Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδούλευτα Κωστήδες

Οι γωνίες ακριβείας είναι πολύ καλές καί στιβαρές,χρειάζεται καί μιά μικρή νά έχεις 70Χ100 mm,γιά γωνιάσματα σέ δυσπρόσιτους χώρους.

Απογευματινή αγορά από τό Πλαίσιο ακρυλικά χρώματα.

akryli10.jpg

Καλοριζικα παιδες!

Δημητρη λες να φαινεται καλυτερα αυτη η μπογια πανω στο ξυλο απο τα τσιπικα ακρυλικα του jumbo που χρησιμοποιουμε?

Καλοριζικα παιδες!

Δημητρη λες να φαινεται καλυτερα αυτη η μπογια πανω στο ξυλο απο τα τσιπικα ακρυλικα του jumbo που χρησιμοποιουμε?

Ευχαριστώ
Ναί Μιχάλη είναι λίγο καλύτερη από τού Jumbo,ειδικά στά φωτεινά ανοιχτά χρώματα πιάνει πιό καλά καί δέν χρειάζεται πολλά χέρια ενώ τού Jumpo στά φωτεινά ανοιχτά χρώματα θέλει πολλές στρώσεις γιά να δείξει καλά,στά πιό σκούρα χρώματα δέν έχω δει μεγάλες διαφορές.

Καλορίζικα στους Κωστήδες και στο γειτονάκι μου.

Κώστα οι γωνιές από Τριανταφύλλου ; από εκεί έχω πάρει κι εγώ μία ίδιου μεγέθους με την δικιά σου. Πολύ καλές και στιβαρές.

Δημήτρη θα ζωγραφίσεις πάλι το βλέπω εγώ. -bye-

Καλορίζικα και καλές μετρήσεις !! Οι Helios Preisser γωνίες ειναι πολύ αξιόπιστες.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργο,Κώστα και Δημήτρη ευχαριστώ πολύ! Ήταν οι πιο οικονομικές - αξιόπιστες που βρήκα και όντως είναι πολύ καλής ποιότητας.Πηγα από εκεί και τις πήρα και έχει απίστευτα όργανα μέτρησης και γενικά όργανα ακριβείας και πάρα πολύ μεγάλο στοκ.Αν καθόμουν λίγο ακόμα και μιλούσα μαζί τους θα είχα βγάλει την κάρτα από το πορτοφόλι...Το καλό είναι ότι επειδή πήγα από εκεί τα πήρα σε τιμές χωρίς ΦΠΑ.Θα ξαναπεράσω πάντως γιατί έκανα βλακεια όντως,ήθελα και μια ποιο μικρή γωνιά.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Για να μην εκδιωχθώ άρον άρον από το παρόν νήμα...

από Lidl Ιεράπετρας. αν και πήγα απόγευμα είχε ένα σωρό.

nEF0PJt.jpg

YKueGdk.jpg

Η έκπληξη μου ήρθε διαβάζοντας το βιβλιαράκι οδηγιών. άλλο νερό και άλλο αέρας. μήπως δεν πρέπει να τα ανοίγουμε καν αυτά τα φυλλάδια; χαχαχα

fWay2ow.jpg

ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. για λίγο που το δοκίμασα πάντως δουλεύει μια χαρά.

Καλοριζικο Γιωργο, πηρες το πιο best value for money θερμοπιστολο στην αγορα!

Eιναι η τριτη σου αγορα μεσα στο 2018 που ποσταρεις? Πας για high score φετος :))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδούλευτο Γιώργο,καλές εργασίες.