Κυριακο, απο εσενα περιμενω νεα πως πηγε, καθως και τι θα κλεισεις (520, 525, 530).
Τι να κανω που ειχε κολλησει (ακουσον-ακουσον) σιδερενια βιδα σε μπρουτζο στην εστια γκαζιου (φωτο στο καφενειο).cbfdim έγινες των λεπτών οργάνων (Μ4 βλέπω).
Γεια σου Δημητρη!
Did 525 VXGB στο 850 που εχω.
Απλα θα περιμενεις λιγακι καθως θελω να ρετουσαρω ενα δευτερο ψαλιδι που εχω και να το βαλω και αυτο πανω!
Σημερινη παραλαβη του 4βολτου καρφωτικου απο το Lidl.
Η δικια μου (ωχ, ωχ, σου επεσε η παντοφλα στο κεφαλι μου, συγνωμη "αγαπη μου" η δικια σου ηθελα να πω) κατεβαινει απο Θρακη σημερα!!!Έσκασαν όλα μαζί σήμερα.
Παλι θα "ζωγραφισεις" και θα μας τρελανεις!!!!!Πινέλα, Διάφοροι δίσκοι λείανσης 125φ, 2 βερνίκια εμποτισμού "νερού" κ 2 βερνίκια γυαλιστερά "νερού" από τοπικό κατάστημα. Όλα μαζί γύρω στα 50 .
Οχι και τοσο, σκαρτα 11 πηγαν το σετ κολαουζα, το αναποδο, 2 τρυπανια 2 και 2,5 χλστα και 4 ανοξειδωτες αλλεν. Ισως λογω μακροχρονιας γνωριμιας (1987) με το τοπικο καταστημα.ποιοτικά και συνάμα τσουχτερά τα ψιλολόγια σου, καλορίζικα να είναι.
........................ πού μόνο ένας έμπειρος πού τού έχουν τύχει ανάλογες περιπτώσεις καταλαβαίνει τήν αξία τού ανάποδου γάντζου πρός τά επάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.