Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκτάριε ωραίο και χρήσιμο εργαλείο, με γεια.

Αρκετά χρήσιμο και για μένα που παλεύω με τα σίδερα. απορώ πως δεν έχω χτυπήσει κάποιο ακόμα.

Είχαμε έναν ασθενή ...αποκτήσαμε και δεύτερον !!!

Ας λέω εγώ Νεκ ...εσύ σταθερά στην πχιότητα !!! :worshippy:-bye-

Ρε τι $&@?!' εργαλεία πάτε κι αγοράζετε; :drool1:

Γράψε και δυο λογάκια διευκρινιστικά ντε... Τι μας αφήνεις έτσι...

Καλοριζικα συναδελφοι!
Νεκταριε, αφου το πηρες για τη χαρα, ισως επρεπε να επαιρνες τον μικροτερο με 125μμ τροχο. Εγω δουλευω με 50μμ τροχο :))
Δημητρη αυτο το (εμπορικο) παχος των 18μμ ειναι ιδανικο μεγιστο για τα εργαλεια μοντελισμου της Proxxon, το FET και την κορδελα.

Μικρη η διαφορα στο κοστος και οσο ναναι θα δουλευτει κιαυτος.

Νεκ... Ξετικάρισε τα προηγούμενα posts της ομαδικής απάντησης γιατί θα σου εμφανίζονται συνεχώς.

καλοδούλευτα όλα τα εργαλεία .

18mm δεν ειναι τιποτα, αλλα ως εκει! Ελια εχω παει και 4-5cm, πευκο πλησιασα 5cm.
Εχει κοψει και wegge κατα μηκος στα 2cm

Καλοριζικα συναδελφοι!
Δημητρη αυτο το (εμπορικο) παχος των 18μμ ειναι ιδανικο μεγιστο για τα εργαλεια μοντελισμου της Proxxon, το FET και την κορδελα.

Eυχαριστώ συνάδελφοι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ε τι καθεσαι, μασιφακι το metabo, αθορυβο και δεν κολλαει!

μη με κολάζεις τώρα . ένα σωρό θέλω να πάρω αυτό τον καιρό αλλά λόγο οικον. δυσκολιών δίνω προτεραιότητα σ' αυτά με το μικρότερο κόστος.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Aκριβώς αυτό Μπάμπη άν κόβει οξιά 18 mm
Ξέρω γώ ρωτάω γιατί πρώτη φορά πιάνω οξιά καί είδα ότι είναι βαρύ και συμπαγή ξύλο,σέ σχέση μέ τό έλατο πού δουλεύω,καί λέω μπάς καί δέν τό παλεύει η πριονοκορδέλα Proxxon.
ολα τα παλευει!!-bye-
ελια ξερη στα ορια των διαστασεων και με φαγωμενη κορδελα
box.jpg

box2.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ολα τα παλευει!!-bye-
ελια ξερη στα ορια των διαστασεων και με φαγωμενη κορδελα
View attachment 151252

View attachment 151253

Αν και το βλεπω, δεν μπορω να το πιστεψω! Πρεπει να φαγες τα σωψυχα σου μεχρι να το κοψεις!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και το βλεπω, δεν μπορω να το πιστεψω! Πρεπει να φαγες τα σωψυχα σου μεχρι να το κοψεις!
πριν το ξεκινησω και εγω το περιμενα πιο δυσκολο
μετα πηγαινε ωραια και εγινε και εσωτερικη κοπη για να γινει κουτακι

Τα έχω ξαναγράψει για τη Proxxon-ίτσα... Είναι λύκος σε προβιά. Αρκεί, στα μεγάλα πάχη, να τη δουλεύεις σωστά, μη τη ζορίζεις...
"-Με σάλιο και υπομονή..." έλεγαν οι πιο παλιοί... Το υπόλοιπο δεν το γράφω γιατί απαγορεύεται...

attachment.php

attachment.php

Τα έχω ξαναγράψει για τη Proxxon-ίτσα... Είναι λύκος σε προβιά. Αρκεί, στα μεγάλα πάχη, να τη δουλεύεις σωστά, μη τη ζορίζεις...
"-Με σάλιο και υπομονή..." έλεγαν οι πιο παλιοί... Το υπόλοιπο δεν το γράφω γιατί απαγορεύεται...

Πολύ σωστά και πολύ σοφά μιλάς στρατηγέ μου !!

'' γεια σου ρε Μπάμπη άρχοντα ποτέ να μην πεθάνεις...'' Το υπόλοιπο δεν το γράφω γιατί απαγορεύεται.. -bye-

Proxxon λοιπόν καί τά μυαλά στά κάγκελα πού λένε.:grinning-smiley-043

Μιχαλιό θά σέ "μαλώσω" φτιάχνεις τέτοια ωραία πράγματα καί πρέπει δηλαδή νά γίνει ερώτηξης γιά να τά εκθέσεις -bye-

Νά έχουμε νά λέμε,η αγορά τού αιώνα :flipout:

ba10.jpg

Last edited by a moderator:
πολύ πέραση τα Baby Oil τς τς τς !!

αν και να σου πω το χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά όχι για πέρασμα στις ξυλοκατασκευές. μόνο όταν ζορίζομαι στο wc (αλλά μην το πεις πουθενά) :flipout::flipout:

Proxxon λοιπόν καί τά μυαλά στά κάγκελα πού λένε.:grinning-smiley-043

Μιχαλιό θά σέ "μαλώσω" φτιάχνεις τέτοια ωραία πράγματα καί πρέπει δηλαδή νά γίνει ερώτηξης γιά να τά εκθέσεις -bye-
δημητρη το κουτακι πηγαινε για δωρο του αγιου βαλεντινου στη συζυγο αλλα δεν εχει τελειωσει ακομα.....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
γενικα εχω φτιαξει αρκετα μισα πραγματα αυτο τον καιρο

καλοδούλευτα όλα τα εργαλεία .
Νέκ , ο 150αρης δίδυμος της Metabo top επιλογή . Τον έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Καλησπέρα. Ο εν λόγω δίδυμος, θα κάνει για γυαλισματα με πανοβουρτσα, η θα φρενάρει ? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι.

Μιχαλιό εύχομαι καλή αποπεράτωση,καί νά τά δούμε στό ανάλογο νήμα.-bye-

Σημερινή παραλαβή από bangood Ευρώπη. Παραγγελία 3/4. Ωραίο φαίνεται αν και δοκιμή θα κάνω σαβ/κο.
Αυτό που μου άρεσε είναι το μανιουαλ, αναλυτικό και κατανοητό.
35c33de5e902831a6d3ca033fdb60a5e.jpg
a0249db7eb793f26469a2739d0f7c144.jpg
f88b339329603796280b0080af316adf.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk