Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες και καλοδούλευτες.
Αν το έπαιρνα χαμπάρι νωρίτερα θα έπαιρνα κι εγώ μία να την βάζω-βγάζω στην ταράτσα γιατί με τη Metabo μου έχει φύγει ο τάκος.

Μπαμπη σκεψου αν θες να παρεις την δικια μου που την εχει ο Κυριακος ακομα σπιτι του.
Δεν θα μου λειψει και πολυ, την πηρα απο βουλιμια λογω εξαιρετικης τιμης και επιδοσεων :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη σκεψου αν θες να παρεις την δικια μου που την εχει ο Κυριακος ακομα σπιτι του.
Δεν θα μου λειψει και πολυ, την πηρα απο βουλιμια λογω εξαιρετικης τιμης και επιδοσεων :))

ΟΚ Μιχάλη... Σ´ ευχαριστώ πολύ.
Θα τα πούμε με PM.

Παρέλαβα κι εγώ κάτι χα χα

προχθεσινή παραλαβή από Lidl Ιεράπετρας. αν και ήταν 3-4 μέρες που είχαν φέρει τα συγκεκριμένα κλειδιά παρεπιπτόντως υπήρχαν αρκετά κομμάτια στο ράφι.

cMAvZyR.jpg
[/IMG]

τα χρησιμοποίησα ήδη και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους - αν και στο ζόρισμα θα δείξουν την αξία τους.

Γιωργο το 2018 εξελισσεται σε χρονια ρεκορ για τις παραλαβες σου:))
Kαλοδουλευτα τα κλειδακια, βολικα και χρησιμα!

Παιδιά καλορίζικα όλα! Καλές κατασκευές και μαστορεματα!

Μεγάλη προσοχή σε εσάς με τις κορδέλες, να τις χαρείτε ευχομαι!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοζόριστα Γιώργο.

να είσαι καλά Κωστή

Γιωργο το 2018 εξελισσεται σε χρονια ρεκορ για τις παραλαβες σου:))
Kαλοδουλευτα τα κλειδακια, βολικα και χρησιμα!

χα χα χα χα δεν λες τίποτα. κοντεύω να ξεπεράσω και τον γείτονά μου τον Δημήτρη !! Σ' ευχαριστώ.

Kαλοδούλευτα Γιώργο,καλές εργασίες νά έχεις.

ευχαριστώ Δημήτρη, καλορίζικες και σε σένα οι σημερινές σου παραλαβές

τις ευχαριστίες μου και στον george_av

Παρελήφθη και το μεγάλο φαλτσοπριονο που ζαχαρωτά καιρό τώρα!255δισκος στα 150 ευρώ!
5069024533a0ce7dfd1ce624ec8e7d7e.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρελήφθη και το μεγάλο φαλτσοπριονο που ζαχαρωτά καιρό τώρα!255δισκος στα 150 ευρώ!
5069024533a0ce7dfd1ce624ec8e7d7e.jpg

Μεγείες.
Για δούλευτη λιγο να μου πεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω για το ιδιο

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές, πολλές κ προσεχτικές κοπές να έχεις.

Μεγείες.
Για δούλευτη λιγο να μου πεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω για το ιδιο
Δεν θα δουλευτεί τόσο άμεσα αλλά το πήρα γιατί ενημερώθηκα ότι το μοντέλο αυτό έχει ελάχιστα αποθέματα και δεν ήθελα να την πατήσω όπως είχα πάθει με το αντίστοιχο του πρακτικέρ.....πάντως από το δείγμα δείχνει πολύ στιβαρό!

Δεν θα δουλευτεί τόσο άμεσα αλλά το πήρα γιατί ενημερώθηκα ότι το μοντέλο αυτό έχει ελάχιστα αποθέματα και δεν ήθελα να την πατήσω όπως είχα πάθει με το αντίστοιχο του πρακτικέρ.....πάντως από το δείγμα δείχνει πολύ στιβαρό!

ok. Οταν την ανοιξεις πες μου

Σημερινή αγορά άλλο ένα λαχταριστό εργαλείο κατά τήν προσφιλή έκφραση,καί λιλιπούτειο νά συμπληρώσω.
Proxxon SP/E Δίδυμος τροχός,καί δύο έξτρα πέτρες.Σέ δοκιμή πού τού έκανα είναι γιά μικροεφαρμογές λείανσης ένα καί ένα.

pr4610.jpg

pr4710.jpg

Kαλοριζικα τα φαλτσοπριονα και οι διδυμοι τροχοι!!

Δημητρη με την χρήση που κάνουμε στο τροχακι, οι πετρες αυτες που ειναι και ποιοτικες θα αντεξουν ισαμε 20 χρόνια :) Πως και δεν πηρες το σετακι γυαλισματος?