Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η διαφορα πιστευω οτι οφειλεται στην μεγαλυτερη ισχυ του 2-28 και το kick back control απλα ερχεται σαν δωρεαν παροχη, κατι σαν bonus ασφαλειας, για την μεγαλυτερη ροπη.

Βεβαια σιγουρα μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτο, αλλα ειναι πολυ καλο να υπαρχει τετοια προστασια σε ισχυρα δραπανα και ιδιως σε γωνιακους τροχους.

Συγουρα έχουν διαφορά και στην ισχύ. 2.7 το ένα 3.2 το αλλο. .
Σαφώς όπως είπες η ασφάλεια είναι σημαντικό κομμάτι και ίσως έπρεπε να το βάλω πιο ψιλά τον πήχη ασφαλειας ως προς την επιλογή και ας έχει 90 ευρώ παραπάνω..
Τέλος τώρα έγινε η αγορά.

Καλοδουλευτα κυριοι!
Το 2-26 το ειχα παρει το 2006 και ειναι σκυλος! Αλλιως το ονομαζανε τοτε, ειχε και το χαρακτηρισμο dre πισω.
Δυνατο καινδεν θα το ελεγα κουραστικο στα τρυπηματα.

Μια διευκρίνηση ... λόγω λάθους σχολίου του Σταμάτη μερικοί παρανοήσατε ...
Τα Bosch τα απόκτησε ο Κώστας ...ο Σταμάτης B/D πήρε :flipout::flipout:

Μετα την πρωινη παραλαβη απο την Κινα, ηρθε και η απογευματινη παραλαβη απο το Κεντρο Βιδας.

Δυο τρυπανακια Bosch (κυριως για προτρυπημα), ενα CYL9 των 3μμ και ενα κοντο SDS+ τετρακοπο των 5μμ για συμπληρωμα του σετ CYL9 και των κοντων SDS+ της Dexter&Dewalt.

47493629861_546cd04f6f_c.jpg

Kαι αλλη μια ανοιχτη τσαντα εργαλειων μικρη και ιδιαιτερα βολικη. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9898

8 τσεπες εξωτερικα. 2 μεγαλες στα πλαινα, 3 μπροστα και τρεις πισω. Οι μεσαιες τσεπες ειναι πιο μεγαλες και η μπροστινη μεσαια κλεινει με βελκρο.
47440746492_7f05c3e35a_c.jpg

Εσωτερικα η τσαντα χωριζεται σε δυο μερη. Συνολικα μεσα υπαρχουν 10 τσεπες και 8 μικρες θεσεις για στενα εργαλεια.
Το μπροστινο μερος εχει 7 τσεπες και το πισω μερος εχει 3 τσεπες στην μια πλευρα και 8 θεσεις για κατσαβιδια/σκαρπελα/κλπ στην αλλη (δεν φαινονται στη φωτο).
47493628181_bd78142890_c.jpg

Η τσαντα ειναι μικρη, 30 εκ. μηκους, πολυ βολικη με πολλους χωρους σωστα και εργονομικα διαμορφωμενους.
Διαθετει ιμαντα ωμου ο οποιος ειναι και ο μονος τροπος μεταφορας της τσαντας. Απο κατω εχει 4 κοντα πλαστικα ποδια για να προστατευεται το υφασμα απο νερα και σκονη.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια διευκρίνηση ... λόγω λάθους σχολίου του Σταμάτη μερικοί παρανοήσατε ...
Τα Bosch τα απόκτησε ο Κώστας ...ο Σταμάτης B/D πήρε :flipout::flipout:

....οι Κωστηδες...!!!

Νικο χαμος με τις παραλλαβες σημερα λογικο ειναι να μπερδευτουμε..

Δεν βλεπεις ο Μιχαλης δεν σταματαει σημερα...:flipout:

Μιχαλη βολικη η τσαντα καθως ειναι μικρη σχετικα και ολα τα μικρα συμπραγκαλα/βοηθιτηκα εργαλεια χωρουν ανετα....

Βολικη δεν θα πει τιποτα, αφου σκεφτομαι να παρω και την αλλη https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6681 :flipout:

Πολυ συχνα εχω κι αλλες παραλαβες περα απο αυτες που ποσταρω αλλα ειτε βαριεμαι να ποσταρω ειτε ξεχναω να βγαλω φωτο.
Προχτες πχ. παρελαβα μπουντουζια (δεν ηξερα οτι τα λενε ετσι:)) γιατι ο αερας μου πηρε και μου σηκωσε ενα μουσαμα που εχω δεσει εξω στον κηπο. Τωρα τον επισκευαζω:)

Που είναι εκείνα τα χρόνια που αγοράζαμε ένα κατσαβίδι και κοιμόμασταν μαζί του αγκαλιά για ένα μήνα!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Της παραλαβής έγινε σήμερα και γέμισε το νήμα με χρώμα μπλε !
Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα Bosch, το B&D αλλά και όλες οι άλλες μικρο παραλαβές.

Μιχάλη οι φωτογραφίες σου μιλάνε από μόνες τους !! -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ όμορφα, ποιοτικά κ φοβερή θήκη. Καλοδούλευτα.
Ευχαριστώ πολυ θα είναι για χρήση με το παλμικο και έρχεται στο προσεχές μέλλον αγορα μπουλονοκλειδου μπαταρίας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γρύλος αυτοκινήτου από το Praktiker για την κατασκευή bar clamp (14,90 ).
Καλορίζικος Κωστή!
Φαντάζομαι για την δουλειά που τον θέλεις θα κάνει. Απλά μην τον πάρει ποτέ κανένας για το αυτοκίνητο του.Τον είχα πάρει και εγώ από το Πρακτικερ πριν μερικούς μήνες. Ούτε τόνο δεν είναι το αμάξι μου και με την πρώτη φορά στράβωσε και παραλίγο να πέσει το αμάξι κάτω.Ούτε 5 δεν θα έπρεπε να κάνει.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικος Κωστή!
Φαντάζομαι για την δουλειά που τον θέλεις θα κάνει. Απλά μην τον πάρει ποτέ κανένας για το αυτοκίνητο του.Τον είχα πάρει και εγώ από το Πρακτικερ πριν μερικούς μήνες. Ούτε τόνο δεν είναι το αμάξι μου και με την πρώτη φορά στράβωσε και παραλίγο να πέσει το αμάξι κάτω.Ούτε 5 δεν θα έπρεπε να κάνει.

Μόνο για Diy. Είναι ο πιο φθηνός που βρήκα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόνο για Diy. Είναι ο πιο φθηνός που βρήκα.
Μια χαρά για αυτό που έφτιαξες. Μπράβο πάντως.Νομιζω εγω τον πέταξα. Κρίμα,τότε ξενέρωσα και τον πέταξα χωρίς να το πολύ σκεφτώ ώστε να τον χρησιμοποιησω κάπου αλλού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια χαρά για αυτό που έφτιαξες. Μπράβο πάντως.Νομιζω εγω τον πέταξα. Κρίμα,τότε ξενέρωσα και τον πέταξα χωρίς να το πολύ σκεφτώ ώστε να τον χρησιμοποιησω κάπου αλλού.

Κ εγώ κάπου είχα έναν παλιό, έψαξα δεν βρήκα κ πήγα κ πήρα έναν ο οποίος μάλιστα θα μπορεί να μπαίνει κ να βγαίνει κ να πηγαίνει κ σε μια άλλη κατασκευή που σκέφτομαι να φτιάξω.
Για αρχή εδώ: https://avclub.gr/forum/showthread....iy+%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DE#post1058305553