Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό. Έτσι κ έτσι. Δεν είναι για πολλά πολλά.

Δεν περιμένω και πολλά είναι αλήθεια, είχα δεί κάτι δικές σου παραλαβές και είπα να τα δοκιμάσω κι αυτά.
Τώρα που έχω πιο δυνατό εργαλείο και λίγες στροφές αποφάσισα και τα πήρα.
Μήπως και τα πανάκριβα της Dewalt που πήρα είναι τίποτε super;

καλορίζικα να είναι Μπάμπη. πολύ όμορφο το φόντο σου, δένει υπέροχα !!

Σ´ ευχαριστώ Γιώργο. :a0210:

51205a0964fc19227db38dac7b4dbbe2.jpg

Για παρέα στα υπόλοιπα Knipex.

Με μια πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα από την ποιότητα...

Μπορεί βέβαια να φταίει και η «παιδική» συσκευασία.

Ελπίζω στη χρήση να φανούν καλά.

Για παρέα στα υπόλοιπα Knipex.

Με μια πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα από την ποιότητα...

Μπορεί βέβαια να φταίει και η «παιδική» συσκευασία.

Ελπίζω στη χρήση να φανούν καλά.

Καλορίζικο και καλοδούλευτο το σετάκι σου. τώρα άμα δεν σ ' αρέσει η «παιδική» συσκευασία δως την και την αγοράζω εγώ :flipout:

Καλορίζικο και καλοδούλευτο το σετάκι σου. τώρα άμα δεν σ ' αρέσει η «παιδική» συσκευασία δως την και την αγοράζω εγώ :flipout:

Ευχαρίστως. Μόλις βρουν τη θέση τους σε κάποια εργαλειοθήκη στη στέλνω αν αξίζει. Φυσικά χωρίς κόστος. Δεν είναι θήκη. Συσκευασία είναι. Αν χρησιμοποιηθεί ως θήκη είμαι σίγουρος πως θα διαλυθεί σύντομα.

Ως συσκευασία δεν μου άρεσε... ως μόνιμη θήκη δεν το συζητάω καν.

χα χα χα όχι μωρέ, εγώ εννοούσα με το περιεχόμενο μιας και είπες ότι δεν σου γεμίζουν το μάτι σαν ποιότητα.
καλές εργασίες και πάλι. Knipex = ποιότητα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά αντικατάσταση τού χειροπρίονου-κονταροπρίονου Gardena 8739,αυτό τό πριόνι τό χειρίζομαι μόνο επάνω στό κοντάρι τής Gardena πού φτάνει πτυσσόμενο τά 3,90 μέτρα,τό νέο μοντέλο βλέπω ότι έχει διαφορά στήν λαβή από τό παλαιότερο τής Gardena,η τριπλή οδόντωση είναι ίδια,καί ένα ρολό μεσινέζα Stihl 2,4 mm 43 μέτρα.

pr112.jpg

pr212.jpg

pr312.jpg

Καλορίζικα Δημήτρη, ωραία και ποιοτικά εργαλεία.
Η γαμψή μύτη στο πριόνι είναι για να πιάνεις όσα κλαδιά δεν φτάνει το χέρι σου να τα φέρνεις κοντά ή κάτι άλλο ; δεν σε δυσκολεύει στο κλάδεμα ;
πρώτη φορά βλέπω πριόνι τέτοιου είδους να σου πω

Καλορίζικα Δημήτρη, ωραία και ποιοτικά εργαλεία.
Η γαμψή μύτη στο πριόνι είναι για να πιάνεις όσα κλαδιά δεν φτάνει το χέρι σου να τα φέρνεις κοντά ή κάτι άλλο ; δεν σε δυσκολεύει στο κλάδεμα ;
πρώτη φορά βλέπω πριόνι τέτοιου είδους να σου πω

Ευχαριστώ Γιώργο
Η γαμψή μύτη είναι η τέχνη κάνει γιά δυό λόγους :

1) Γιά να τραβάς κάτω τό κλαρί άν έχει κοπή καί έχει σκαλώσει ψηλά,ο γάντζος είναι όταν τό χρησιμοποιείς τό πριόνι σέ συνδιασμό μέ τό 4 μετρο κοντάρι ψηλά.

Καί η τέχνη

2) Αν θέλεις να ρίξεις κάτω ένα κλαρί και θέλεις νά πέσει εκεί πού τό θέλεις αργά καί ελεγχόμενα,(επειδή αυτό τό πριόνι κόβει ξυράφι δέν κόβει μόνο κλαδάκια μικρά,κόβει καί μέχρι 15-20 cm διάμετρο μέ διακοπές βέβαια ο χειριστής) κόβεις μέχρι τό 1/4 τό κλαρί από κάτω πρώτα,μετά από επάνω κατά λίγο πρίν τά 3/4 τό κλαρί ίσα νά στέκεται,καί μετα βάζεις τόν γάντζο καί τό κατεβάζεις εκεί πού τό θέλεις,γιά να μήν πέσει άτσαλα καί δυνατά,παρά αργά καί ελεγχόμενα.

πολύ καλό ακούγεται, και η τιμή ; με και χωρίς κοντάρι

Ακριβά Γιώργο,αλλά άν τά δουλεύεις τακτικά τά αξίζουν τά λεφτά τους,καί κρατάνε πολύ,νά φανταστείς έχω μιά ψαλίδα χειρός γιά μπορντούρες Gardena 20 χρόνια,καί αυτήν δουλεύω ακόμα μέ λίγο τρόχισμα κάπου-κάπου,καί τό τί έχει κόψει δέν λέγεται.

41,5 ευρώ τό πριόνι,καί 50 ευρώ τό κοντάρι.

Καί παίρνουν καί εξάρτημα κλαδευτήρι μέ σχοινί γιά λεπτά κλαράκια,πού έχουν ταλάντωση στά άκρα καί δέν μπορούν νά κοπούν μέ πριόνι.

Εχω δύο κοντάρια 4 μέτρα,καί δυό διαφορετικά κλαδευτήρια γιά κοντάρι ένα bypass γιά λεπτά καί χλωρά κλαριά,καί ένα anvil γιά χοντρότερα καί ξερά κλαριά,μέ τετραπλή τροχαλία,γιά ευκολότερο κόψιμο.

pri410.jpg

Αυτα κυριες και κυριοι ηταν τα επαγγελματικα εργαλεια του Δημητρη που βοηθανε στη αγορα των proxxon!
Χαιρομαι οταν βλεπω τεχνιτες ςξοπλισμενους κατα το δυνατον σωστα για την εργασια τους.

Αυτα κυριες και κυριοι ηταν τα επαγγελματικα εργαλεια του Δημητρη που βοηθανε στη αγορα των proxxon!
Χαιρομαι οταν βλεπω τεχνιτες ςξοπλισμενους κατα το δυνατον σωστα για την εργασια τους.

Σέ ευχαριστώ Νεκτάριε.-bye-

Καλοριζικα τα ωραια εργαλεια χειρος!

Δημητρη τα gardena ειναι και ομορφα αλλα και πολυ καλα εργαλεια. Με λιγα λογια αξιζουν τα λεφτα τους.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Ετσι ακριβώς όπως τά λές,πολύ αξιόπιστα εργαλεία,ισχύει τό ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ηρθε σημερα και ενα bit για dremel που παιρνει τα μικρα αυτοκολλητα γυαλοχαρτακια της μιας ιντσας (2.5εκ).

Το γωνιακο εξαρτημα, εαν υπαρχει, κανει το τριψιμο/γυαλισμα 10 φορες πιο ευκολο. Σχεδον το ιδιο με τον αλοιφαδορο της proxxon.
45682823401_feda126e04_c.jpg

Απο το Banggood με 4 δολλαριακια το στελεχος των 3μμ με το velcro και καμμια 100αρια διαφορα γυαλοχαρτακια απο 80 εως 5000 grit, λεει.
https://www.banggood.com/100pcs-25m...-1102046.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=USA Βλεπω οτι ακριβηνε και κοστιζει πλεον κοντα στα 7 δολλαρια!

Αυτό το γωνιακό εξάρτημα πως το βρίσκουμε Μιχάλη; φαίνεται πολύ βολικό..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk