Με 27 λάμες προλαβαίνεις να κόψεις όλο το χωριό κ το μισό δάσος στο κάστρο της Βόνιτσας πάντως.
Πήρα πολλές γιατί φοβήθηκα μη μου βγούν κι αυτές σαν κάτι Bosch και Dewalt που χαλάνε αμέσως...
Με 27 λάμες προλαβαίνεις να κόψεις όλο το χωριό κ το μισό δάσος στο κάστρο της Βόνιτσας πάντως.
Μα αυτές δεν είναι για σέγα ???
Ο Μπάμπης δείχνει για σπαθοσέγα ... τι δεν κατάλαβα.
Eμεις Κωστη θα μεινουμε πιστοι στην Bosch που εχει και πιο ωραιο κουτι..) https://www.amazon.de/Bosch-Profess...07010904&qid=1555338123&s=diy&sr=1-1-fkmrnull
Ναι Μπαμπη σε ευχαριστω πολυ, θα ηθελα μια λαμα για τεσταρισμα οταν παραλαβεις!
Καλα το λες Νικο. Οι λαμες του Μπαμπη ειναι για σπαθοσεγα και οι λαμες στο λινκ το δικο μου ειναι για σεγα.
Βγαζει ομως και λαμες για σπαθοσεγα η Bosch στο ιδιο ομορφο κουτακι! https://www.amazon.de/Bosch-Profess...WJRQ15FHJJ5&psc=1&refRID=7N5J359C4WJRQ15FHJJ5
Βαλε μας ντε και κανα link, γιατι με 25 ψηνομαι κι εγω για κατι μαζεματακια στο χωριο![]()
Ελα ντε, και τω αυτα αναρωτηθηκα. Επρεπε να λεει εγκεκριμενα απο το συλλογο των λουλουδιων. :BDGBGDB55:Kαλοριζικο το ντεποζιτο! To τσαμπα λαδακι ποσο κανει κανονικα?
Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει: "Δοχεία σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Εγκεκριμένα από τον ΟΗΕ."
Kαλοριζικο το ντεποζιτο! To τσαμπα λαδακι ποσο κανει κανονικα?
Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει: "Δοχεία σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Εγκεκριμένα από τον ΟΗΕ."
Ελα ντε, και τω αυτα αναρωτηθηκα. Επρεπε να λεει εγκεκριμενα απο το συλλογο των λουλουδιων. :BDGBGDB55:
Αυτο το ρουξουνι που εχουν, συνηθως εχει και μια δευτερη οπη-διαδρομη. Προσφατα διαπιστωσα-παρατηρησα οτι καποιο σημαντικο ρολο παιζει. Οχι μονο να περνει αερα το δοχειο αλλα και να διακοπτει τη ροη καυσιμου αν γεμισει το ντεποζιτο. Ετσι ειναι ή μου ετυχε?
Θά ζητήσω τήν παραδειγματική τιμωρία μου από τού κ.κ διαχειριστές,λόγο τού Bulling πού κάνω κατά συρροή στό παρόν νήμα στόν φίλο καί γείτονα,τόν Γιώργο τόν Αγρότη. :ernaehrung004:![]()
Εγώ θα αργήσω να τα δοκιμάσω, τα ίδια πήρες ή από το Amazon;Και μενα μου ηρθαν χτες Παυλο, καλοδουλετα! Θα τα δοκιμασω το βραδάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.