Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ωραίος ο Κωστής. :a0210::a0210:

Αντρέα με γεια τα καρυδάκια. αλλά και η θήκη είναι όλα τα λεφτά. πολύ πρακτική.

Ευχαριστώ ναι ειναι πολύ ωραία

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα τα καρυδακια Aνδρεα, πολυ καλη ποιοτητα και πολυ ομορφη θηκη. Χαιρεσαι να τα βλεπεις!

Γραφουν πουθενα για ποση μαξιμουμ ροπη (Νm) ειναι οι προδιαγραφες τους?

Kαλοριζικα τα καρυδακια Aνδρεα, πολυ καλη ποιοτητα και πολυ ομορφη θηκη. Χαιρεσαι να τα βλεπεις!

Γραφουν πουθενα για ποση μαξιμουμ ροπη (Νm) ειναι οι προδιαγραφες τους?
Ευχαριστώ έψαξα και εγω αλλα δεν βρήκα κάτι σε ερώτηση που εκανα στο κεντρο βίδας μου ειπαν οτι και 500 nm αντέχει

Ευχαριστώ έψαξα και εγω αλλα δεν βρήκα κάτι σε ερώτηση που εκανα στο κεντρο βίδας μου ειπαν οτι και 500 nm αντέχει

Thanks man!

To ρωταω γιατι θελω να παρω και γω ενα σετακι impact καρυδακια 1/2", καθως το σετακι της proxxon (500Nm αντοχη) ειναι περιορισμενο.
Eπειδη ομως το μπουλονοκλειδο ειναι 4οοNm, θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα καρυδακια ειναι πραγματι 500Νm.

Θα το ψαξω και εγω γιατι τα αυτα τα bosch μου φαινονται ιδανικα ως προς τα μεγεθη που περιλαμβανουν. Θελω το κοντο σετακι των 38μμ υψος.

Thanks man!

To ρωταω γιατι θελω να παρω και γω ενα σετακι impact καρυδακια 1/2", καθως το σετακι της proxxon (500Nm αντοχη) ειναι περιορισμενο.
Eπειδη ομως το μπουλονοκλειδο ειναι 4οοNm, θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα καρυδακια ειναι πραγματι 500Νm.

Θα το ψαξω και εγω γιατι τα αυτα τα bosch μου φαινονται ιδανικα ως προς τα μεγεθη που περιλαμβανουν. Θελω το κοντο σετακι των 38μμ υψος.
εγω για κοντα εχω παρει αυτα τα force https://www.aktools.gr/index.php?route=product/product&product_id=88 χωρις να τα εχω δοκιμάσει για την τιμη τους καλα φαίνονται

Καλη περιπτωση αυτα τα force. Eιναι καρυδακια αερος, οποτε πρεπει να ειναι impact, oπως βλεπω να περιγραφονται σε αλλα sites, made in Taiwan, Backed by Lifetime Warranty.

Καλη περιπτωση αυτα τα force. Eιναι καρυδακια αερος, οποτε πρεπει να ειναι impact, oπως βλεπω να περιγραφονται σε αλλα sites, made in Taiwan, Backed by Lifetime Warranty.
ναι βγάζει πολλα σε αέρος όπως αυτος ο ανταπτορας που ειναι πολυ χρήσιμος για χρήση υπό γωνία https://www.aktools.gr/polispasta-aeros-mavra-1-2-force-80541mpb τον εχω παραγγείλει και τον περιμένω απο βδομάδα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο evoxslay13 το jig. Θα σε βοηθήσει πολύ.
Ευχαριστώ Κώστα!Θα μπορούσα να φτιάξω ένα οδηγό αλλά για τα χρήματα που κάνει αυτός δεν άξιζε τον κόπο να παιδευτώ.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα!Θα μπορούσα να φτιάξω ένα οδηγό αλλά για τα χρήματα που κάνει αυτός δεν άξιζε τον κόπο να παιδευτώ.

Ωραία παραλαβή . Πολύ λειτουργικό jig.
21 εγώ δεν τα έδινα όμως για κάτι που φτιάχνεις από ρεταλια στο εργαστήριο και δουλεύει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία παραλαβή . Πολύ λειτουργικό jig.
21 εγώ δεν τα έδινα όμως για κάτι που φτιάχνεις από ρεταλια στο εργαστήριο και δουλεύει...
Έχεις δίκιο,αυτό είπα και στον Κώστα πιο πριν,αλλά έτσι που το είδα πιο designατο και λειτουργικό από αυτό που θα έφτιαχνα εγώ είπα να πετάξω ένα 20αρικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχεις δίκιο,αυτό είπα και στον Κώστα πιο πριν,αλλά έτσι που το είδα πιο designατο και λειτουργικό από αυτό που θα έφτιαχνα εγώ είπα να πετάξω ένα 20αρικο.

Ποια είναι η μικρότερη διάμετρος κύκλου που κόβει;

Εχθές πήρα και μια βαλίτσα T-Stak II της Stanley για να μπουν όλα τα τελευταια πράγματα που αφορουσαν το πακετο εργασιων με εργαλεια μπαταριας και συναφή..

Ηταν τόση σε μήκος πλατος και η υψος που τα πηρε ολα..Εάν βάλεις δε και τις 2 μπαταρίες των 2Ah την μια πάνω στην περνει και την 4Ah σε περίπτωση αγοράς....

Πολύ βολική...Ίσως πάρω και μια ακόμη για τα παλιότερα εργαλεία..

20190331-085137.jpg

Πολυ χρησιμο το εξαρτημα για το τριμερακι Κωστα, καλοριζικο. Και εγω ετοιμο θα το επαιρνα δεν αξιζει τον κοπο να φας χρονο και κοπο και να σου βγει τελικα να χανει.

Ωραιοτατη η θηκη Κωστη και εξ'ισου ομορφα τα εργαλειακια εκει μεσα :)) Bαζε κανα κανα λινκ να μην ψαχνουμε.

Για τα παλια εργαλεια ειναι καλη ιδεα καποια μεγαλη παρομοια σκληρη θηκη, βεβαια και μια υφασματινη θα εκανε την ιδια δουλεια ακομα φτηνοτερα.
Εγω εχω το μεγαλο L-Boxx της bosch και χωραει μεσα παρα πολυ πραμα. Εχει και διαχωριστικο (extra) για μεγαλυτερη εκμεταλλευση του χωρου.
LBoxx_4.png

Μιχάλη σαν μικρός ψυγειοκαταψύκτης είναι. χα χα χα
Πάντως άμα το παραφορτώσεις θα γίνει λίγο βαρύ και θα σε δυσκολέψει στη μεταφορά. εκτός κι αν το έχεις μόνιμα σε κάποιο σημείο.