Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την Παρασκευή παραλάβαμε το νέο ερασιτεχνικό σετακι μας με 2 μπαταρίες των 2Α αν και επαγγελματίας μπήκε και αυτό στη συλλογή μου. Δυστυχώς δεν έχω την επιλογή να ανεβάσω φωτογραφία εισος επειδή είμαι νέος στο σαιτ.

Αφορά ένα κρουστικό Δραπανοκατσαβιδο τον 18 V με μπαταρίες LI-lon

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παύλο με γεια. με το priority πόσο πληρώνεις παρα πάνω ;

Παναγιώτη ξεφραγκιάστηκες σήμερα. καλορίζικα όλα.
Περίπου 2 Γιώργο αλλά παραλαμβανεις πολύ γρήγορα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικα μαστόρια!

Κυριακο νομιζα οτι η τιμη ηταν ανα ρολο, κατι σαν αυτα που πηραμε πριν 2-3 χρονια :)
Παναγιωτη καλο μαζεμα! Αν εχει την ευκαιρια για δες ποσα κιλα ειναι το κονταροπριονο μαζι με την μπαταρια.
Παυλο ποσο διαρκει περιπου το καθε κοπτικο σε σκληρο ξυλο? Αυτα τα στρογγυλα νομιζω οτι μπορεις να τα γυριζεις για να κοβουν και απο ολη την περιμετρο τους, ετσι?

Κυβερνητη καλως ορισες!
Ολοι μπορουν να ανεβαζουν φωτο. Δεν αν σε βολευει να ανεβαζεις τις φωτο μεσω φορουμ οπως σου ειπε ο enduras1 παραπανω αλλιως μπορεις να ανεβασεις τις φωτογραφιες σου σε ενα site φωτογραφιων και απο εκει με copy paste το λινκ εδω, στο εικονιδιο των φωτογραφιων, διπλα στο εικονιδιο με το φιλμ. Το εικονιδιο λεει 'insert picture' αν περασεις το ποντικι απο πανω.

Αν ηταν ανα ρολο θα ειχα παει με φορτηγακι....
Χεχεχχε

Το 1/4 τριβειο το ηθελα και τελικα το απεκτησα λογω αυτων των 25μετρων ρολων που ειχανε παρει τοτε!!!
Δυστυχως ομως το φαρδος τους υπολειπεται κατα ενα εναμιση πόντο απο οτι θελει η επιφάνεια του!

Οποτε Προμηθέας!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη καλο μαζεμα! Αν εχει την ευκαιρια για δες ποσα κιλα ειναι το κονταροπριονο μαζι με την μπαταρια.

3.840 χωρίς λάδι ( ή μάλλον ελάχιστο γιατί δεν το στραγγισα καλά)

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες παραγγειλα σημερα παρελαβα! Εξαιρετικο!
Απο car shop.gr ενα εξαιρετικα δυνατο στην βρωμια καθαριστικό ζαντων που εβλεπα μεχρι τωρα σε διαφημίσεις...
Ενα dual compound sanding block και η αλοιφη φαναριών της Meguiars!
20190910-154158.jpg

Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός από την Θεσσαλονίκη (ergo-tel) & κοκοψίνια από τον Εργαλειόγατο (αλεζουαρ, λαδικό, κόλλες).