Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα γι αυτή τη περίπτωση μιλάμε Κυριάκο. εκεί είναι που χρειάζεται άμεση αντίδραση από την πλευρά του εγκλωβισμένου.
Πάντως αφού το θίξαμε το θέμα νομίζω ότι 15-20 ευρώ κατά μέσο όρο που κοστίζει αυτό το μαραφέτι αξίζει τον κόπο να το έχουμε για τέτοια στιγμή.
φτου φτου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω !!

Εχετε ξεφυγει εδω και δυο σελιδες νομιζω...

Εγω σημερα παρελαβα nakayama, να με συγχωρεσετε θα το εξομολογηθω το Πασχα, αλλα η πειθω του πωλητη και η τιμη στα 25 ηταν μεγαλο δελεαρ εναντι ψαλιδιου μπορντουρας της gardena στα ιδια λεφτα!
Στην αρχη μυρισε λιγο πλαστικο, μυριζει ακομη λιγο αλλα η δουλεια μου εγινε.

Σε κανα δυο χρονια θα παρω makita!

Εγω σημερα παρελαβα nakayama, να με συγχωρεσετε θα το εξομολογηθω το Πασχα, αλλα η πειθω του πωλητη και η τιμη στα 25 ηταν μεγαλο δελεαρ εναντι ψαλιδιου μπορντουρας της gardena στα ιδια λεφτα!

Με το καλό Νεκτάριε.

Εσύ με 25 € πήρες όλο το μηχάνημα κι εγώ για 27 λάμες έδωσα κοντά 38 € (με την έκπτωση).
Έχει ωραίο κουτί όμως. :flipout:

91jWSPz4eYL._SL1500_.jpg

Kαλοριζικα παιδες!

Μπαμπη εχουν κατι ιδιαιτερο αυτες οι λαμες Μακιτα? Ωραια η συσκευασια και η τιμη!

Νεκταριε ειχε την ιδια τιμη με το gardena εννοεις? Γιαπωνεζικο ακουγεται το ονομα, τι προελευσης ειναι?

Το Gardena ειχε ιδια τιμή αλλα ήταν χειροκινητη ψαλιδα κουρεματος.
Χεχεχε
Απο τα βαθη της κινας τα πορτοκαλι Nakayama εχουν κατακλύσει κηπους και αγρους λογω της χαμηλης τιμης και της διαφήμισης στα φυλλαδια του Νικολαου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα παιδες!

Μπαμπη εχουν κατι ιδιαιτερο αυτες οι λαμες Μακιτα? Ωραια η συσκευασια και η τιμη!

Μιχάλη, είναι Makita!!!!!!!! Αυτό φτάνει και περισσεύει. :grinning-smiley-043

Πέρα απ´ την πλάκα τώρα, τις είδα, είδα καλή τιμή και εξαιρετικές κριτικές από χρήστες και τις πήρα. Η νεκροψία θα δείξει.
Όταν έρθουν μπορώ να σου δώσω να δοκιμάσεις αν θες.

Να χαίρεστε τις παραλαβές σας Μπάμπη, Νεκτάριε.

Τα Nakayama έχω ακούσει ότι είναι καλά και αξιόπιστα.ιδίαν γνώμη δεν έχω πάντως. καλά κουρέματα/κλαδέματα.

Οι λάμες Μπάμπη είναι για κοπή μετάλλου ; άμα τις δοκιμάσεις για πες εντυπώσεις. -bye-

Βαλε μας ντε και κανα link, γιατι με 25 ψηνομαι κι εγω για κατι μαζεματακια στο χωριο :)

Οι λάμες Μπάμπη είναι για κοπή μετάλλου ; άμα τις δοκιμάσεις για πες εντυπώσεις. -bye-

Holzblatt :grandpa:
Θα μάθουμε και Γερμανικά έτσι όπως πάμε. Για ξύλο είναι.
Παραγγελία έκανα, δεν παρέλαβα ακόμα, κακώς μπήκε εδώ.

Εσύ με 25 πήρες όλο το μηχάνημα κι εγώ για 27 λάμες έδωσα κοντά 38 (με την έκπτωση).
Έχει ωραίο κουτί όμως. :flipout:

91jWSPz4eYL._SL1500_.jpg
Τώρα το είδα. ..Άντε με το καλό...
Πέρα από την πλάκα...Μόνο και μόνο για το κουτί αξίζει να τις πάρεις αφού μπορείς να το έχεις για πάντα αποθηκευτικο χώρο...
Πες εντυπώσεις από τις Makita να μη μας τα τρώει μόνο η Bosch...!!!