Tι παραλάβαμε σήμερα..

Gardena 8793 απο το Amazon warehouse deals στα 20 ευρω και σε αριστη κατασταση.
Το θεμα ηταν στο χαρτονι που το συνοδευε.
20180606_123736.jpg

Gardena 8793 απο το Amazon warehouse deals στα 20 ευρω και σε αριστη κατασταση.
Το θεμα ηταν στο χαρτονι που το συνοδευε.
20180606_123736.jpg
Καλοδούλευτο Κυριάκο,καλά κλαδέματα!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να εισαι καλα Κωστα.
Ειναι το πρωτο τυπου anvil που εχω και με βαση την καλη τιμη το πηρα να το δικμασω.
Ενα ακομη εξαιρετικο χαρακτηριστικο που εχουν ειναι η ρυθμιση αναλογα το χερι του χρηστη!
Επειδη εχω μικρο χερι βολευει αφανταστα η ρυθμιση αυτη το ιδιο και την μητερα μου που θα της το κανω δωρακι!

Ωραιο αυτο το κλαδευτηρι, καλοριζικο Κυριακο. Το αμαζον warehouse deals βγαζει πολυ καλες ευκαιριες κατα καιρους.
Στη μητερα σου να κανεις δωρο το bosch μπαταριας. Παλι 22χιλιοστα μαξ. κοβει, αλλα χωρις κοπο :))

Καλοδούλευτο τό κλαδευτήρι τύπου Anvil τής Gardena,τό έχω αρκετό καιρό,έχει ένα πλαστικό πορτοκαλί στήν κάτω πλευρά τής λεπίδας πού κάνει χρέη αντικραδασμικού,καί προστασία τής λάμας μέ τό κάτω μέρος τής λεπίδας,φαγώνεται βέβαια μέ τό καιρό καί θέλει αντικατάσταση,καλό κλαδευτήρι αλλά είναι λίγο χοντροκομμένο στίς χειρολαβές,όσο καί νά έχει τήν ρύθμιση γιά μικρότερο άνοιγμα,οι λαβές του δέν τόσο εργονομικές,πιό πολύ έχω βολευτεί σάν εργονομία σέ τύπου Anvil τό Wolfgarten RS4000

Σημερινή αγορά κόφτης ηλεκτρολογικού σπιράλ Κnipex.Nομίζω πρώτος στήν Ελλαδα τό έφερε το Toolstore.gr μιάς καί είναι νέο προιόν γενικά.
Σέ δοκιμή πού έκανα κόβει καθαρά καί πανεύκολα ηλεκτρολογικό σπιράλ Φ16,χωρίς τό φόβο να κοπεί τό εσωτερικό καλώδιο.

kn110.jpg

kn210.jpg

kn310.jpg

Last edited:
Ωραίο και ενδιαφέρον Δημήτρη.Καλοδουλευτο!

Knipex=εγγυηση καλου εργαλειου και λειτουργιας! Καλοριζικο Δημητρη!
Nεο εργαλειο πραγματι, δεν το εχω ξαναδει.

Ωραίο κοκοψίνι Δημήτρη.

Γιά νά με πείς Δημήτρη καί όχι Dim,καί αντί μέ τό καλό,"Ωραίο κοκοψίνι" σημαίνει ότι ήδη τό έβαλες στό καλάθι σου από τό Toolstore.gr,αύριο-μεθαύριο θά δούμε τό δίδυμο αδελφάκι του έκ Πατρών. :flipout::ernaehrung004:

Ωραίο και ενδιαφέρον Δημήτρη.Καλοδουλευτο!

Eυχαριστώ Κώστα,όντως είναι πολύ καλό.

Knipex=εγγυηση καλου εργαλειου και λειτουργιας! Καλοριζικο Δημητρη!
Nεο εργαλειο πραγματι, δεν το εχω ξαναδει.

Ευχαριστώ Μιχάλη,πράγματι φρέσκο-φρέσκο,καλά-καλά μόλις ξεκινάει καί στό εξωτερικό.

Καλοδουλευτο Δημητρη.

Πρωτη επαφη με τα anvil για εμενα.

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Νά ξέρεις τά Anvil είναι περισσότερο γιά σκληρά-ξερά-χοντρά κλαδιά,όπου τά γνωστά συνηθισμένα κλαδευτήρια by-pass ζορίζονται πάρα πολύ στήν καλύτερη,εώς αδυνατούν νά τά κόψουν στήν χειρότερη,στά πολύ λεπτά μαλακά κλαδάκια τό τύπου Anvil πού αγόρασες θά στό κόβει,αλλά ίσως νά τό μασάει λίγο,ενώ τά by-pass στά μικρά-λεπτά κλαδάκια κάνουν πιό καθαρό κόψιμο.

Δημήτρη έχεις κανένα σπιράλ βαρέως τύπου να το δοκιμάσεις;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρη όμορφο και λειτουργικό γκατζετάκι καλοδούλευτο.

Eυχαριστώ Γιώργο

Δημήτρη έχεις κανένα σπιράλ βαρέως τύπου να το δοκιμάσεις;

Καλησπέρα Δημήτρη
Δοκίμασα σέ σπιράλ βαρέως τύπου πού είχα Φ12 καί Φ20 καί εκτός ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη δύναμη-προσπάθεια τά καταφέρνει αλλά αφήνει δόντι στόν σωλήνα,πού θέλει κόψιμο μετά μέ ψαλιδάκι η κόφτη.

Από ότι κατάλαβα (τό έχει εξάλλου καί στήν φωτογραφία τής συσκευασίας) είναι γιά ελαφρού και μεσαίου τύπου σωλήνα ηλεκτρολογική σπιράλ πού τίς κόβει εύκολα καί στρωτά,κάνει δουλειά καί στίς βαρέως τύπου,όχι 100 % όμως,καί σέ παιδεύει ελαφρώς εώς μέτρια.

Στήν πρώτη φωτό μέ ελαφρού τύπου σπιράλ ηλεκτρολογικό πού τίς κόβει πανεύκολα καί στρωτά στό 100%,καί στήν δεύτερη φωτό μέ βαρέως τύπου σπιράλ ηλεκτρολογικό πού αφήνει δόντι.

kn311.jpg

kn410.jpg

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη το γλοικοκοιταω για να πω την αλήθεια. Καλά κοψίματα

Καλοδούλευτο τό κλαδευτήρι τύπου Anvil τής Gardena,τό έχω αρκετό καιρό,έχει ένα πλαστικό πορτοκαλί στήν κάτω πλευρά τής λεπίδας πού κάνει χρέη αντικραδασμικού,καί προστασία τής λάμας μέ τό κάτω μέρος τής λεπίδας,φαγώνεται βέβαια μέ τό καιρό καί θέλει αντικατάσταση,καλό κλαδευτήρι αλλά είναι λίγο χοντροκομμένο στίς χειρολαβές,όσο καί νά έχει τήν ρύθμιση γιά μικρότερο άνοιγμα,οι λαβές του δέν τόσο εργονομικές,πιό πολύ έχω βολευτεί σάν εργονομία σέ τύπου Anvil τό Wolfgarten RS4000

Σημερινή αγορά κόφτης ηλεκτρολογικού σπιράλ Κnipex.Nομίζω πρώτος στήν Ελλαδα τό έφερε το Toolstore.gr μιάς καί είναι νέο προιόν γενικά.
Σέ δοκιμή πού έκανα κόβει καθαρά καί πανεύκολα ηλεκτρολογικό σπιράλ Φ16,χωρίς τό φόβο να κοπεί τό εσωτερικό καλώδιο.

kn110.jpg

kn210.jpg

kn310.jpg
Καλοδούλευτο !!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη το γλοικοκοιταω για να πω την αλήθεια. Καλά κοψίματα

Να σαι καλά,άν δουλεύεις ελαφρού - μεσαίου τύπου σπιράλ να το πάρεις τό αξίζει,δέν χασομεράς καθόλου να κόβεις το σπιράλ με τό καλώδιο μέσα μέ κοφτάκι σιγά-σιγά μήν καί κόψεις καί τό καλώδιο,και κάνει ολοκάθαρη κοπή.
Γιά βαρέως τύπου σπιράλ έτσι καί έτσι,είναι λίγο παίδεμα,αλλά τουλάχιστον δέν θά έχεις τό νού σου μήν κόψεις καί κανα καλώδιο.

Καλοδούλευτο !!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα.