Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Κωστη!
20190419-122951.jpg

Επαγγελματικη πραγματικα αυτη η ταμπακιερα, φαινεται αντοχης και ειναι πολυ βολικο που βγαινουν τα πλαστικα θηκακια.
Οπως εχω πει εδω και καμποσο καιρο, η stanley/fatmax ανεβαινει συνεχως στην εκτιμηση μου. Ο συνδυασμος ποιοτητας και τιμης ειναι παρα πολυ καλος.

Το τσεκουρακι με αυτο το βαρος πιστευω οτι ηθελε πιο μακρια λαβη. Ειναι βολικη ετσι?

Πηρες για δοκιμη τα μεγαλα σε μηκος βυσματα βλεπω, ειναι για καποιο λογο η ετσι ετυχε?

Ευχαριστω Κωστα και Μιχαλη...

H ταμπακιέρα είναι πολύ στιβαρή και ανθεκτικη....παρόλο που κοίταζα την άλλη με τα μεταλλικά κουμπωνατα εντούτοις και αυτή μια χαρά είναι... με βάθος σχεδόν 10 πόντους μπορεί να πάρει τα πάντα.

Το τσεκούρι αυτό το πήρα για τεμαχισμό και όχι για σχισιμο...Έχω τέτοιο στο 1 μέτρο που είναι καθαρά για κοψιμο/σχισιμο....

Τα ουπα τα πήρα έτσι οπως τα βρήκα μπροστά μου...δεν έδωσα σημασία στο μήκος ούτε τα πήρα για συγκεκριμένο σκοπό...έτυχε αυτό το μέγεθος...
Εάν μου κάνουν θα μου φέρει πακέτο στο ανάλογω μήκος...
Επί της ευκαιρίας νομίζω τα 50 τα είχε 5,5 εαν δεν κάνω λάθος...Καλά δεν είναι.. ;

Δεν ξερω απο τιμες σε αυτα Κωστη, δεν το εχω ψαξει πολυ καθως δεν τα χρησιμοποιω τοσο συχνα, εχω μπολικα και απο τα απλα. Αν χρειαστουμε ποσοτητες, θα το ψαξουμε καλυτερα.

Τί έγινε ρε παιδιά σήμερα; Ούτε στην κατοχή με το Κουρτουλούζ δεν γινόταν αυτό... :grinning-smiley-043
Κολορίζικα και καλοδούλευτα όλα, κι απ´ ότι βλέπω είναι η μια παραλαβή καλύτερη απ´ την άλλη.
Με το καλό!

καλησπέρα παιδια καλοριζικες οι παραλαβές σας εγω πούλησα σε εναν γνωστό το dewalt που ειχα παρει απο practiker και πηρα τον βασιλιά της dewalt το dcd 996 απο εδω https://www.mahibo.gr στα 130 ευρώ σκέτο σώμα
5b29bedc5fbac6b0b43e12500ffb0419.jpg
5aa39cfddd12eb383acd08b064ab6240.jpg
d8575c15cdd58b01318118edffc58a39.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικος Ανδρεα, οχι μονο ο βασιλιας της Dewalt αλλα ισως και μεταξυ ολων των υπολοιπων κρουστικων 18βολτων με τετοια εντυπωσιακη ροπη και δυναμη!
Καπου διαβασα οτι η ισχυς του ειναι αντιστοιχη ενος ηλεκτρικου στα 800+ watt!

Καλοριζικος Ανδρεα, οχι μονο ο βασιλιας της Dewalt αλλα ισως και μεταξυ ολων των υπολοιπων κρουστικων 18βολτων με τετοια εντυπωσιακη ροπη και δυναμη!
ναι στα 850 vat νομίζω,η ροπή του στα 95 nm και στην λειτουργία κρούσης φτάνει τις 2250 στροφές Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το δικό μου Makita DHP458 βγάζει 91 Nm αλλά το Makita DHP481 βγάζει 115 Nm.

Πανεμορφο!
Εχω τον μπαμπα του χρονολογογικα και ειναί εξαιρετο εργαλειο!!!
ναι το δοκίμασα λίγο σε ενα τούβλο και το τρυπάει σε δευτερόλεπτα

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το δικό μου Makita DHP458 βγάζει 91 Nm αλλά το Makita DHP481 βγάζει 115 Nm.

Moνομαχια Τιτανων!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξερω ποιος ειναι ο νικητης στα σημεια.

https://www.youtube.com/watch?v=kIOo4slGzoE

Και εμενα οι 3 ταχυρητες με εχουν βολεψει πολυ.
Και απο δυναμη και ροπή ειναι το κατι αλλο. Μεχρι κουβά με τσιμεντο εχει ανακατέψει.

Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι το P στο XRP.
P ειναι το Post και αναφέρεται στην δικια μου σειρα στον τροπο που μπαινουν οι μπαταριες δηλαδή απο κατω ενω τα XR εχουν συρταρωτη μπαταρια.

To XRP -εαν εχω καταλαβει καλα- ειναι ενα πιο αποτελεσματικο συστημα μπαταριας που δινει παραπανω ενεργεια λογω του συστηματος εξαερισμου που διαθετει το battery pack.