Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ το περιμένω από 26/11 και λέει ακόμα αναμονή για παρουσίαση στο τελωνειο

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ από 26-12 ήρθε 15-1.
Πολύ καλό,άψογο μπορώ να πω χωρίς προηγούμενη εμπειρια

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά εχθές βρήκα χρόνο να το συναρμολογησω. Έχω όμως απορίες: πως θα δω αν έβαλα καλά το τσοκ; έλεγε να βάλω ένα κομμάτι ξύλο και να πατήσω δυνατά.... Έπρεπε να ακούσω κάτι; ένα κλικ ας πούμε; επίσης για εργασίες σε ξύλο τι ταχύτητες να επιλέξω; έχει 5 ταχύτητες και τώρα είναι στη μεσαία.
ec184070e2dd03fee92fd9721123d8cb.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τσοκ μπαινει σφηνωτα οποτε δεν εχει να ακουσεις κατι.
Ενας καλος τροπος να σφηνωσει το δυνατον περισσοτερο ειναι ο εξης.
Θερμαινεις το θυλυκο μερος, ψυχεις το αρσενικο και μετα τα συνουσιαζεις! Του δινεις και μια με ενα ξυλο και κολλανε.

Bαλε το στην χαμηλοτερη ταχυτητα αν δεν εισαι σιγουρη τι ταχυτητα πρεπει να χρησιμοποιησεις. Υπαρχουν και πινακες για ταχυτητες αναλογα τα υλικα αλλα και την διαμετρο του τρυπανιου.

Για μεγαλες τρυπες με Forstner θες την χαμηλη ταχυτητα, ιδιως για σκληρο ξυλο. Για μικρα τρυπανακια δοκιμασε παλι την χαμηλη ταχυτητα και εαν δεν εισαι ευχαριστημενη απο την ποιοτητα, την αυξανεις.
Σιγα σιγα θα αποκτησεις την δικη σου αισθηση για το ποια ταχυτητα πρεπει να χρησιμοποιεις αναλογα το τρυπανι και το υλικο.

Εγω το εχω μονιμα στην μεσαια Δεσποινα. Χτυπησε το τσοκ με ενα σφυρακι κατακορυφα προς τα πανω εχωντας το ολο λυμενο και ενα τακακι ξυλινο πανω του και μια σφυρια να παει να σφηνωσει!
Δε θα ακουσεις κανενα κλικ καθως ειναι κωνικο και απλα σφηνωνει.
Καλοδουλευτο!!!
Βαλε του ενα forstner 40αρι και κατεβασε το επιθετικα σε ενα κομματι πευκο να κανεις ετσι ενα μικρο τεστ!!!

Eνα σετακι πενσας ακροδεκτων και ενας απογυμνωτης καλωδιων μαζι με διαφορους ακροδεκτες απο amazon.co.uk 9.5 λιρες! https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2GQV1F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03__o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Το αγορασα απο αμαζον για να μπορω να το επιστρεψω αν ηταν για τα μπαζα η πενσα. Ειχε και manual μεσα!!

46138541394_72b026bfec_b.jpg

Πολυ ικανοποιητικη η αποδοση της πενσας σε ολο το φασμα των ακροδεκτων, απο μικρους εως μεγαλους. Αξιζε καθε γροσσι η επενδυση!!
45949026215_59d691ecd7_b.jpg

Ωραιο και χρησιμο!!!!
Καλοδουλευτα!!!

Μερσι Κυριακο!

Τετοιες τιμες για αυτην την πενσα ουτε στην Κινα δεν βρισκεις, με τιποτα!! Ποσο μαλλον που ερχεται μαζι με τον απογυμνωτη και την κασετινα με τους ακροδεκτες!!

Το amazon Αγγλιας εχει πολλες τετοιες ευκαιριες και μαλιστα καποιες απο αυτες ειναι με δωρεαν μεταφορικα! Βεβαια ορισμενες απο αυτες οι παραγγελιες ερχονται απ'ευθειας απο Κινα οποτε μπορει να σταματησουν τελωνειο.

Ενώ εμένα Κυρ με έστειλες να αγοράσω το κυκλωνικό και το πήρα με δωρεάν μεταφορικά και την έκπτωση του πρωτάρη και έφτασε κάπου 12.5 !!!-bye-

Μιχάλη για να το δω αυτό το πενσάκι γιατί τέτοιο στριμωχτήρι δεν έχω.:flipout: Παίρνει 0,25 έως 6αρι καλώδιο ?? !!!

P1240081.jpg

μεγεια μαστορια !! πηγα και γω στο λιντλ μπας και προλαβω τα τρυπανια κουκουναρας που ειχα και σε τιμη χωμα αλλα δεν υπηρχε τιποτα.τσιμπησα ομωσς μερικα χρησιμα κοκοψινια που βρηκα.

Ωραία πράγματα βρε παιδιά, μπράβο! Εύχομαι να τα χαρείτε!

Είδα το μπλε κόκκινο χρώμα στην παραλαβή του Χιώτη και λέω το τσίμπησε το knipex!

@enduras1, φίλε Κυριάκο το ξέχασες το πμ μου, μη μου κάνεις τέτοια γιατί έχω ξενερώσει και είμαι έτοιμος να πετάξω το εργαλείο και να πάρω άλλο..

Χαχαχα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενώ εμένα Κυρ με έστειλες να αγοράσω το κυκλωνικό και το πήρα με δωρεάν μεταφορικά και την έκπτωση του πρωτάρη και έφτασε κάπου 12.5 !!!-bye-

Μιχάλη για να το δω αυτό το πενσάκι γιατί τέτοιο στριμωχτήρι δεν έχω.:flipout: Παίρνει 0,25 έως 6αρι καλώδιο ?? !!!

Εμ και γω δεν ειχα και εσφιγγα σα χαμαλης. Ενω τωρα, αρχοντας σκετος :)

Δεν ξερω αν κανει δουλεια σε καλωδιο κατω απο 0.9μμ διαμετρου. Νομιζω οτι δεν θα σφιγγει καλα τα συρματακια και δεν ξερω αν και το Κνιπεξ μπορει να σφιξει γερα καλωδιο (εξωτερικης διαμετρου) 0.5μμ.

Ωραία πράγματα βρε παιδιά, μπράβο! Εύχομαι να τα χαρείτε!

Είδα το μπλε κόκκινο χρώμα στην παραλαβή του Χιώτη και λέω το τσίμπησε το knipex!

@enduras1, φίλε Κυριάκο το ξέχασες το πμ μου, μη μου κάνεις τέτοια γιατί έχω ξενερώσει και είμαι έτοιμος να πετάξω το εργαλείο και να πάρω άλλο..

Χαχαχα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε Γιωργο ειχα μια μεγάλη μερα και καλα που μου το θύμησες!!!
Ειναι διπλης συστασης η λαβη της οντως!!! Η κοκκινη σκληρη ενω η μπλε η εξωτερικη μαλακη!!! Ετσι ειναι πολυ εργονομική στο κλιπσαρισμα-πρεσαρισμα!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μεγεια μαστορια !! πηγα και γω στο λιντλ μπας και προλαβω τα τρυπανια κουκουναρας που ειχα και σε τιμη χωμα αλλα δεν υπηρχε τιποτα.τσιμπησα ομωσς μερικα χρησιμα κοκοψινια που βρηκα.

Καλοδουλευτα Βασιλη!

Καλυτερα ισως που δεν βρηκες τα τρυπανια κουκουναρας Βασιλη. Αυτα που ειχα παρει πριν 5-6 χρονια μονο για βαριδια σε πετονια εκαναν.