Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο ευχαριστω...!!!
Η κασετινουλα της Dewalt έκανε 46 ευρώ αλλά τα περισσότερα από αυτά σε μήκη τα είχα σε απλά SDS οπότε επέλεξα να πάρω κομμάτια στο πάχος και το μήκος που πραγματικά χρειαζόμουν και μου ήρθε και οικονομικότερα...

Γιώργο ευχαριστω...!!!
Η κασετινουλα της Dewalt έκανε 46 ευρώ αλλά τα περισσότερα από αυτά σε μήκη τα είχα σε απλά SDS οπότε επέλεξα να πάρω κομμάτια στο πάχος και το μήκος που πραγματικά χρειαζόμουν και μου ήρθε και οικονομικότερα...

..και πολύ καλά έκανες !

Πάγκος εργασίας και οδηγοί κοπής για σήμερα. Με δυο προσθήκες κατά την συναρμολόγηση ο πάγκος γίνεται καλύτερος. Θα αναρτήσω στις κατασκευές σχετικά.

c266881f6f16886e061227bb0c29f6db.jpg

b4573315365ad81ac4072e3a636872a3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στα κανονικα δραπανα δεν υπαρχει περιστροφικη κρουση οπως στα παλμικα. Στα παλμικα οσο πιο μεγαλη ταχυτητα, τοσο περισσοτερες οι κρουσεις τοσο μεγαλυτερη η ροπη.

Στα κανονικα εχουμε μονο περιστροφη και τα γραναζια της πρωτης ταχυτητας λειτουργουν οπως τα γραναζια του κιβωτιου ταχυτητων των αυτοκινητων οπου η πρωτη ταχυτητα εχει την ροπη και ειναι για τα ζορια.

Καλοριζικα Κωστη, ωραια πραματα που κανουν πραγματικη διαφορα σε σχεση με τα απλα.

Τώρα μου κανει λογικο.
Ευχαριστώ πατριωτακι.

Χθεσινή παραλαβή από τον Εργαλειόγατο.

Σφιγκτήρες Μαραγκών γρήγορης απασφάλισης, λίμες μικρές & λοιπά καλούδια.

Έχεις γίνει μόνιμος πελάτης βλέπω στα προϊόντα του εργαλειογατου. μπράβο Κώστα.
Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα καλούδια σου φίλε.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Συνδυασμούς κάνω τώρα που μπορώ (.... ).
Μετά από λίγο τα κεφάλια μέσα.

Είναι για μικρά πράγματα (Α4 κ Α3 διαστάσεις).
Εκεί δουλεύουν κ σφίγγουν μια χαρά.
Εγώ λόγω "παραγγελιών" τους πήρα για επιφάνειες κοπής κ με καλύπτουν. Για παραπάνω πράγματα δεν κάνουν κ δεν φτάνουν.

Τους έχω Κυριάκο αλλά θέλουν ενίσχυση γιατί λυγίζουν.
Τους δύο τους έχω φτάξει αλλά βαραίνουν πάρα πολύ μετά.