Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άκου 69 σε ένα!

Δεν μας λες και τι είναι αυτό ....γιατί οπτικά αλλού παραπέμπει ....και 69 σε 1 ....

άσε διάβασα ...κατσαβίδι είναι.

Επαληθευεται τελικα και δω η Πατρα...:flipout:

Τρίκιλο από το χιώτικο μαγαζί. 48 με τα μεταφορικά
d2c4eb2a014438e3b063fa14903afc10.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα μαστορες!

Γιωργο για SDS plus μου φαινεται το εξαρτημα.

Κωστη σημερα ξηλωνα μπετα και το πλατυκαλεμο των 60μμ θα ηταν ιδανικο σε σχεση με των 40μμ που ειχα πανω στο εργαλειο.
Απο που το πηρες?

Παρελαβα και γω σημερα λιγα πραματακια αλλα επεσαν πολλα μαστορεματα σημερα και τωρα βρηκα λιγο χρονο να τα ανεβασω

Καλουπακια για υγρο γυαλι απο Κινα, γυαλοχαρτα μεγαλων grit των 50μμ velcro και ενα δευτερο μπουκαλακι για ξυλοκολλα απο Amazon το οποιο ειναι παρα πολυ βολικο.
48755072087_d1df5a3e4d_b.jpg

Στο μπουκαλι της κολλας θα εχω το δευτερο ακροφυσιο που ερχεται μαζι με το μπουκαλι, αυτο με την μικρη ροη κολλας.

Εδω τα δυο στομια/ακροφυσια. Αριστερα το μικρο και δεξια το κανονικο. Τα κοβεις εκει που θελεις, για οση ροη κολλας θελεις.
48754553148_c0d3b2e30a_c.jpg

Καλοδουλευτα ολα μαστορες.
Αυτο το πλατυκαλεμο που/πως χρησιμοποιειται, σε σχεση με ενα κλασικο καλεμι κατεδαφιστικου;

Ευχαριστώ παιδιά...
Το πλατόκαλεμο είναι κύριος για γρηγορη αποξήλωση σοβαδων σε συγκεκριμένο σημειο...εξ ου και τα 2 φουσκωμενα σημεία πανω στο κατω σωμα του πλατοκαλεμου αριστερά δεξιά..
Προσωπικά θα το χρησιμοποιησω και για αποξήλωση πισσας που έχει ξεραθεί από τα χρόνια....
Η μάρκα είναι noname ,δεν την θυμάμαι τώρα, ειναι Sds και κόστισε 15 ευρώ....
Υπάρχει και με 80mm που θα μου έκανε και αυτό δουλειά αλλά βγαίνει σε Bosch στα 30 ευρώ σχεδόν και το θεώρησα υπερβολικό το νούμερο..

Καλοριζικα συναδελφοι!

Οι συρταριερες powerfix με ενα δεκαρικο το τεμαχιο ειναι πολυ καλη περιπτωση.

48758453981_e281c8f442_z.jpg

Δυο χρειαζομουν, αλλα αγορασα τρεις καθως χαμενες δεν προκειται να πανε :)

Πέρασα μια βόλτα από το λιντλ για μάτι και βρήκα ραφιερες με 23,98 , οπότε πήρα άλλη μια την οποία θα χρησιμοποιήσω μάλλον για να βάλω φαλτσοπριονο και πριονοκορδέλα.
d7c63770031eb3cc4c817f3d71c679e4.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του Αγίου Εργαλείου (που λέει κι ο από πάνω μου) :flipout: στα Lidl έγινε σήμερα..

IMG-9640.jpg

IMG-9641.jpg

Ρε το βλάκα να μην πάρω δύο. λες και τα λυπήθηκα..:smash:

Καλορίζικα και στα άλλα μαστόρια για τις σημερινές παραλαβές.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Παύλο τη ραφιέρα του Lidl την έχω γύρω στα 5 χρόνια.Καταπληκτική. την έχω στερεώσει στον τοίχο και είναι άψογη.
Πρόσεξε μόνο το βάρος που θα βάλεις σε κάθε ράφι.