Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άντε να ξεκινάμε σιγούλια-σιγούλια...
Καρχαριάκια και πυκνωτές από το "Φανό" και κάποια πράγματα που είχα σκοπό να δοκιμάσω απ´ τον Φράγκο. Σταθεροποιητικό υγρό ξύλων, για χλωρά και ημίχλωρα, διαλυτικό γομαλάκας κι ένα μπιτάκι αυλακώσεων για ελεύθερο σχέδιο.
Τώρα αν θα κάνουν διυλειά θα φανεί στο χειροκρότημα.

Το μπιτακι ειναι αυτο που φανταζομαι, για το ρουτερ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι

Καλοδούλευτα Μπάμπη,καλές δημιουργίες.Τί πειραματισμούς θέλεις νά κάνεις μέ τά κροκοδειλάκια ?

Σ´ ευχαριστώ Δημητρό...
Πειραματισμούς θα κάνω με το wood stabilizer κυρίως, να δώ αν όντως κάνει δουλειά.
Τα κορκοδειλάκια τα θέλω για τους πειραματισμούς που κάνω με τα μοτερ πλυντηρίων, για γρήγορες αλλαγές στις απαφές των πυκνωτών.

Καλοριζικα τα καλουδια παιδες!
Χρησιμα τα μικρα πενσοειδη για ορισμενες δουλειες.

Μπαμπη το διαλυτικο για την γομαλακα που το βρηκες? Οποτε το δοκιμασεις, πες μου ποσο καλα και γρηγορα δουλευει.
Πολυ ενδιαφερον και το σταθεροποιητικο ξυλου, δεν το εχω ξανασυναντησει. Ειμαι πολυ περιεργος αν κανει οντως δουλεια σε χλωρα ξυλα, ποσο τα προστατευει δηλαδη απο το ραγισμα.

Μιχάλη το διαλυτικό το πήρα απ´τον Φράγκο. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω όμως για τη δουλειά που προορίζεται σύντομα γιατί έχω ακόμα αρκετή ποσότητα έτοιμη γομαλάκα και θ´αργήσω να χρειαστώ νέα. Δεν έχω καν γομαλάκα σε στερεή μορφή για να κάνω τη δοκιμή. Αυτό το πήρα πιο πολύ για αραίωση.
Μπορώ αν θες να σου δώσω σε ένα μπουκαλάκι το μισό να δοκιμάσεις.
Το σταθεροποιητικό ξύλου θα το δοκιμάσω σύντομα. Υπάρχει κι άλλο που είναι για στεγνά ξύλα, κι ένα τρίτο που σταθεροποιεί σαθρά ξύλα και ξύλα που έχουν αρχίσει να σαπίζουν. Αυτό μάλλον είναι ιδανικό για όσους φτιάχνουν έργα από ξύλα που έχει ξεβράσει η θάλασσα σε παραλίες (λέγε με Νίκο). -bye-

Μπορείς να δώσεις το link για το σταθεροποιητικό σαθρών ξύλων;
Δεν μπορώ να το βρω στο site. Δεν φταίει το site, φταίνε τα αγγλικά μου ....

Υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα;

Ναι Μπαμπη θα ηθελα ενα πολυ μικρο μπουκαλακι σαν δειγμα να αραιωσω ελαχιστη γομαλακα να δω πως συμπεριφερεται σαν διαλυτικο εναντι του denatured alcohol (καθαρη αλκοολη).

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπορείς να δώσεις το link για το σταθεροποιητικό σαθρών ξύλων;
Δεν μπορώ να το βρω στο site. Δεν φταίει το site, φταίνε τα αγγλικά μου ....

Υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα;

Εδώ είναι το link.
Στην Ελλάδα θα το βρείς στον Φράγκο στην Αθηνάς 20.

Ναι Μπαμπη θα ηθελα ενα πολυ μικρο μπουκαλακι σαν δειγμα να αραιωσω ελαχιστη γομαλακα να δω πως συμπεριφερεται σαν διαλυτικο εναντι του denatured alcohol (καθαρη αλκοολη).

ΟΚ Μιχάλη, από Δευτέρα και μετά λοιπόν κανονίζουμε καφεδάκι και με το Δημήτρη απ´ τα μέρη σου.

καλοδουλευτα Δημητρη!

Κωστα ηρθε η κορδελα η ακομα??????????

Έχει έρθει εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα.... Περιττό να σου πως πως έκανε ο Μαθιός ο οποίος την έχει ζώσει για τα καλά στην δουλειά!!!! Όλα Κυριάκο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της είναι όπως ακριβώς μας τα περιέγραψες.... Κυριολεκτικά value for money. Μάλιστα εχθές στο εργαστήριο του Μαθιού έχει έρθει ένας φίλος του μαραγκός ο οποίος την τεστάρισε και την δοκίμασε κόβοντας νϊαγκόν 6 εκατοστά. Δεν πίστευε στην άνεση με την οποία το έκοψες αλλά και στην καθαρότητα της κοπής.....

Σαν να μου φαίνεται πως αυτό εδώ https://www.e-shop.gr/set-6-tem-penses-mini-stanley-fatmax-fmht0-80541-p-TLS.060795 συνέφερε καλύτερα.....

Σωστός ο Κώστας,αλλά τά 4 από τά 6 χρειάζομουν.

ΟΚ Μιχάλη, από Δευτέρα και μετά λοιπόν κανονίζουμε καφεδάκι και με το Δημήτρη απ´ τα μέρη σου.

Μπάμπη τήν ερχόμενη Τρίτη θά σηκωθώ αξημέρωτα γιά δουλειά πρός ΒΠ,καί θά περάσω κάπου 11-12 τό πρωί από τόν Μιχάλη,άν σέ βολεύει Τρίτη Θεού θέλοντος καί καιρού επιτρέποντος νά πιούμε τό καφεδάκι,βασικό άν μπορεί καί ο Μιχάλης τήν ερχόμενη Τρίτη. :grinning-smiley-043

Σημερινή αγορά ένα mini κοφτάκι Stanley Fatmax γιά νά κλείσω τήν συλλογή,καί τοποθετήθηκαν στήν πλάτη τού πάγκου,πού είναι μελαμίνη άσπρη.
Μέ λεπτομέρεια στό στήριγμα,περασμένη μόνωση καλωδίου 2χ0,5 mm στό ψιλό καρφάκι στηρίγματος γιά νά μήν υπάρχουν θόρυβοι,καί μού γδέρνονται τά εργαλεία μέταλλο μέ μέταλλο :flipout:

kof110.jpg

kof210.jpg

Καλοδούλευτη η συλλογή Δημήτρη!
Ωραίο το κολπάκι με την μόνωση.
Εγώ βάζω λεπτή βίδα με θερμοσυστελόμενο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστός ο Κώστας,αλλά τά 4 από τά 6 χρειάζομουν.

Μπάμπη τήν ερχόμενη Τρίτη θά σηκωθώ αξημέρωτα γιά δουλειά πρός ΒΠ,καί θά περάσω κάπου 11-12 τό πρωί από τόν Μιχάλη,άν σέ βολεύει Τρίτη Θεού θέλοντος καί καιρού επιτρέποντος νά πιούμε τό καφεδάκι,βασικό άν μπορεί καί ο Μιχάλης τήν ερχόμενη Τρίτη. :grinning-smiley-043

Σημερινή αγορά ένα mini κοφτάκι Stanley Fatmax γιά νά κλείσω τήν συλλογή,καί τοποθετήθηκαν στήν πλάτη τού πάγκου,πού είναι μελαμίνη άσπρη.
Μέ λεπτομέρεια στό στήριγμα,περασμένη μόνωση καλωδίου 2χ0,5 mm στό ψιλό καρφάκι στηρίγματος γιά νά μήν υπάρχουν θόρυβοι,καί μού γδέρνονται τά εργαλεία μέταλλο μέ μέταλλο :flipout:

kof110.jpg

kof210.jpg
Δεν το κανονιζετε απόγευμα να ροβολησω κατά κείθε και γω;

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Σημερινη παραλαβη απο A tools.

Attachments

• 40374899_1869937726392709_9222112353011630080_n.jpg
    40374899_1869937726392709_9222112353011630080_n.jpg
    89.4 KB · Views: 410