Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο καλορίζικο το Dewalt,εργαλειαρα!!!
Μιχάλη καλορίζικη και η ενδοσκοπικη καμερουλα.χρησιμο gadgetaki όταν χρειαστεί.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή αγορά
Γιά νά μήν κουράζω νά μού φέρνει από εξωτερικό τόν καλό φίλο Μιχάλη,ήρθε στήν Ελλάδα από τόν ergaleiogato.gr τό κρέπ-λάστιχο πού καθαρίζει γυαλόχαρτα,είχα δύο,πήρα καί άλλο ένα νά υπάρχει (σύνδρομο στέρησης),τά κάνει τά γυαλόχαρτα αόρατα πού λέμε από τήν σκόνη.
Επίσης ένα πλαστικό γιά εύρεση κύκλου πολύ καλό.
Καί δυό μέτρα ηλεκτρολογικό σπιράλ εύκαμπτο βαρέως τύπου conflex Φ32,γιά νά κάνω μιά προέκταση τού σωλήνα τής ηλεκτρικής σκούπας.
Τό project αυτό είναι εδώ.

sp110.jpg

sp210.jpg

sp310.jpg

sp410.jpg

Καλως τα δεχτηκες Δημητρη.
Αυτος ο τακος καουτσουκ κανει πραγματι τοσο καλη δουλεια? Μου φαινεται καπως, αντι να δωσω 8-10 για το καουτσουκ να τα δωσω για καινουργια φυλλα λειανσης.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλως τα δεχτηκες Δημητρη.
Αυτος ο τακος καουτσουκ κανει πραγματι τοσο καλη δουλεια? Μου φαινεται καπως, αντι να δωσω 8-10 για το καουτσουκ να τα δωσω για καινουργια φυλλα λειανσης.

Ευχαριστώ Νεκτάριε
Πάρτο μέ κλειστά μάτια,άν καί μόλις τώρα τό είδα ότι είναι εξαντλημένο,δίνει 10 plus παραπάνω ζωή στά γυαλόχαρτα
Εσύ πού κάνεις αγορές από έξω τό φέρνεις εύκολα.

Μιχάλη με γεια το γκατζετάκι, ωραίο φαίνεται.
Υ.Γ. κάνει και για κολονοσκόπηση ; :flipout:

Στις οδηγιες αναφερει μονο οτι δεν πρεπει να πλησιαζεις τον μαγνητη κοντα σε βηματοδοτη! To ιδιο λεει και η μεγαλυτερη 12βολτη ενδοσκοπικη καμερα της bosch.

Moνο το σοφο manual της ενδοσκοπικης καμερας Parkside αναφερει ρητα οτι "...σε καμμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να εισαχθει σε ανοιγματα του σωματος." :))

Μιχάλη καλορίζικη και η ενδοσκοπικη καμερουλα.χρησιμο gadgetaki όταν χρειαστεί.

Eυχαριστω Κωστα.
Οντως ειναι χρησιμο να υπαρχει. Θα επεκταθω στις διαφορες χρησεις του οταν κανω ενα μινι review της καμερας.

Kαλοριζικα και μπραβο Δημητρη που μου γλυτωνεις κοπο :))

Μου φαινεται οτι εχεις αγορασει πολλα λαστιχα για καθαρισμα!
Εγω εχω ενα εδω και τρια χρονια και δεν εχει φθαρει ουτε το 1/5. Και το χρησιμοποιω πολυ συχνα!

Παντως κανει καταπληκτικη δουλεια. Δεν το πιστευω οτι δεν εχει χρειαστει να αλλαξω γυαλοχαρτο εδω και δυο χρονια σε κανενα απο τα δυο κυκλικα τριβεια και το τανκ που τα χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα. Το χρησιμοποιω και στον μινι αλοιφαδορο με τα 50μμ στρογγυλα γυαλοχαρτα στα οποια κυριολεκτικα πολλαπλασιαζει τη ζωη τους.

Βεβαια αυτο ισχυει για καθαρο ξυλο. Ξυλο με βερνικι και μπογιες δεν καθαριζουν ευκολα γιατι κολλανε στο γυαλοχαρτο και δεν φευγουν.

Εγω εχω ενα εδω και τρια χρονια και δεν εχει φθαρει ουτε το 1/5. Και το χρησιμοποιω πολυ συχνα!

Παντως κανει καταπληκτικη δουλεια. Δεν το πιστευω οτι δεν εχει χρειαστει να αλλαξω γυαλοχαρτο εδω και δυο χρονια σε κανενα απο τα δυο κυκλικα τριβεια και το τανκ που τα χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα. Το χρησιμοποιω και στον μινι αλοιφαδορο με τα 50μμ στρογγυλα γυαλοχαρτα στα οποια κυριολεκτικα πολλαπλασιαζει τη ζωη τους.

Βεβαια αυτο ισχυει για καθαρο ξυλο. Ξυλο με βερνικι και μπογιες δεν καθαριζουν ευκολα γιατι κολλανε στο γυαλοχαρτο και δεν φευγουν.

Εάν βρείτε κάνα ξεχασμένο Fast (αυτό για τα σκασμένα λάστιχα) μην το πετάξετε.
Κόψτε το δοχείο και πάρτε τον στερεοποιημένο ελαστικό κύλινδρο (ο κρεμ στην φωτο).
Κάνει τέλεια δουλειά.
Το ίδιο και οι ξεραμένες σιλικόνες αλλά είναι πιο μαλακές με την άσπρη περισσότερο.
Βέβαια η κορυφή είναι η σόλα κρεπ αν και το Fast συμπεριφέρεται το ίδιο.

Attachments

• IMG_20180531_133553.jpg
    IMG_20180531_133553.jpg
    99.3 KB · Views: 311
Η κρεπ σολα (καουτσουκ) και καποιες γομες μολυβιων ειναι ο,τι πλησιεστερο σε αυτο το τουβλακι καθαρισματος, οχι το ιδιο ομως.
Δεν εχουν τον καταλληλο ογκο, πυκνοτητα και σχημα και ειναι ψιλοταλαιπωρια. Επιπροσθετα -επειδη εχω δοκιμασει πολλα πανω στο θεμα- μετα τον καθαρισμο με οποιοδηποτε αλλο υλικο, παντα το τουβλακι θα καθαρισει το γυαλοχαρτο λιγο περισσοτερο.

Νομιζω οτι τα λιγα ευρω που κοστιζουν τα λαστιχενια τουβλακια αξιζουν με το παραπανω και αποσβενουν το κοστος τους πολυ γρηγορα.

Καλορίζικα Δημήτρη!

Ευχαριστώ Κώστα.

με γεια τις παραλαβές σου Δημήτρη.
αλήθεια πως και δεν χτύπησες κανένα proxxon ?? :flipout:

Ευχαριστώ
Μήν οβιάζεσε μήν οβιάζεσε λιγη μά λίγη υπομονή πιά δέν έχεις,μπά σέ καλό σου.:flipout:-bye-

Νομιζω οτι τα λιγα ευρω που κοστιζουν τα λαστιχενια τουβλακια αξιζουν με το παραπανω και αποσβενουν το κοστος τους πολυ γρηγορα.

Αυτό ακριβώς,σύν άντε νά χάνω εργατοώρες σέ τσαγκάρηδες,γιουσουρούμ κ.τ.λ γιά νά ψάχνω γιά σόλες κρέπ κ.τ.λ.
Πάω δίπλα στό Καματερό και μέ 8,5 ευρώ αγοράζω ένα,καί κάνω τήν δουλειά μου στά σβέλτα.
Θά έλιωνα τά παπούτσια μου στήν γύρα άν δέν υπήρχαν έτοιμα στό εμπόριο αυτά τά λάστιχα.

Last edited by a moderator:
Παραλαβή "στρατηγικής σημασίας"!!Είναι κ@ύλα το άτιμο!Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ!
Καλορίζικο Νίκο !!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και καλές παραλαβές προς τους υπόλοιπους. Παραδόξως δεν με αφήνει να σας κάνω προσωπική παράθεση.

Last edited by a moderator:
Σωστός!

Με το καλό Dim τα κοκοψίνια σου.

Καλορίζικο Νίκο !!!

Και καλές παραλαβές προς τους υπόλοιπους. Παραδόξως δεν με αφήνει να σας κάνω προσωπική παράθεση.

Ευχαριστώ Κωστήδες -bye-

Σήμερα είχα εργαλειο-tour στά νότια προάστεια,ξεκίνησα από τήν Νίκαια στόν Βαρδάκα καί πήρα ένα οδηγό γωνιάσματος ,μετά κατηφόρισα στό Leroy - Merlin πού πήρα μιά επιφάνεια Ελάτης,μετά παραλιακή,καί τέλος στόν Παπαδόπουλο στόν Αγιο Δημήτριο γιά νά πάρω γυαλόχαρτα τύμπανα Triton

di110.jpg

di210.jpg

di310.jpg

di410.jpg

di510.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα είχα εργαλειο-tour στά νότια προάστεια,ξεκίνησα από τήν Νίκαια στόν Βαρδάκα καί πήρα ένα οδηγό γωνιάσματος ,μετά κατηφόρισα στό Leroy - Merlin πού πήρα μιά επιφάνεια Ελάτης,μετά παραλιακή,καί τέλος στόν Παπαδόπουλο στόν Αγιο Δημήτριο γιά νά πάρω γυαλόχαρτα τύμπανα Triton
di510.jpg

Με το καλό.