AGROTISS
Supreme Member
Έλα και συμπληρώνονται τα 12βολτα Parkside!!!
ωραία πράγματα καλορίζικα !
Έλα και συμπληρώνονται τα 12βολτα Parkside!!!
Κάπου έχω παραθέσει ένα post πως να κάνεις όλες τις 12βολτες εναλαξιμες.!!! Τα Parkside 12βολτ είναι η παριγορια μου μέχρι να βγάλει η Bosch ανάλογα χορις καρβουνακια!Το συγκεκριμένο Μανώλη το έχω 1,5 χρόνο και το έχω ευχαριστηθεί. Είναι πολύ βολικό γιατί η κεφαλή κουμπώνει ακόμα κι αν έχει στην βάση μύτη που σημαίνει ότι μπορεί ταυτόχρονα να τρυπάει και να βιδωνει χωρίς να αλλάζεις τρυπάνια και μύτες. Μόνο κούμπωμα/ξεκουμπωμα κεφαλής. Εγώ έχω μόνιμα μια ph2 στη βάση του. Και η μπαταρία του προηγούμενου μοντέλου είναι η μόνη που δούλεψε και στο 12ν σβουρακι.
Μανώλη για δοκίμασε αυτόν τον ανιχνευτή τοίχου αν αξίζει να πάω να τον πάρω γιατί ο προηγούμενος ένας μπλε που είχα πάρει δεν έπιανε πολλά πράγματα. Γιατί για Βosch που λέει ο Μιχάλης δεν περνάει εύκολα από τον ανιχνευτή συνείδησης![]()
Καλοτροχιστα Μπαμπη.
Αυτο που καταλαβα ειναι πως ο τορνος θελει ενα χιλιαρικο για πλακα για να παιξεις μπαλα σωστα!
:BDBDG54:
Και μετα μας φαινεται ακριβω το dewalt 745...:drool:![]()
Καλοτροχιστα Μπαμπη.
Αυτο που καταλαβα ειναι πως ο τορνος θελει ενα χιλιαρικο για πλακα για να παιξεις μπαλα σωστα!
:BDBDG54:
Και μετα μας φαινεται ακριβω το dewalt 745...:drool:![]()
Δεμα γομαρι ηρθε πριν λιγο απο ...Jumbo γεματο πολλα χρησιμα καλουδια αξιας απο 30 λεπτα εως 2.99 το ακριβοτερο. Το ακριβοτερο βεβαια ηταν η αντικαταβολη..
![]()
Ο λογος για την παραγγελια μεσω του ιντερνετικου καταστηματος ειναι απλος. Το Jumbo της γειτονιας ΔΕΝ εχει ποτε ολα τα πραγματα που θελω, παντα καποια λειπουν.
Δυστυχως ξεχασα να βγαλω φωτο του unboxing, ηδη ολα τα πραματα ειναι τακτοποιημενα![]()
Παραλαβη...
Τη καθισαμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.