Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για σπρευ επαφων το perfect contact cleaner. ειναι το παλιο καλο της philips οι παλιοι το θυμουνται. σε προσιτη πλεον τιμη αφου εφυγε η εμπορικη ονομασια.

Για carburetor της BERRYMAN

Για επαφές, υπάρχει σπρέι χωρίς λάδι,με λάδι,με διηλεκτρικό γράσο, σκέτος διηλεκτρικός γρασσος...ανάλογα την επαφη.

Παραλαβη βιβλιων για την μαστροβιβλιοθηκη!
Και μια full face μασκα της Oregon https://www.amazon.co.uk/gp/product/B013KOJE0E/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

42824109922_b39e5389c1_b.jpg

Η μασκα ειναι πολυ ελαφρια, μολις 125 γραμμαρια, με ρυθμιζομενο πλαστικο τζαμακι το οποιο ρυθμιζεται σε οποια θεση βολευει.
Τα τρια βιβλιαριακια τα βρηκα κοψοχρονια, μεταχειρισμενα, και ουσιαστικα πληρωσα μονο τα μεταφορικα, κατω απο 10 ευρω.
Ολα τα μεταχειρισμενα βιβλια του αμαζον γενικοτερα ειναι σαν καινουρια και πολλα απο αυτα τα βρισκεις κατα καιρους απο 0.01 λιρες..

Καλοδουλευτα Δημητρη!
Το φυσητηρι παρ'ολο που δεν γεμιζει το ματι ειναι ενα παρα πολυ χρησιμο εργαλειακι, για τα παντα!

Δημητρη δοκιμασε τις επιφανειες να μου πεις γνωμη.
Ειμαι σχεδον σιγουρος πως οταν σκονιστουν χανουν την ιδιοτητατ να βεντουζαρουν στις επιφανειες!

Καλοδουλευτα κυριοι!

Καλοδουλευτα Δημητρη!
Το φυσητηρι παρ'ολο που δεν γεμιζει το ματι ειναι ενα παρα πολυ χρησιμο εργαλειακι, για τα παντα!

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Λαχταριστό κατά τήν προσφιλή έκφραση,καί σπαρταριστό νά συμπληρώσω,στήν αρχή μόλις τό δούλεψα στόν αέρα μέ μπροστά τό χέρι είπα,τσάμπα τα 3,5 ευρώ σάν νά φυσάω μέ τό στόμα μέ τήν μόνη διαφορά δέν θά τρώω τήν σκόνη στό πρόσωπο,αλλά μετά όταν τό έβαλα σε πραγματική σκόνη λόγο τής μύτης πού πάει τόν αέρα συγκεντρωτικά κάνει καλή δουλειά για ψιλολόγια γιά να μήν βάζω τό αεροπίστολο,η τον φυσητήρα.

Δημητρη δοκιμασε τις επιφανειες να μου πεις γνωμη.
Ειμαι σχεδον σιγουρος πως οταν σκονιστουν χανουν την ιδιοτητατ να βεντουζαρουν στις επιφανειες!

Καλοδουλευτα κυριοι!

Μιά χαρά βεντουζάρουν καί όταν σκονιστούν Κυριάκο,από τήν πίσω μεριά παίζει περισσότερο ρόλο η σκόνη πού είναι λεία,εκεί πού πατάνε στό ταμπλό τού ιχ,αλλά εγώ σέ αυτήν τήν μεριά έχω βάλει κυανοακρυλική κόλλα καί είναι κολλημένα στό ξύλο,καί έτσι κανένα τό πρόβλημα,κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από τά πορτοκαλί πού έδωσες στόν Αντώνη τό περασμένο φθινόπωρο,καί ειδικά άν κάνεις καί ένα "δόντι" στό ένα σπρωχτήρι είναι ακλόνητο τό υλικό πρός σπρώξιμο.

Last edited by a moderator:
Με γεια Δημήτρη.
Έχουν φάση αυτά τα αντιολισθητικά. Είχα βάλει κάποτε πάνω στο ταμπλό για να κρατάει το κινητό και έκανε καταπληκτική δουλειά.
Αν και είχε μεγάλη κλίση το ταμπλό το κινητό δεν κουνιόταν καθόλου. όσοι το έβλεπαν απορούσαν.
Βέβαια όλα έχουν ένα τέλος. αν και το καθάριζα από τη σκόνη τακτικά σε 2-3 χρόνια έχασε την αντιολισθητική του ιδιότητα.

Πολύ χρήσιμα Δημήτρη,μου έχουν λείψει άπειρες φορές!Καλοδούλευτα!

Ευχαριστώ Νίκο,μιά από τά ίδια πολλές φορές τά αναζητούσα,πραγματικά είναι χρήσιμα,σταθερά,καί οί κώνοι γιά τό βάψιμο πολύ ευκολία.