Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το συγκεκριμένο Μανώλη το έχω 1,5 χρόνο και το έχω ευχαριστηθεί. Είναι πολύ βολικό γιατί η κεφαλή κουμπώνει ακόμα κι αν έχει στην βάση μύτη που σημαίνει ότι μπορεί ταυτόχρονα να τρυπάει και να βιδωνει χωρίς να αλλάζεις τρυπάνια και μύτες. Μόνο κούμπωμα/ξεκουμπωμα κεφαλής. Εγώ έχω μόνιμα μια ph2 στη βάση του. Και η μπαταρία του προηγούμενου μοντέλου είναι η μόνη που δούλεψε και στο 12ν σβουρακι.

Τώρα τελευταία μάθαμε και ξένες λέξεις... Tormek
Αξεσουάρ για το τροχιστικό κι έναν αντάπτορα MT2 to MT3 για να υπάρχει συμβατότητα του ξυλότορνου (MT2) με τον μηχανουργικό (ΜΤ3).

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    294.7 KB · Views: 210
Μανώλη για δοκίμασε αυτόν τον ανιχνευτή τοίχου αν αξίζει να πάω να τον πάρω γιατί ο προηγούμενος ένας μπλε που είχα πάρει δεν έπιανε πολλά πράγματα. Γιατί για Βosch που λέει ο Μιχάλης δεν περνάει εύκολα από τον ανιχνευτή συνείδησης :flipout:

Δεμα γομαρι ηρθε πριν λιγο απο ...Jumbo γεματο πολλα χρησιμα καλουδια αξιας απο 30 λεπτα εως 2.99 το ακριβοτερο. Το ακριβοτερο βεβαια ηταν η αντικαταβολη.. :flipout:

46774616182_5d5b1706b8_b.jpg

Ο λογος για την παραγγελια μεσω του ιντερνετικου καταστηματος ειναι απλος. Το Jumbo της γειτονιας ΔΕΝ εχει ποτε ολα τα πραγματα που θελω, παντα καποια λειπουν.
Δυστυχως ξεχασα να βγαλω φωτο του unboxing, ηδη ολα τα πραματα ειναι τακτοποιημενα:)

Το συγκεκριμένο Μανώλη το έχω 1,5 χρόνο και το έχω ευχαριστηθεί. Είναι πολύ βολικό γιατί η κεφαλή κουμπώνει ακόμα κι αν έχει στην βάση μύτη που σημαίνει ότι μπορεί ταυτόχρονα να τρυπάει και να βιδωνει χωρίς να αλλάζεις τρυπάνια και μύτες. Μόνο κούμπωμα/ξεκουμπωμα κεφαλής. Εγώ έχω μόνιμα μια ph2 στη βάση του. Και η μπαταρία του προηγούμενου μοντέλου είναι η μόνη που δούλεψε και στο 12ν σβουρακι.
Κάπου έχω παραθέσει ένα post πως να κάνεις όλες τις 12βολτες εναλαξιμες.!!! Τα Parkside 12βολτ είναι η παριγορια μου μέχρι να βγάλει η Bosch ανάλογα χορις καρβουνακια!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μανώλη για δοκίμασε αυτόν τον ανιχνευτή τοίχου αν αξίζει να πάω να τον πάρω γιατί ο προηγούμενος ένας μπλε που είχα πάρει δεν έπιανε πολλά πράγματα. Γιατί για Βosch που λέει ο Μιχάλης δεν περνάει εύκολα από τον ανιχνευτή συνείδησης :flipout:

Κανεις απο τους ανιχνευτες του Lidl που εχω παρει κατα καιρους δεν εδινε συστηματικα σωστα αποτελεσματα ανιχνευσης ρευματος.
Καποια βελτιωση ισως να υπηρχε οταν μετρουσες ξυπολητος με βρεγμενες πατουσες...

Για σιδερα και προκες σε ξυλο και παλετες ειναι οκ. Εκει τον χρησιμοποιω αφοβα, σε ρευμα οχι.

++++

Ειμαι αδυναμος χαρακτηρας, μη δω λαχταριστη διαφημιση, το ξερω :flipout:

Καλοτροχιστα Μπαμπη.
Αυτο που καταλαβα ειναι πως ο τορνος θελει ενα χιλιαρικο για πλακα για να παιξεις μπαλα σωστα! :grinning-smiley-043
:BDBDG54:
Και μετα μας φαινεται ακριβω το dewalt 745...:drool::grinning-smiley-043

Τα ψιλλολογια, Μιχαλη, αδειαζουν το πορτοφολι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοτροχιστα Μπαμπη.
Αυτο που καταλαβα ειναι πως ο τορνος θελει ενα χιλιαρικο για πλακα για να παιξεις μπαλα σωστα! :grinning-smiley-043

Eτσι ακριβως ειναι με τους τορνους, χωρις υπερβολη, αν θες να κανεις σωστη δουλεια και να χαρεις το χομπυ σου. Εκτος αν παρεις μινιατουρα τορνο οπου μειωνεται λιγο το εξοδο :))

+++

H φτηνια τρωει τον παρα, αλλα καποια πραματακια ειναι πολυ χρησιμα απο το Jumbo και σε τιμες φτηνοτερες απο banggood και Κινες.

++++

Μπαμπη Καλοδουλευτα. Η ποιοτητα δεν κρυβεται στα Τορμεκ σε σχεση με τις αλλες μαρκες..

Καλοτροχιστα Μπαμπη.

Ναί, αλλά χρειάζεται διευκρίνηση... Ο μικρός τόρνος... -bye-

Δεμα γομαρι ηρθε πριν λιγο απο ...Jumbo γεματο πολλα χρησιμα καλουδια αξιας απο 30 λεπτα εως 2.99 το ακριβοτερο. Το ακριβοτερο βεβαια ηταν η αντικαταβολη.. :flipout:

46774616182_5d5b1706b8_b.jpg

Ο λογος για την παραγγελια μεσω του ιντερνετικου καταστηματος ειναι απλος. Το Jumbo της γειτονιας ΔΕΝ εχει ποτε ολα τα πραγματα που θελω, παντα καποια λειπουν.
Δυστυχως ξεχασα να βγαλω φωτο του unboxing, ηδη ολα τα πραματα ειναι τακτοποιημενα:)

Ε, τωρα μας σκοτωνεις. 😛
Πες τιποτα για το τι ειχε μεσα :)

Ειχε διαφορα φτηνα ξυλινα ραφια, αποθηκευτικα κουτια και συρταριερες διαφορων διαστασεων, μαγνητες, διακοσμητικα αμμο/χαλικια και αναλωσιμα για κατασκευες με υγρο γυαλι.
Ταινιες διπλης οψης λεπτες, κολλες, μολυβοθηκες, λεντοταινιες μπαταριας και αλλα που δεν θυμαμαι. https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/ergaleia-proionta-aftokinitou/ergaleia/

Εχει δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες αν των 50 ευρω, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φτασεις αυτο το ποσο. Εγω με τα παραπανω μολις ξεπερασα τα 30 ευρω, παραγγελοντας πολλα ειδη διπλα για να εχω αποθεμα :))

Γενικως εχει πολυ πραμα και μεσα στην 'σαβουρα' ξεχωριζεις και καποια που αξιζουν.

Την παρελαβες η θες να την παραλαβεις? Δεν βλεπω ζωντανο πραμα να σαλευει.

Ωραιο γκατζετακι αλλα σου εχω καλυτερο αν σου φαινεται η Facom ακριβη. Βραβευμενο, μαζεμενο και στην ιδια κατηγορια κοφτη για 3μμ ατσαλοσυρμα/ατσαλοκαρφο/αλυσιδα :))

Wiha ΒiCut Professional. Πατας το κουμπακι και αλλαζει η μοχλευση του κοφτη κανοντας πιο ευκολη την κοπη.
16475501657_dfc60c1f36_b.jpg

https://www.wiha.com/en/produkte/pl...ters-with-dynamicjoint-switchable-z18005.html

Last edited: