Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα χω πάρει όλα. Ακόμα κρατάνε βρωμιά όμως τα πλαστικά

Εριξες varioclean τό άφησες 3-4 λεπτά,καί μετά έτριψες καλά μέ ένα πανί ?,γιατί εγώ έτσι τά κάνω,και φεύγουν αμέσως τά ρετσίνια-ρητίνες από τά πλαστικά.

vario10.jpg

Εσύ τα έχεις καθαρά συνεχεια :)
Εγώ είχα πόσο καιρό να τα καθαρίσω καλα. Χαχαχα
Έχω δοκασει 2 spray stihl varioclean και το διαλυτικό ρητίνης.
1 της oregon δεν θυμάμαι ποιο όμως.

Είχα.δει ένα βίντεο στο youtube του wranglerκατι (,κάποιος το είχε αναφέρει κι εδώ για ατμοκαθαριστή)
Είπα να δοκιμάσω κι αυτο.

Τελικά μέ ποιό από όλα είδες καλύτερο αποτέλεσμα μέ τό Varioclean,τό διαλυτικό ρητίνης,η τό αντίστοιχο τής Oregon.
Kαί τό κλείνουμε τό Off-topic καί συγγνώμη,αλλά νά πού η μιά κουβέντα φέρνει τήν άλλη σέ τέτοιες περιπτώσεις.

Ένα ατμοκαθαριστή χειρός και δυο ράγες απο Lidl
Ένα ελαιοραβδιστικό Atrax 4 για τις ελιές μια που το βρήκα φθηνά (μπαταρία φορτιστή αργότερα)
Πολύ καλό το ατραξ. Πόσο ήρθε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικα Δημητρη και Παναγιωτη, βαζε και καμμια φωτο, αλλη χαρη να τα βλεπουμε ζωντανα :))

Χτεσινη αγορα απο το Leroy για δοκιμη, τα ξυλοτρυπανα Dexter. https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...rupania-dexter-trigoniko-8-temahion-62011481/

Αριστερα το πληρες σετακι της Dexter και δεξια το σετακι ξυλοτρυπανων της Bosch που υπαρχει σε ενα σετ X-line.
32688602497_8a1edc4fed_b.jpg

Αρκετα καλα, και πολυ καλυτερα απο τα βασικα τρυπανια ξυλου που εχει η bosch στα σετακια x-line. Tρυπανε τουλαχιστον 2 φορες πιο γρηγορα απο τα φτηνα bosch σε δοκιμη σε σκληρο ξυλο που εκανα σημερα.
Για αντοχη θα δουμε. Παντως για ενα διαστημα θα δουλευω αποκλειστικα τα συγκεκριμενα για να διαμορφωσω αποψη για την αντοχη τους. Το σετακι εχει ολα τα μεγεθη απο 3 εως 10μμ, ειναι πληρες.

Ευχαριστώ Μιχάλη (ή κάνω λάθος;)
Το Atrax στο κρεβατάκι του μέχρι να του φτιάξω θέση στην αποθήκη
63759b4ad73e11e1ffc81313a49896bd.jpg

Βαρβατο πραμα φαινεται Παναγιωτη!
Τι υψος φτανει με τις επεκτασεις? Ειναι μπαταριας αυτο? Βαρος σε πληρη εκταση?

Δημητρη το χλοοκοπτικο δεν εχει την αρχοντια των Stihl :)

Μπαταρία αυτοκινήτου 18V 80Ah προτείνουν.
2.3 το κοντάρι με την μεγάλη επέκταση 3.3
Σαν βάρος 2.5 κιλά υπολογίζω περίπου το κοντάρι. Και 2 το καλώδιο των 15m που θα τραβάς;
Η μπαταρία θα είναι το θέμα στην μετακίνηση, αλλά κάτι θα φτιάξω για να μην την κουβαλάω μόνη της

Δημητρη το χλοοκοπτικο δεν εχει την αρχοντια των Stihl :)

Μιχάλη τό επόμενο εργαλείο κήπου πού έρχεται είναι Stihl γιά νά μήν χαλάσουμε τό προξενιό πού λένε. -bye-

Καλοδούλευτα τά νέα τρυπάνια.

Μπαταρία αυτοκινήτου 18V 80Ah προτείνουν.
2.3 το κοντάρι με την μεγάλη επέκταση 3.3
Σαν βάρος 2.5 κιλά υπολογίζω περίπου το κοντάρι. Και 2 το καλώδιο των 15m που θα τραβάς;
Η μπαταρία θα είναι το θέμα στην μετακίνηση, αλλά κάτι θα φτιάξω για να μην την κουβαλάω μόνη της

Δε το πήρες μόνο χωρίς απόδειξη, αλλά και με την έκπτωση του εμπόρου μαζί.
Η μεγάλη επέκταση δεν είναι απαραίτητη εκτός αν δεν κρατάς τις ελιές σε λογικό ύψος.
Αν φτιάξεις κάτι με 2 ρόδες κάντο και να κάνεις και θέση για ραδιόφωνο γιατί θα έχεις ησυχία και ενέργεια. Τα 80 είναι μια χαρά, αλλά νομίζω 12 βολτ 8 αμπέρ την ώρα είναι οι προδιαγραφές του και όχι 18 βολτ.

Με γεια τις καινούργιες σας παραλαβές Μιχάλη, Παναγιώτη.
Μιχάλη έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό με τα τρυπάνια ξύλου της Dexter. δεν το πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τα αντίστοιχα βασικά της Bosch.

Μιχάλη τό επόμενο εργαλείο κήπου πού έρχεται είναι Stihl γιά νά μήν χαλάσουμε τό προξενιό πού λένε. -bye-

Το προξενιό ήδη χάλασε φίλε μου. ας πρόσεχες..:flipout:

Και ομως Γιωργο, κυριολεκτω οταν λεω οτι ανοιξαν τρυπα σε σκληρο ξυλο στον μισο χρονο.
Οπως και τα CYL-9 ανοιξαν τρυπα σε πετρα σε λιγοτερο απο τον μισο χρονο απο τα αντιστοιχα βασικα τρυπανια της bosch για μπετον.

Βεβαια η ποιοτητα των βασικων τρυπανιων bosch στα σετ που βγαζει δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, απεναντιας ειναι αρκετα κατω του μετριου.

Έλεγα να ζητήσω τίποτα κίτρινα αυτοκόλλητα του Enduras1 για να του βάλω αλλά όχι ΔΕΝ.
Μια χαρά φαίνεται (εμφανισιακά τουλάχιστον) & σε μια μικρή δοκιμή.

https://www.pavlatos-tools.gr/ergal...-mm-18-V-1-2.0-Ah-FATMAX-STANLEY-FMCW220D1-QW

Καλα ρε κουζουλε αυτο αφου εχει φορτιστη πηρες δευτερο???

Ήρθε πριν λίγο ο φορτιστής & την Παρασκευή λογικά & το τριβείο μπαταρίας της Stanley.

https://www.pavlatos-tools.gr/ergal...ia-mpataries-14-4-18v-lion-stanley-fmc692l-qw

Ευχαριστώ τα παιδιά στις Πωλήσεις για το δωράκι (μέτρο μπρελόκ) κ τα τόσα έντυπα.

Παντως ειναι πολυ ομορφο και η απουσια καλωδιων θα κανει την ζωη σου πολυ ευκολη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα ρε κουζουλε αυτο αφου εχει φορτιστη πηρες δευτερο???

Έχεις απόλυτο δίκιο & για αυτό χτες έστειλα πίσω τον φορτιστή (με δική τους χρέωση παρακαλώ) & θα πάρω άλλη μια μπαταρία 18 V.

Πως την πάτησα τώρα ?
Στην περιγραφή στο "....Περιλαμβάνει" δεν έλεγε (& δεν λέει ακόμα) ότι περιέχει φορτιστή.
Πήρα χτες τηλέφωνο & ο Γιώργος στις Πωλήσεις μου λέει αυτό εννοείται ρε συ Κώστα από την στιγμή που έχει μπαταρία. Εγώ όμως δεν το .....εννόησα !!!

Έτσι ο φορτιστής ταξιδεύει πίσω από χτες με τα ELTA COURIER.