Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη αν βλεπω καλα τη συσκευασια, ο κοφτης τουτος ειναι και για βαρεως τυπου σωληνα! Δεν νομιζω να βγαλαν τετοιο εργαλειο για να κοβεις μονο σωληνα που κοβεται με τη καρδια ενος μαρουλιου.
Απλα αυτη που αναφερεις ως βαρεως, δεν ειναι βαρεως. Ειναι flexible (φλεξιμ) και εχει νευρο απο συμπαγη κορδονι πλαστικου που ετσι κιαλλιος θελει κοφτη για να κοπει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη αν βλεπω καλα τη συσκευασια, ο κοφτης τουτος ειναι και για βαρεως τυπου σωληνα! Δεν νομιζω να βγαλαν τετοιο εργαλειο για να κοβεις μονο σωληνα που κοβεται με τη καρδια ενος μαρουλιου.
Απλα αυτη που αναφερεις ως βαρεως, δεν ειναι βαρεως. Ειναι flexible (φλεξιμ) και εχει νευρο απο συμπαγη κορδονι πλαστικου που ετσι κιαλλιος θελει κοφτη για να κοπει.

Καλησπέρα Νεκτάριε,εσύ λόγο επαγγέλματος είσαι ποιό ειδικός
Η Flexim,η Conflex κατά Κουφίδη,δέν είναι η βαρέως τύπου ?
Γιατί ο καυκάς τήν δίνει βαρέως τύπου τήν Conflex πού είναι στήν δεύτερη δοκιμή,καί έτσι τήν ξέρω.

Βαρέως είναι σε σχέση με τις άλλες.Τι φλεξιμ είναι για γεωτρήσεις κλπ...

Εργαλειαρα πήρες παντως.Θα καλωδιωνεις αυτόματο πότισμα σε μηδέν χρόνο!!!

Καλορίζικο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιατί ο καυκάς τήν δίνει βαρέως τύπου τήν Conflex πού είναι στήν δεύτερη δοκιμή,καί έτσι τήν ξέρω.

Γιατι η conflex του Κουβιδη (ειναι σκληρη) δεν εχει καμια σχεση με αυτην που ποσταρες και εκανες το δευτερο τεστ. Η δικια σου ειναι διαφορετικη, ειναι ελικοειδης με εσωτερικο νευρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βαρέως είναι σε σχέση με τις άλλες.Τι φλεξιμ είναι για γεωτρήσεις κλπ...

Εργαλειαρα πήρες παντως.Θα καλωδιωνεις αυτόματο πότισμα σε μηδέν χρόνο!!!

Καλορίζικο

Ευχαριστώ Πάνο

Γιατι η conflex του Κουβιδη (ειναι σκληρη) δεν εχει καμια σχεση με αυτην που ποσταρες και εκανες το δευτερο τεστ. Η δικια σου ειναι διαφορετικη, ειναι ελικοειδης με εσωτερικο νευρο.

Θά τό ψάξω επισταμένα σήμερα τό θέμα Θανάση καί θα αναφέρω λεπτομέρειες,πάντος καί αυτή πού έβαλα στό δεύτερο τέστ βαρέως τύπου τήν δίνουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αλλο flexim, αλλο conflex.
Το τι γραφει ο «πολυκαταστημα» Καυκας ειναι σχετικο.

Σημερινές παραλαβές.
Γυαλιά, 4 ζευγάρια και μερικά στυλό και πέννες + θήκες για τα στυλό.
Τώρα που έχουμε υλικό για δουλίτσα πρέπει να βρω και χρόνο γιατί τα ερχόμενα 2 Σαββατοκύριακα είναι φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινές παραλαβές.
Τώρα που έχουμε υλικό για δουλίτσα πρέπει να βρω και χρόνο γιατί τα ερχόμενα 2 Σαββατοκύριακα είναι φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Καλές δημιουργίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θά τό ψάξω επισταμένα σήμερα τό θέμα Θανάση καί θα αναφέρω λεπτομέρειες,πάντος καί αυτή πού έβαλα στό δεύτερο τέστ βαρέως τύπου τήν δίνουν.

Σήμερα τό "ξεψάχνισα" τό θέμα ηλεκτρολογική σωλήνα σπιράλ.
Μπερδεύτηκα γιατί ο κάθε κατασκευαστής τήν ονομάζει αλλιώς αυτήν τήν σωλήνα,καί αφετέρου όλες έχουν τήν κατάληξη ....flex στό τέλος .

Αλλος κατασκευαστής τήν ονομάζει Flexim-Courflex

https://www.technomat-shop.com/inde...uct_id=107773&sort=p.model&order=ASC&limit=52

O Kαυκάς τήν ονομάζει Vioflex,εδώ έκανα τό λάθος πού νόμιζα ότι ήταν η Conflex.

https://www.kafkas.gr/proionta/ilek...mesaiou-typou/viokar-solhna-vioflex-20_89207/

https://static.kafkas.gr/uploads/Pd...61.410722211.1528283756-1116924839.1527755250

Aλλος τήν ονoμάζει Xeliflex-Diflex

https://www.saranti.com.gr/24-ylika...7-0500-011-solinas-heliflex-12-mm-gkri-diflex

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=342_856_2544&products_id=26084

Σημερινή δοκιμή μέ σωλήνα Conflex βαρέως τύπου τού κουφίδη από τόν Καυκά,πού τήν κόβει πανεύκολα ο κόφτης τής Knipex σάν τήν ελαφρού τύπου.

kn610.jpg

Last edited:
Σημερινές παραλαβές.

Αν δεν βαλεις φωτο δεν εχει γουστο.

Σημερινές παραλαβές.

καλορίζικα όλα αλλά θέλουμε και φωτό, αμ πωωως ;

Καλυτερα ετσι, για να εξασκειται λιγο και η φαντασια μας.

Και γω παρελαβα σημερα ενα εργαλειο αντιγραφης επιφανειων, δωρο απο τον πατερα μου, χρησιμο γκατζετακι :)

Αντε να βαλω και μια φωτο
42591095462_b54ebe7225_c.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρό, αυτό που φαίνεται στη δεύτερη περίπτωση, δεν έχει καμία σχέση με το conflex του Κουβίδη (το οποίο και είναι βαρέως τύπου). Αυτό που έχεις στη φώτο είναι σπιράλ λάστιχο.