Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα κατέβηκα κέντρο και πέρασα απο Φράγκο για κάτι κρικάκια που χρειαζόμουν. Βρήκα αυτά τα σφιχτηράκια Bessey που μου άρεσαν πολύ γιατί έχουν πολύ δυνατό σφίξιμο. Δεν θυμάμαι ακριβώς το κόστος αλλά πήρα 10, 8 μικρά και δύο μεγάλα Dictum και έδωσα γύρω στα 20 .
Μετά κατέβηκα τέρμα Ερμού για κάποια πανιά γυαλίσματος που ήθελα. Το μαγαζί που θυμόμουν δεν υπήρχε αλλά ρωτώντας απο δω κι απο κει κατέληξα στην πηγή. Στον Μιχάλη που τα κατασκευάζει μόνος του και τα πουλάει στο 1/3 της τιμής που θα τα βρείς στην αγορά.
Πανιά πάνινα διαφόρων ειδών και Scotch-Brite καθώς και τα ανάλογα σαπούνια όλα μαζί 20 .
Μου είπε οτι κάνει και παραγγελίες στα μέτρα σου. Δημήτρη βρήκα τον άνθρωπό μας για 50mm αναλώσιμα για Proxxon.
Ελπίζω μόνο να τον ξαναβρώ την επόμενη φορά γιατί εκεί που είναι, σε μια στοά στον 3ο όροφο με σκαλιά και δαιδαλώδεις διαδρόμους, δεν τον βρίσκεις ούτε με κυνηγόσκυλα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    295.5 KB · Views: 115
Στην πρώτη σου πρόταση κ. Μπάμπη ξέχασες την πρώτη λέξη. Το "&" !!!

Καλή χρήση σε όλα.

Και σήμερα... :p:p

(Για να σου κάνω το χατήρι το έγραψα, δεν κατεβαίνω κάθε μέρα κέντρο, τις τελευταιλες μελρες ασχολούμαι με άλλα, απλά δεν ανεβάζω τις παραλαβές.
Χθές πχ έτρεχα Ν.Σμύρνη για να πάρω κόντρα πλακέ 0,5 mm 0,8 mm και 1 mm που τα βρίςκεις μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά αερομοντελισμού, στο εμπόριο δεν υπάρχουν, ξεκινάνε απο 3-4 mm.)

Last edited:
Καλοριζικα συναδελφοι!
Δημητρη 5-6 εργαλεια μενουν πλεον για να ολοκληρωσεις την συλλογη εργαλειων της Proxxon :))
Μπαμπη τα γυαλοχαρτα των 50μμ βγαινουν πολυ φτηνα και σε ολα τα grit απο Κινα. Βεβαια αν μπορουμε να τα βρουμε εδω, ακομα καλυτερα.

Θα ρωτήσω Μιχάλη όταν ξανακατέβω... Κυρίως για πανιά γυαλίσματος όμως μιλούσα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια τα εργαλεια αλλα καιντα αξεσουαρ σας κυριοι! Βαλτε φωτια στους παγκους!

Eυχαριστώ Νεκτάριε

Αν δεν καταφέρνεις εσύ να φτιάξεις γυαλιά, σου ανταποδίδουν οι φίλοι σου το δώρο που τους έκανες (έφτιαξες) με το απωθημένο σου.

Πέτρο Π. & Δημήτρη Ρ. σας ευχαριστώ πολύ.

Καλοφόρετα Κώστα,γιαυτό είναι οι φίλοι.

Σήμερα κατέβηκα κέντρο και πέρασα απο Φράγκο για κάτι κρικάκια που χρειαζόμουν. Βρήκα αυτά τα σφιχτηράκια Bessey που μου άρεσαν πολύ γιατί έχουν πολύ δυνατό σφίξιμο. Δεν θυμάμαι ακριβώς το κόστος αλλά πήρα 10, 8 μικρά και δύο μεγάλα Dictum και έδωσα γύρω στα 20 .
Μετά κατέβηκα τέρμα Ερμού για κάποια πανιά γυαλίσματος που ήθελα. Το μαγαζί που θυμόμουν δεν υπήρχε αλλά ρωτώντας απο δω κι απο κει κατέληξα στην πηγή. Στον Μιχάλη που τα κατασκευάζει μόνος του και τα πουλάει στο 1/3 της τιμής που θα τα βρείς στην αγορά.
Πανιά πάνινα διαφόρων ειδών και Scotch-Brite καθώς και τα ανάλογα σαπούνια όλα μαζί 20 .
Μου είπε οτι κάνει και παραγγελίες στα μέτρα σου. Δημήτρη βρήκα τον άνθρωπό μας για 50mm αναλώσιμα για Proxxon.
Ελπίζω μόνο να τον ξαναβρώ την επόμενη φορά γιατί εκεί που είναι, σε μια στοά στον 3ο όροφο με σκαλιά και δαιδαλώδεις διαδρόμους, δεν τον βρίσκεις ούτε με κυνηγόσκυλα.

Καλοδούλευτα καί καλές εργασίες Μπάμπη.
Γιά ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες μέ τά φτηνά αναλώσιμα σέ δισκάκια 50 mm Proxxon,στό στύλ "Είσαι ''Ο'' και λέγεσαι" "τί καί πώς"
Οσο γιά τά κυνηγόσκυλα,βρήκες τώρα άνθρωπο,άν θέλω κάτι καί στού φιδιού τήν τρύπα τά ξετρυπώνω,καί σέ μηδέν χρόνο. -bye-

Καλοριζικα συναδελφοι!
Δημητρη 5-6 εργαλεια μενουν πλεον για να ολοκληρωσεις την συλλογη εργαλειων της Proxxon :))
Μπαμπη τα γυαλοχαρτα των 50μμ βγαινουν πολυ φτηνα και σε ολα τα grit απο Κινα. Βεβαια αν μπορουμε να τα βρουμε εδω, ακομα καλυτερα.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Ακριβώς δάσκαλε,ακριβώς όπως τό λές 5 η 6 έχω στό μυαλό μου ακόμα,καί τελείωσα τήν σειρά.

Βάζω κι αυτό που αγόρασα πρίν λίγες μέρες γιατί σήμερα που το δοκίμασα μου άρεσε πολύ και ίσως ενδειαφέρει και κάποιον άλλον.
Δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας για όσο το χρειάζεσαι κι αφαιρείται πολύ εύκολα σαν μεμβράνη όταν τελειώσεις τη δουλειά. Εγώ το χρησιμοποιώ για να προστατεύω τα κρύσταλα των γυαλιών κατά το βερνίκωμα.

Δείτε και το βιντεάκι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    164.7 KB · Views: 116

Καλοδούλευτο τό gadget Μιχάλη.

Φίλε Μιχάλη έτσι ακριβώς είναι,τό διόρθωσα μετά εδώ
Εσείς στά φωτοβολταικά χρησιμοποιείται Flexim η Vioflex η Heliflex ? Τί ζήτημα και αυτό κάθε εταιρία νά δίνει καί τό δικό της όνομα στά ηλεκτρολογικά σπιράλ.

Αυτοί, χρησιμοποιούνε ότι θες!...Εγώ, μόνο Κουβίδη!

Το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο... Ανακαλύπτεις καινούργιες χρήσεις.
af90d976b2f23c306e28900c0301995a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσύ μωρή σιγανοπαπαδιά αυτό που το χρησιμοποιείς; Στα παρμπρίζ των μοντέλων;
Και γιατί δεν λές τίποτε;

Εσύ μωρή σιγανοπαπαδιά αυτό που το χρησιμοποιείς; Στα παρμπρίζ των μοντέλων;
Και γιατί δεν λές τίποτε;
Δεν ήξερες; Δεν ρώταγες.
Ο μοντελισμος είναι ολόκληρη επιστήμη. Μόλις το είδα το θυμήθηκα, πήγα και άνοιξα το συρτάρι που τα έχω μαζεμένα. Και στο πατάρι καμμιά 40ρια κουτιά με μοντέλα άθικτα. Αν βαρεθεις με τα γυαλιά πες να σου στείλω να ξεκινήσεις άλλο χόμπυ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ήδη βαρεθεί... :flipout:
Αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά πράγματα πληρώνουμε τρείς φιρές περισσότερα σε υλικά απ´ ότι κοστιλζει να μας τα στείλει έτοιμα ο Κινέζος ... Άσε που τα φτιάχνουμε και τρειλς φιρές χειρώτερα.
Κι αντί να μαζεύω όμορφα ξυλαράκια γέμισα το πάτωμα με τεχνητούς καπλαμάδες... :bang:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    253 KB · Views: 91
Παιδιά καλορίζικα σε όλους!Εγώ παρέλαβα τον λειαντήρα.Είναι πολύ δυνατό μηχάνημα,στιβαρό και σοβαρό.Το θέμα είναι πως δεν είχα πάρει πρέφα πως το γυαλόχαρτο στον δίσκο είναι αυτοκόλλητο,και έμεινα.Αυτό που είχε πάνω είναι γτπκ,το λείανα σε λιγότερο απο 15' αφού μορφοποίησα 5 κομμάτια πεύκου 5cm ύψος..

Attachments

• 9963_42680_kentrovidas.jpg
    9963_42680_kentrovidas.jpg
    50.7 KB · Views: 168