Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικα Μπαμπη και Θαναση! Θαυμασια τα σκαφακια μου, ευχαριστω Μπαμπη! Τι ειναι το steady rest?

Σ´ευχαρισρώ Μιχάλη, καλοδούλευτα και τα δικά σου...
Το Steady rest είαι καβαλέτο για τόν τόρνο αλλά το λέω έτσι για να το καταλάβει κι ο Κυριάκος. ;)

steadyrest.jpg

Μπάμπη θέλω εντυπώσεις από το πιστόλι της bellota..

Κωστή, όταν τη δουλέψω θα σου πώ.
Είμαι σίγουρος όμως για το τι θα δώ, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση αμέσως μόλις το είδα και το έπιασα στα χέρια μου, τρομερή κατασκευή.
Είναι απ´τα πράγματα όμως που τα ψωνίζεις χωρίς να τα χρειάζεσαι... Είναι λίγο ακριβό όμως, γύρω στα 15 οŸ‚.

Μιχαλη τα λιγουρευομαι τα δισκακια αλλα 3 τριψιματος 19 πολλά ρε γαμωτο!

Κωστή, όταν τη δουλέψω θα σου πώ.
Είμαι σίγουρος όμως για το τι θα δώ, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση αμέσως μόλις το είδα και το έπιασα στα χέρια μου, τρομερή κατασκευή.

Είναι απ´τα πράγματα όμως που τα ψωνίζεις χωρίς να τα χρειάζεσαι... Είναι λίγο ακριβό όμως, γύρω στα 15 οŸ‚.

Οταν χαλας πανω απο 100 φυσσιγια το χρονο και δεν θες να κολλας δεν τα σκεφτεσαι....

Ρωταω γιατι συνηθως περνω αυτο της Durostick....που ειναι σε γενικες γραμμες καλο....
Κυριος εχω θεμα με τα φυσιγγια πολυρεθανης που ειναι μεταλικα και θελει περισσοτερη πιεση και οπως καταλαβαινει σπανε απο την μερικες φορες....

Απο amazon.de Ωραια τα πραματακια σας αλλα σαν την αισθηση να φορας τη ζωνη της makita με πενσες, κατσαβιδια κλπ δεν εχει :afro:

Κυριος εχω θεμα με τα φυσιγγια πολυρεθανης που ειναι μεταλικα και θελει περισσοτερη πιεση και οπως καταλαβαινει σπανε απο την μερικες φορες....

Αυτό ακριβώς μου είπε ο φίλος που το αγόρασα.
-Έχω κι άλλο πιστόλι Bellota, πιο φτηνό, αλλά θα πάρεις αυτό για να μην έχεις ποτέ πρόβλημα με κανένα φυσίγγιο.

Πήγε η κυρά στην Αγγλία για 1 βδομάδα να δει την μικρή και μου έφερε κι εμένα το δωράκι μου.
Πως να μην εκτιμήσεις τέτοιες κινήσεις.
(Πρέπει να είδε την λίστα επιθυμιών στο axminster)

Να σε δω ζωσμενο και φορτωμενο Νεκταριε! Kαλοριζικη η ζωνη και η θηκη, πολυ χρησιμα εξαρτηματα, ειδικα αν δουλευεις πανω σε σκαλα.

Ωραιο και χορταστικο δωρο Δημητρη, Τitebond του ενος λιτρου!! Αυτες εχουν και καλο καπακι συν τοις αλλοις, μπορει αν ζησουν και πανω απο δεκαετια αν δεν καταναλωθει ολη!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγε η κυρά στην Αγγλία για 1 βδομάδα να δει την μικρή και μου έφερε κι εμένα το δωράκι μου.
Πως να μην εκτιμήσεις τέτοιες κινήσεις.
(Πρέπει να είδε την λίστα επιθυμιών στο axminster)

πολυ μου αρεσε..και πρεπει να ειναι στην λιστα με τα 10 ποιο περιεργα αναμνηστικα απο λονδινο ever.... αιντε, καλες κατασκευες...

Τετοιες γυναικες θελουμε κυριοι..
Αλλα αν ειδε τη λιστα στο axminster, σημαινει οτι βλεπει το ιστορικο σου αχχα :afro:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλως τα δεχτηκες!
Για δωσε ενα λινλ για τον εκτοξευτη κουνουπιων

Αντρέα ωραία η πενσούλα. καλορίζικη.

Κυριάκο καλορίζικα και σε σένα. δώσε μας λινκ για τον εξολοθρευτή και πες μας εντυπώσεις όποτε μπορείς.

Παιδια δε σας ξέχασα!
Εδω ειναι το λινκ για την παγιδα!

Την δοκιμασα και δουλευει πολυ ικανοποιητικα!!

https://www.amazon.de/gp/product/B07P459WXC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

61cFohY1rFL._SL1000_.jpg

71TDqGpBnbL._SL1000_.jpg

Παραλαβη απο toolplus μετα απο ενα μηνα και βαλε λογω ελλειψης απο την Μακιτα Ελλαδος.

Μετροταινια διπλης οψης 3.5μ απο την Μακιτα. Επανω στην συσκευασια αναγραφονται οι λεπτομεριες.

48137144153_947a736574_z.jpg
48137207817_3eee453d93_z.jpg

Eδω η πισω πλευρα της μετροταινιας. Η κλαση ακριβειας της ειναι ΙΙ.
48137111471_d64fe5ecbd_b.jpg

Σαν εργαλειο ειναι αχαρο θα ελεγα, δεν εχει τιποτα το αξιολογο παρα μονο οτι γραφει Μακιτα με οτι αυτο συνεπαγεται φυσικα απο πλευρας ποιοτητος.

Όντος. κοιτάζοντάς το δεν σε προδιαθέτει για κάτι το αξιόλογο. στην πράξη και στη λειτουργία θα το δεις αν άξιζε τον κόπο της αναμονής και της αγοράς.
Καλορίζικο Μάϊκ.

Παραλαβη απο toolplus μετα απο ενα μηνα και βαλε λογω ελλειψης απο την Μακιτα Ελλαδος.

Μετροταινια διπλης οψης 3.5μ απο την Μακιτα. Επανω στην συσκευασια αναγραφονται οι λεπτομεριες.

Eδω η πισω πλευρα της μετροταινιας. Η κλαση ακριβειας της ειναι ΙΙ.

Σαν εργαλειο ειναι αχαρο θα ελεγα, δεν εχει τιποτα το αξιολογο παρα μονο οτι γραφει Μακιτα με οτι αυτο συνεπαγεται φυσικα απο πλευρας ποιοτητος.
Εν ετει 2019 δεν συνεπαγεται και τιποτα το ιδιαιτερο αυτο..
Για καθε εταιρεια ισχυει, οχι για τη Μακιτα..

Φαίνεται να έχει πέσει πιο πολύ δουλειά στη συσκευασία απο το ίδιο το προϊόν!

Καλή η σκέψη τους πάντως. Πού και πού χρειάζεται αν και με λίγο κόπο κάνεις τη δουλειά σου.
Καλοδούλευτο το gadgetάκι :)

Eυχαριστω συναδελφοι!

Η συσκευασια ειναι η πιο ενισχυμενη που εχω δει ποτε σε προιον. Χρησιμοποιησα λαμαρινοψαλιδο τελικα για να απελευθερωσω το μετρο, ιδιως στο μερος που ειναι το μεταλλικο κλιπ!! Με κοπιδι και κοινο ψαλιδι, δεν κανεις δουλεια!!
Απο την αλλη ομως, οντως η συσκευασια του ειναι ομορφη και περιποιημενη με τα χρωματακια της και τα πληρη specs.

Περιμενω και ενα μετρο της Fisco για να κανω ενα μινι συγκριτικο αναμεσα σε επωνυμες και budget μαρκες (Bosch, Makita,facom,Milwaukee,fisco,κινεζικα, κλπ)