Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικος ο Τριτωνας Δημητρη, βαρυ και καλοφτιαγμενο εργαλειο!
Εισαι πληρης απο τριβεια πλεον, διαθετεις σχεδον ολους τους τυπους για καθε περισταση.

Λειπει το μινι τριβειο στυλο της Proxxon :))

Eυχαριστώ Κώστα-Νεκτάριε καί Μιχάλη.

Αγγάλι - αγγάλι Μιχάλη γίνεται τό Proxxon τριβείο στυλό μέλι. :flipout::ernaehrung004:

Ωραία πράγματα βλέπω... Μιχάλη σ´ ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση.
Μόλις γύρισα απ´ το χωριό κι έπεσα πάνω σε παραλαβές. Εκτός απ´ το τριβείο στο σπίτι με περίμενε και το δεματάκι με τα κρύσταλα για τα γυαλιά. Σχετικά γρήγορα ήρθαν.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    293.5 KB · Views: 176
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία πράγματα βλέπω... Μιχάλη σ´ ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση.
Μόλις γύρισα απ´ το χωριό κι έπεσα πάνω σε παραλαβές. Εκτός απ´ το τριβείο στο σπίτι με περίμενε και το δεματάκι με τα κρύσταλα για τα γυαλιά. Σχετικά γρήγορα ήρθαν.

Καλώς ήρθες Herr General.
Kαλοδούλευτα όλα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:a0210:

Κάνε τα test drives σου γιατί περιμένω αναλυτικές οδηγίες...

Eδώ σέ έχω,τυφλοσούρτης είναι άν διαβάσεις αυτό πού λέμε στό χωριό μας RTFM :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη αυτά τα έγχρωμα κρύσταλλα υπάρχουν και σε πρεσβυωπίας ??

Δεν ξέρω Νικόλα, δεν είδα κάτι, χλωμό το βλέπω όμως.
Για ποιόν τα θές; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτοι νά είναι
Τούς είδα καί τούς δούλεψα τούς Wolfcraft pro από κοντά,είναι στιβαροί,είναι καί εύχρηστοι στό θέμα ότι έχουν ένωση και μπορείς να βάλεις δύο 70 cm και να έχεις συνολικό μήκος 1,40 μέτρα,αλλά είναι καί δύσχρηστοι στό θέμα ότι όταν θέλουμε να τούς ανοίξουμε τέρμα,δέν ανοίγουν πατώντας τό κουμπί (σκανδάλη) καί μέ τό άλλο χέρι να τούς τραβάμε έξω όπως οι περισσότεροι σφιγκτήρες σκανδάλης,αλλά πρέπει να πρεσάρουμε βήμα-βήμα τήν κίτρινη μικρή σκανδάλη γιά να ανοίξουν τέρμα πράγμα κουραστικό άν είναι κλειστός ένας 70 cm,γιατί εκτός από κάποια δύναμη,είναι καί μικρή η κίτρινη σκανδάλη καί δέν βολεύει.
Δέν ξέρω άν καί οι απλοί wolfcraft έχουν τήν ίδια δυσχρηστία επάνω σέ αυτό τό θέμα.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Στους απλούς, με το που πατάς τη σκανδάλη απελευθέρωσης, το στέλεχος φεύγει ελεύθερα όπου το οδηγεί η... βαρύτητα. Στους προ μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη για να πας βήμα βήμα, όπως λες, αλλά αν την κρατήσεις πατημένη μπορείς να μετακινήσεις το στέλεχος ελεύθερα με το άλλο χέρι.

Δημήτρη ένα update στην ενημέρωση να σου κάνω, μιας και χρησιμοποίησα σήμερα τους απλούς μικρούς (15εκ). Σε αυτούς τελικά, αν κρατήσεις πατημένη τη σκανδάλη δεν κινείται ελεύθερα το στέλεχος. Αυτό συμβαίνει μόνο στους απλούς μεγάλους που έχω (30 και 50εκ) προφανώς λόγω μεγαλύτερου βάρους της ράβδου. Επίσης, στους απλούς, δεν πηγαίνει βήμα-βήμα με το πάτημα της μικρής σκανδάλης, αλλά τους ανοίγεις χειροκίνητα. Είναι λιγάκι πιο δύσχρηστοι δηλαδή, αλλά το σφίξιμο τους είναι πολύ καλό και σε συνδυασμό με την τιμή και την 5ετή εγγύηση (αν και η Wolfcraft στη σελίδα της εξακολουθεί να τους δείχνει με 10) είναι μια εξαιρετική επιλογή νομίζω.

Παρέλαβα κι εγώ από το Δημητρό το Τριτονάκι που μας πήρε ο Μιχάλης και τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση.
Εν καιρώ θα μελετηθεί και θα γίνουν κάποιες μικρο-πατέντες ώστε να δέχεται πολλών ειδών και μεγεθών καρούλια.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    295.9 KB · Views: 144
Παρέλαβα κι εγώ από το Δημητρό το Τριτονάκι που μας πήρε ο Μιχάλης και τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση.
Εν καιρώ θα μελετηθεί και θα γίνουν κάποιες μικρο-πατέντες ώστε να δέχεται πολλών ειδών και μεγεθών καρούλια.

ωραίο team είσαστε !! καλορίζικο στρατηγέ, καλές δημιουργίες -bye-