Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο τό gadget Μιχάλη.

Δημητρό, αυτό που φαίνεται στη δεύτερη περίπτωση, δεν έχει καμία σχέση με το conflex του Κουβίδη (το οποίο και είναι βαρέως τύπου). Αυτό που έχεις στη φώτο είναι σπιράλ λάστιχο.

Φίλε Μιχάλη έτσι ακριβώς είναι,τό διόρθωσα μετά εδώ
Εσείς στά φωτοβολταικά χρησιμοποιείται Flexim η Vioflex η Heliflex ? Τί ζήτημα και αυτό κάθε εταιρία νά δίνει καί τό δικό της όνομα στά ηλεκτρολογικά σπιράλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο τό gadget Μιχάλη.

Φίλε Μιχάλη έτσι ακριβώς είναι,τό διόρθωσα μετά εδώ
Εσείς στά φωτοβολταικά χρησιμοποιείται Flexim η Vioflex η Heliflex ? Τί ζήτημα και αυτό κάθε εταιρία νά δίνει καί τό δικό της όνομα στά ηλεκτρολογικά σπιράλ.

Να ήταν μόνο στα σπιράλ.
Σε πολλές κατηγορίες επαγγελματικών προϊόντων συμβαίνει & τις περισσότερες φορές εσκεμμένα για να μπαίνουν σε κεκτημένα εμπορικά χωράφια ο ένας του άλλου.

Να ήταν μόνο στα σπιράλ.
Σε πολλές κατηγορίες επαγγελματικών προϊόντων συμβαίνει & τις περισσότερες φορές εσκεμμένα για να μπαίνουν σε κεκτημένα εμπορικά χωράφια ο ένας του άλλου.

Πολύ σωστά ! :a0210:

Καλές παραλαβές σε όλους !!!!!
Σημερινή παραλαβή ένα τρίγωνο μαραγκου και μια γωνία. Επιτέλους !!! Τα περίμενα πως και πως !!!!!
568b99e2f584ac12472dbbdbe7ece41c.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα Κωστα, ποιοτικα και επωνυμα εργαλεια χειρος!
Το τριγωνο αυτο (speed square) το βγαζει η εταιρεια που το ανεκαλυψε σαν εργαλειο, η Swanson.

Να πω οτι αυτο το τριγωνο ειναι το μοναδικο εργαλειο ξυλουργου που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε σε εργο, καθεται στο ραφι χρονια :)

Καλοδούλευτα Κώστα. Βάλε ένα λινκ για τα συγκεκριμένα γιατί χρειάζομαι και εγώ. Τσέκαρε τα για το αν είναι κάθετα και πες μας γιατί με ενδιαφέρουν.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλές παραλαβές σε όλους !!!!!
Σημερινή παραλαβή ένα τρίγωνο μαραγκου και μια γωνία. Επιτέλους !!! Τα περίμενα πως και πως !!!!!

Καλοδούλευτες οι γωνίες Κώστα καί καλές μετρήσεις.

Κατά τήν προσφιλή έκφραση τού δάσκαλου Μιχαήλ,αλλό ένα λαχταριστό εργαλειάκι προστέθηκε στήν συλλογή τής Proxxon.
Γωνιακό rotary tool Proxxon LWB/E
Εχω κάνει καί ένα μικρο review στό κατάλληλο νήμα.

lwb110.jpg

lwb210.jpg

lwb410.jpg

lwb510.jpg

Καλοδούλευτο Δημήτρη!Την έκθεση με τα proxxon πότε θα την ανοίξεις...? :)

Ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η σειρά της proxxon;
Καλοδουλευτο Δημήτρη.
Κι εγώ παρέλαβα σήμερα πάλι. παρελκόμενα για τι άλλο φυσικά, γυαλιά. Μεντεσέδες, βιδουλες, κατσαβίδι και ένα σπέσιαλ tool. Παραγγελία 31/5 χρόνος ρεκόρ για αποστολή από Κίνα.
f5dae54d0d9f8db738bef28efa872636.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρηηηηηηη έχει βγει σε προφορα το ΜΕΤΑΒΟ το ραντιαλ που λεγαμε καποτε!!!!!
Χαχαχαχα

Καλοδουλευτο φιλε!

Ευχαριστώ.
Κυριάκο εσύ είσαι γιά τσίγκλισμα,άφησες τόν Μπάμπη,καί έπιασες εμένα τώρα.:flipout:
Πού νά τό βάλω τό Radial είναι ένα θέμα
Επένδύω στά Proxxon πού είναι μανιτζέβελα.
Ετσι από απλή περιέργεια πόσο έχει πάει το Metabo :grinning-smiley-043

Καλοδούλευτο Δημήτρη!Την έκθεση με τα proxxon πότε θα την ανοίξεις...? :)

Ευχαριστώ Κώστα,τήν έκθεση τήν έχει ο δάσκαλος Μιχάλης,απλά εγώ ακολουθώ. :ernaehrung004:

Ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η σειρά της proxxon;
Καλοδουλευτο Δημήτρη.
Κι εγώ παρέλαβα σήμερα πάλι. παρελκόμενα για τι άλλο φυσικά, γυαλιά. Μεντεσέδες, βιδουλες, κατσαβίδι και ένα σπέσιαλ tool. Παραγγελία 31/5 χρόνος ρεκόρ για αποστολή από Κίνα.

Παύλο πρός τό τέλος είμαι :smash:
Ευχαριστώ καί καλοδούλευτα καί τά δικά σου.

ΥΓ: "Ιεροσυλία" επάνω σέ αυτό τό υπέροχο σεμεδάκι,νά ακουμπανε βίδες μεντεσέδες,κατσαβίδια. -bye-

ΥΓ: "Ιεροσυλία" επάνω σέ αυτό τό υπέροχο σεμεδάκι,νά ακουμπανε βίδες μεντεσέδες,κατσαβίδια. -bye-

Χαχαχα... Είναι καινούργια και πεντακάθαρα.

Καλορίζικα Παύλο, Κώστα και Δημήτρη. καλές εργασίες εύχομαι.

Να δούμε ρε γείτονα όταν τελειώσει η συλλογή Proxxon τι θα κάνεις. προβλέπω να πέσει μελαγχολία :flipout::flipout::flipout:

Μεγεια τα εργαλεια αλλα καιντα αξεσουαρ σας κυριοι! Βαλτε φωτια στους παγκους!

Dim k θείε Paul καλοδούλευτα κ καλές δημιουργίες.

Καλορίζικα Παύλο, Κώστα και Δημήτρη. καλές εργασίες εύχομαι.

Να δούμε ρε γείτονα όταν τελειώσει η συλλογή Proxxon τι θα κάνεις. προβλέπω να πέσει μελαγχολία :flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστώ κώστα.
Αγρότη μου μήν μού αγχώνεσε,όταν τελειώσει η συλλογή τής Proxxon θά πάμε γιά άλλα.

Αν δεν καταφέρνεις εσύ να φτιάξεις γυαλιά, σου ανταποδίδουν οι φίλοι σου το δώρο που τους έκανες (έφτιαξες) με το απωθημένο σου.

Πέτρο Π. & Δημήτρη Ρ. σας ευχαριστώ πολύ.

Καλοφορετα Κώστα. Έτσι είναι όταν δίνεις πρέπει να παίρνεις.