Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικο Δεσποινα...
Προφανώς κάτι γίνεται με την χρήση...
Τι λάθος μπορεί να γίνεται; ανοίγω τον πυρογραφο, ρυθμίζω την θερμοκρασία και μόλις ζεσταθει ξεκινάω. Εχθές δούλευα και με τους δύο. Άφηνα τον ένα να ζεσταίνεται και δουλευα με τον άλλο.... Με τον κίτρινο σταθμό στους 500 βαθμούς εκαιγε πολύ παραπάνω....εκεινος όμως πήγαινε μέχρι 700 και είχε 30w ενώ ο μπλε 20w

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιος ο Κωστας,
τι θα βαλεις μεσα, τα Milwaukee?

depi117 με εχεις μπερδεψει, γραψε σε παρακαλω ξεκαθαρα: το κιτρινο ειναι τοσα watt και πιανει τοσους βαθμους, ομοιως και για το μπλε

Καλοδούλευτο το τριβειάκι μάστορα αλλά τώρα θα με αναγκάσεις να ξεπέσω χαμηλά και να συμφωνήσω με τον Κυριάκο. :flipout:
Αυτό το Stanley τι σκεφτόσουν όταν το παρήγγειλες;
Δεν λέω οτι δεν είναι καλό, μπορεί να είναι τέλειο, αλλά αφού "παιζεις" σε Bosch και Dewalt πως και δεν επέλεξες κάποιο solo απο κει;

Καλοδούλευτο το τριβειάκι μάστορα αλλά τώρα θα με αναγκάσεις να ξεπέσω χαμηλά και να συμφωνήσω με τον Κυριάκο. :flipout:
Αυτό το Stanley τι σκεφτόσουν όταν το παρήγγειλες;
Δεν λέω οτι δεν είναι καλό, μπορεί να είναι τέλειο, αλλά αφού "παιζεις" σε Bosch και Dewalt πως και δεν επέλεξες κάποιο solo απο κει;

Στα 125 φ που έχω δίσκους μέχρι να βγω στην σύνταξη κ για κάτι γρήγορο έξω χωρίς το 220 volt θα με βολέψει. Σε Bosch δεν βρήκα, σε Dewalt δεν έψαξα.
Σε τούτη την μάταιη ζωή πρέπει να είμαστε & του σαλονιού & του......αλωνιού :flipout:

Σχώρα με για το ολίσθημα μου!

Καλά έκανες, δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στο πως θα ξοδέψεις τα λεφτά σου.
Και ούτε θεωρώ το Stanley "αλώνι", μπορεί να είναι και καλύτερο απ´ τα υποτιθέμενα σαλονάτα.
Απλά μου φάνηκε περίεργο, γι' αυτό ρώτησα.

Θα το δώσω στον Osa για να βάλει τα δικά του!

Εγώ τις θήκες και τα βαλιτσάκια τα συχαίνομαι... όταν είναι να μεταφέρω εργαλεία έχω μια πάνινη τσάντα μεγάλη τα βάζω μέσα και στο καλό. Και θυμάμαι και έναν παλιό μάστορα θεϊκό μαραγκό σε Ιαπωνικό στυλ που τα έβαζε σε μια τέτοια τσάντα και μετά στην σχάρα του ποδηλάτου.

Καλορίζικος ο φορτιστής αλλά και το τριβείο που θα σου ρθει Κώστα.
Μακάρι να σου βγει όπως είπε και ο Μπάμπης καλύτερο και απ τα σαλονάτα -bye-

Εγώ θα αργήσω να τα δοκιμάσω, τα ίδια πήρες ή από το Amazon;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ιδια με σενα πηρα Παυλο.

Ειναι τα professional, oπως γραφει και η λεζαντα, οχι αστεια :flipout:
46715518255_2df5ec6258_c.jpg

Ομορφα φαινονται, μεσα στο γρασσακι τους αλλα μαλλον δεν ειναι για πολλα πολλα. Διπλα τα Μακιτα που τα ειχαμε παρει σε ομαδικη, κοψοχρονια. Μερα με τη νυχτα...
32688602967_9548ccd6a1_b.jpg

Και μιας και εκανα και την δοκιμη σε σκληρο ξυλο (με μπολικο κερι για λιπανση), να πω εδω για να μην γραφω αλλο ποστ οτι με αρκετη δυσκολια μεν, τελικα το τρυπησε.
46715518715_0a24c71d8d_c.jpg

Νομιζω οτι αλλες 2-3 φορες να τρυπησω τετοιο σκληρο ξυλο το τρυπανακι θα βγει off. Για μαλακο ξυλο ειναι οκ.
Για τα λεφτα του, τα 20 ευρω, ΔΕΝ ειναι οκ. Εκτος βεβαια εαν γνωριζεις γιατι θα το αγορασεις.
Εγω πχ. το ηθελα για συπληρωμα των φιδοτρυπανων των 200μμ που εχω, εαν θελησω μεγαλυτερη τρυπα απο 200μμ.
https://www.e-wish.gr/set-tripanion-ksilou-me-thiki-6-tmx-kraft-and-dele-kd-10266/

Ένα ατμοκαθαριστή χειρός και δυο ράγες απο Lidl
Ένα ελαιοραβδιστικό Atrax 4 για τις ελιές μια που το βρήκα φθηνά (μπαταρία φορτιστή αργότερα)

Καλοδούλευτα Μιχάλη,καλά τρυπήματα.
Τελικά τό μπιτόνι καυσίμου πού μέ ρώτησες τίς προάλλες τί σημαίνει μέ τήν έγκριση τού OHE,σήμερα πού ρώτησα στό κατάστημα σημαίνει ότι τό πλαστικό είναι πολύ καλής ποιότητας καί έχει έγκριση γιά να μεταφέρει καύσιμο εντός αυτοκινήτου,πού μέ τίς υψηλές θερμοκρασίες στό εσωτερικό του δέν υπάρχει κίνδυνος νά σκάσει.

Η ανανέωση τών εργαλείων κήπου συνεχίζεται .....

Χλοοκοπτική μηχανή Vikings ΜΒ 248 (Stihl στήν ουσία)

xloo110.jpg

xloo310.jpg

xloo1210.jpg

Last edited by a moderator:
Καλά κουρέματα Δημήτρη. Αλήθεια πως και δεν πήρες Stihl ? :flipout:

Τα Viking δεν τα γνωρίζω σαν μάρκα να σου πω. από το όνομα και μόνο φαντάζομαι πως θα είναι σκληροτράχηλα. εσύ που τα δουλεύεις θα μας πεις.-bye-

Καλοριζικα παιδες...!!!

Ένα ατμοκαθαριστή χειρός και δυο ράγες απο Lidl
Ένα ελαιοραβδιστικό Atrax 4 για τις ελιές μια που το βρήκα φθηνά (μπαταρία φορτιστή αργότερα)

Αυτο με τα ακαραια Παναγιωτη η απο τους αλλους....;
Με προτροπη της γυναικας πηραμε αυτον για τα ακαραια....για να δουμε τι λεει....

Καλά κουρέματα Δημήτρη. Αλήθεια πως και δεν πήρες Stihl ? :flipout:

Τα Viking δεν τα γνωρίζω σαν μάρκα να σου πω. από το όνομα και μόνο φαντάζομαι πως θα είναι σκληροτράχηλα. εσύ που τα δουλεύεις θα μας πεις.-bye-

Σε ευχαριστώ Γιώργο,μέχρι πρότινος τίς χλοοκοπτικές μηχανές-σκαπτικά-εξαερωτήρες-τεμαχιστές τής Stihl,τά έβγαζε η Viking καί είναι μέ πράσινο χρώμα,στήν ουσία ίδια εταιρία είναι μέ τήν Stihl,τώρα θά σταματήσει τα Viking καi θά τά βγαζει μέ τό όνομα Stihl καί μέ ασπρο-πορτοκαλί χρώμα γιά νά μήν μπερδεύεται ο κόσμος (τουλάχιστον αυτό μού είπε ο πωλητής),τά πάντα είναι ίδια αλλά αλλάζει τό χρώμα μόνο,η ίδια χλοοκοπτική μηχανή Stihl RM 248 έχει 329 ευρω,καί τήν Viking MB 248 τήν έχει 279 ευρώ προσφορά,γιά να ξεστοκάρει φαντάζομαι.Είναι καρμπόν μέχρι καί τό τελικό νούμερο τού μοντέλου,καί φοράνε τόν ίδιο κινητήρα EVC 200,μόνο αλλάζει τό χρώμα.

Καλοριζικα παιδες...!!!

Αυτο με τα ακαραια Παναγιωτη η απο τους αλλους....;
Με προτροπη της γυναικας πηραμε αυτον για τα ακαραια....για να δουμε τι λεει....
Τον άλλον Κώστα.
Το ήθελα περισσότερο για καθαρισμό των αλυσοπρίονων.
Το είδε και η μάνα "τι είναι αυτο;"
Τίποτα μωρέ για τα τζάμια μην τα τρίβεις