Tι παραλάβαμε σήμερα..

χαχαχα, αυτος ο χωρος ειναι ο χωρος τριψιματος και γυαλισματος γιαυτο ειναι μαζεμενα τα proxxon, εχει και αλλα πιο διπλα :))
O φιλος μας πλεον τα εχει ολα αυτα που φαινονται στη φωτο, δεν θα ανασκιρτησει με δαυτα.

Επρεπε ομως να βαλω στο πλανο αυτα που ειναι παραδιπλα, που δεν τα εχει ..ακομα :))

Παραλαβη για λογαριαμο του Δημητρη και του Μπαμπη, αρτι αφιχθησα με UPS!
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B077PVTF7Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Δυο τριβειακια Τriton 650watt, με κιτ για να πιανεται αναποδα στον παγκο, ρυθμιζομενες στροφες και αλλαγη τυμπανου χωρις εργαλεια!

41420397215_f87fa09c3c_b.jpg

Μιας που εκανα την παραγγελια για τα παιδια απο το amazon, ειπα να παρω και εγω το κατι τις μου :))
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076MDGX71/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
12βολτη πλανη μπαταριας. Bosch GHO 12v -brushless.
27452659877_bdf7f0fa57_b.jpg

12βολτη, μαξιμουμ βαθος ρυθμιζομενου πλανισματος 2μμ, πελμα 56μμ, παρα πολυ εργονομικη και βαρος μολις 1.6 κιλα με μπαταρια.
Θα γινει οσονουπω περιγραφη και συγκριτικο με την 18βολτη πλανη της Ryobi. Η πλανη ειναι απο τα εργαλεια που χρησιμοποιω συχνα.

Last edited:
Μέχρι να ξανα δουλέψει το τζάκι με τη νέα σεζόν, όλα τα χοντρά ξύλα θα έχουν κάνει φτερά από τις κατασκευές.

Βέβαια εσύ είσαι fan της ελιάς οπότε ίσως και να γλυτώσουν.

:a0210:

Παραλαβη για λογαριαμο του Δημητρη και του Μπαμπη, αρτι αφιχθησα με UPS!

Δυο τριβειακια Τriton 650watt, με κιτ για να πιανεται αναποδα στον παγκο, ρυθμιζομενες στροφες και αλλαγη τυμπανου χωρις εργαλεια!

Μιας που εκανα την παραγγελια για τα παιδια απο το amazon, ειπα να παρω και εγω το κατι τις μου :))

12βολτη πλανη μπαταριας. Bosch GHO 12v -brushless.

12βολτη, μαξιμουμ βαθος ρυθμιζομενου πλανισματος 2μμ, πελμα 56μμ, παρα πολυ εργονομικη και βαρος μολις 1.6 κιλα με μπαταρια.
Θα γινει οσονουπω περιγραφη και συγκριτικο με την 18βολτη πλανη της Ryobi. Η πλανη ειναι απο τα εργαλεια που χρησιμοποιω συχνα.

Ωραία πράγματα. Με το καλό.

Last edited by a moderator:
Καλώς τά δέχτηκες (δεχτήκαμε) Μιχάλη,καί ευχαριστώ.
Πάντος οι Εγγλέζοι είναι Εγγλέζοι στόν χρόνο παράδοσης.
"Λαχταριστό εργαλειάκι κατά Μιχαήλ" η πλάνη μπαταρίας,καλά πλανίσματα.:a0210:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια παραλαβή που έπρεπε να κάνω εδώ και πολύ καιρό:

Σφιγκτήρες της wolfcraft από Toolshouse.gr

EHZ Easy 2x15εκ, 2x30εκ και 2x50εκ
EHZ Pro 2x15εκ και 2x70εκ

2 αντάπτορες για ένωση των σφιγκτήρων και ένα forstner 35μμ

Καλοδούλευτοι νά είναι
Τούς είδα καί τούς δούλεψα τούς Wolfcraft pro από κοντά,είναι στιβαροί,είναι καί εύχρηστοι στό θέμα ότι έχουν ένωση και μπορείς να βάλεις δύο 70 cm και να έχεις συνολικό μήκος 1,40 μέτρα,αλλά είναι καί δύσχρηστοι στό θέμα ότι όταν θέλουμε να τούς ανοίξουμε τέρμα,δέν ανοίγουν πατώντας τό κουμπί (σκανδάλη) καί μέ τό άλλο χέρι να τούς τραβάμε έξω όπως οι περισσότεροι σφιγκτήρες σκανδάλης,αλλά πρέπει να πρεσάρουμε βήμα-βήμα τήν κίτρινη μικρή σκανδάλη γιά να ανοίξουν τέρμα πράγμα κουραστικό άν είναι κλειστός ένας 70 cm,γιατί εκτός από κάποια δύναμη,είναι καί μικρή η κίτρινη σκανδάλη καί δέν βολεύει.
Δέν ξέρω άν καί οι απλοί wolfcraft έχουν τήν ίδια δυσχρηστία επάνω σέ αυτό τό θέμα.

Last edited:
Eυχαριστω παιδια!

Δημητρη η πλανη περα απο λαχταριστο εργαλειακι ειναι και η καλυτερη που εχω δοκιμασει ποτε!!
Καλοδουλευτο και το τριβειο. Τα χαρακτηριστικα του ειναι καλυτερα απο του μεγαλου της Triton.

Eυχαριστω παιδια!

Δημητρη η πλανη περα απο λαχταριστο εργαλειακι ειναι και η καλυτερη που εχω δοκιμασει ποτε!!
Καλοδουλευτο και το τριβειο. Τα χαρακτηριστικα του ειναι καλυτερα απο του μεγαλου της Triton.

Τό είδα στό mini review Mιχάλη πολύ καλό όντως,"μπιμπελό" οπτικά,αλλά κάνει δουλειά σάν τόν γωνιακό τροχό καί τό δισκοπρίονο 12 volt Βοsch,καί πάλι καλοδούλευτο.

Ευχαριστώ,γίνομαι "πύραυλος" καί έρχομαι αύριο πουρνό-πουρνό 6:00 ώρα,βάλε ξυπνητήρι,καί ετοίμασε καί διάφορα Proξονοειδή πού δέν έχω γιά δοκιμές,ξέρεις εσύ όλο τό πακέτο. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτοι νά είναι
Τούς είδα καί τούς δούλεψα τούς Wolfcraft pro από κοντά,είναι στιβαροί,είναι καί εύχρηστοι στό θέμα ότι έχουν ένωση και μπορείς να βάλεις δύο 70 cm και να έχεις συνολικό μήκος 1,40 μέτρα,αλλά είναι καί δύσχρηστοι στό θέμα ότι όταν θέλουμε να τούς ανοίξουμε τέρμα,δέν ανοίγουν πατώντας τό κουμπί (σκανδάλη) καί μέ τό άλλο χέρι να τούς τραβάμε έξω όπως οι περισσότεροι σφιγκτήρες σκανδάλης,αλλά πρέπει να πρεσάρουμε βήμα-βήμα τήν κίτρινη μικρή σκανδάλη γιά να ανοίξουν τέρμα πράγμα κουραστικό άν είναι κλειστός ένας 70 cm,γιατί εκτός από κάποια δύναμη,είναι καί μικρή η κίτρινη σκανδάλη καί δέν βολεύει.
Δέν ξέρω άν καί οι απλοί wolfcraft έχουν τήν ίδια δυσχρηστία επάνω σέ αυτό τό θέμα.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Στους απλούς, με το που πατάς τη σκανδάλη απελευθέρωσης, το στέλεχος φεύγει ελεύθερα όπου το οδηγεί η... βαρύτητα. Στους προ μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη για να πας βήμα βήμα, όπως λες, αλλά αν την κρατήσεις πατημένη μπορείς να μετακινήσεις το στέλεχος ελεύθερα με το άλλο χέρι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Στους απλούς, με το που πατάς τη σκανδάλη απελευθέρωσης, το στέλεχος φεύγει ελεύθερα όπου το οδηγεί η... βαρύτητα. Στους προ μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη για να πας βήμα βήμα, όπως λες, αλλά αν την κρατήσεις πατημένη μπορείς να μετακινήσεις το στέλεχος ελεύθερα με το άλλο χέρι.

Ευχαριστώ Γιάννη,έλεγα καί εγώ δέν μπορεί να τούς έχουν κάνει τόσο δύσχρηστους,καί ήθελα νά τό γράψω μήπως καί εγώ κάτι δέν κατέχω,γιατί στό μαγαζί πού τούς είδα καί τούς δοκίμασα δέν είχα καί πολύ χρόνο,τότε όλα είναι μιά χαρά.:a0210:
Ειδικά τό σύστημα μέ τόν αντάπτορα-ένωση είναι πολύ βολικό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή ξυλείας ευκαλύπτου για το τζάκι κ για το εργαστήριο.
Θα τα στεγνώσει ο καιρός σιγά - σιγά.

εχεις αρκετα χονδρα ξυλα για να κανεις μια συνθετη (συναρμολογηση απο κυβακια) επιφανειας κοπης για την κουζινα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

εχεις αρκετα χονδρα ξυλα για να κανεις μια συνθετη (συναρμολογηση απο κυβακια) επιφανειας κοπης για την κουζινα

Στα υπόψιν, γιατί όχι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.
Εχω κάνει ένα πλήρη review μέ βίντεο γιά τό Triton TSPSP650 - Portable Oscillating Spindle Sander στό ανάλογο νήμα

triton14.jpg