Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όποτε το θυμάμαι μπαίνω στο eshop.gr για να δω αν με ενδιαφέρει κάτι από τις ημερήσιες ή τις εβδομαδιαίες προσφορές.

Την προηγούμενη βδομάδα χαζεύοντας βλέπω το γνωστό σετάκι της Wiha, η μήπως όχι ;;;, που δεν ήθελα ιδιαίτερα, αλλά μ άρεσε πολύ αισθητικά και δε θα πήγαινε και χαμένο...

Το παραλαμβάνω και κάτι δεν μ αρέσει. Η συσκευασία έλεγε κάτι smarts κάτι 4, ακαταλαβίστικα πράγματα. Το ανοίγω, και το κάτω καπάκι της μεταλλικής συσκευασίας πέφτει στο πάτωμα μαζί με κάποιες από τις μύτες. Μωρέ τι Wiha είναι αυτό αναρωτήθηκα... Μαζεύοντας τις μύτες από κάτω βλέπω το 4smarts φαρδύ πλατύ γραμμένο και πάνω στην μεταλλική συσκευασία. Επίσης προσέχω τη διαφορετική διάταξη μέσα στη θήκη.

Ετοιμάζομαι να πάρω να κράξω. Στην αναμονή βλέπω το τιμολόγιο να αναγράφει κανονικά 4smarts. Ρε λες ; Μπαίνω στο account βλέπω την παραγγελία και αναφέρει και εκεί κανονικά 4smarts. Δυο διαφορικοί κωδικοί, δυο διαφορικά προϊόντα.

Τελικά το σετάκι ήταν 4smarts κάτι που εγώ όπως αποδείχτηκε δεν ήμουν. Η ομοιότητα ήταν τέτοια που δεν έδωσα καν σημασία στην περιγραφή.

Δεν είχε ζελατίνα (όπως το Wiha) ώστε να μην μπορώ να το επιστρέψω αλλά δεν το έκανα. Και γιατί μου άξιζε και γιατί οι επιστροφές στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα θέμα ορισμένες φορές.

Σήμερα παρέλαβα το κανονικό Wiha. Για έξυπνους. 21 το Wiha, 17 το σαν Wiha. Και 14 , και 24 ενδεχομένως διαφορά να είχαν θα τα έδινα. Η ομοιότητα μόνο στη φωτογραφία. Αλλά υλικά, άλλη αίσθηση.

7524e0d6f37ed5220206f9247942d60f.jpg

Προσοχή στις απομιμήσεις ! Ρε πως την πάτησα έτσι...

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος. όλοι μας (και εγώ μέσα φυσικά) την έχουμε πατήσει την μπανανόφλουδα.
Πρέπει να είμαστε υπέρ του δέοντος προσεκτικοί σε κάθε μας αγορά από τα διάφορα e-shops.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εσύ να σταματήσεις να χαλάς του κόσμου τα χρήματα στα καπνά & στα πιπόνια & να πάμε στην Αθήνα ένα ΠΣΚ να ψωνίσουμε.......

Τι στο καλό έχεις τόσες γνωριμίες & σε χαιρετάνε όπου πάμε λες & είσαι ο Ringo από τους Beatles!

https://www.e-unicut.com/site/search/Ξυλουργικά-Μηχανήματα/Τόρνοι-Ξύλου?catId=0707&extLang=

Θέλω "στρωμένο" εργαλείο ...να έχουν δουλέψει επάνω του καλλιτέχνες :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απιθανο που η unicut φερνει τα εργαλεια του axminster!!!

Καλημέρα. Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο για Axminster.
Έγραψα ότι η Unimac θα φέρει τσοκ όπου με το γύρισμα του κλειδιού θα κλείνουν ταυτόχρονα όλες οι σιαγονες. Τώρα τι μάρκα ή τι ποιότητα θα είναι, δεν το γνωρίζω.

Όποτε το θυμάμαι μπαίνω στο eshop.gr για να δω αν με ενδιαφέρει κάτι από τις ημερήσιες ή τις εβδομαδιαίες προσφορές.

Την προηγούμενη βδομάδα χαζεύοντας βλέπω το γνωστό σετάκι της Wiha, η μήπως όχι ;;;, που δεν ήθελα ιδιαίτερα, αλλά μ άρεσε πολύ αισθητικά και δε θα πήγαινε και χαμένο...

Το παραλαμβάνω και κάτι δεν μ αρέσει. Η συσκευασία έλεγε κάτι smarts κάτι 4, ακαταλαβίστικα πράγματα. Το ανοίγω, και το κάτω καπάκι της μεταλλικής συσκευασίας πέφτει στο πάτωμα μαζί με κάποιες από τις μύτες. Μωρέ τι Wiha είναι αυτό αναρωτήθηκα... Μαζεύοντας τις μύτες από κάτω βλέπω το 4smarts φαρδύ πλατύ γραμμένο και πάνω στην μεταλλική συσκευασία. Επίσης προσέχω τη διαφορετική διάταξη μέσα στη θήκη.

Ετοιμάζομαι να πάρω να κράξω. Στην αναμονή βλέπω το τιμολόγιο να αναγράφει κανονικά 4smarts. Ρε λες ; Μπαίνω στο account βλέπω την παραγγελία και αναφέρει και εκεί κανονικά 4smarts. Δυο διαφορικοί κωδικοί, δυο διαφορικά προϊόντα.

Τελικά το σετάκι ήταν 4smarts κάτι που εγώ όπως αποδείχτηκε δεν ήμουν. Η ομοιότητα ήταν τέτοια που δεν έδωσα καν σημασία στην περιγραφή.

Δεν είχε ζελατίνα (όπως το Wiha) ώστε να μην μπορώ να το επιστρέψω αλλά δεν το έκανα. Και γιατί μου άξιζε και γιατί οι επιστροφές στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα θέμα ορισμένες φορές.

Σήμερα παρέλαβα το κανονικό Wiha. Για έξυπνους. 21 το Wiha, 17 το σαν Wiha. Και 14 , και 24 ενδεχομένως διαφορά να είχαν θα τα έδινα. Η ομοιότητα μόνο στη φωτογραφία. Αλλά υλικά, άλλη αίσθηση.

7524e0d6f37ed5220206f9247942d60f.jpg

Προσοχή στις απομιμήσεις ! Ρε πως την πάτησα έτσι...
Μα τοσο πχια...:flipout:

Εσύ να σταματήσεις να χαλάς του κόσμου τα χρήματα στα καπνά & στα πιπόνια & να πάμε στην Αθήνα ένα ΠΣΚ να ψωνίσουμε.......

Τι στο καλό έχεις τόσες γνωριμίες & σε χαιρετάνε όπου πάμε λες & είσαι ο Ringo από τους Beatles!

https://www.e-unicut.com/site/search/Ξυλουργικά-Μηχανήματα/Τόρνοι-Ξύλου?catId=0707&extLang=
Να στε καλα πολυ γελιο πρωινιατικα :flipout::flipout:

Θέλω "στρωμένο" εργαλείο ...να έχουν δουλέψει επάνω του καλλιτέχνες :flipout:

Καλημέρα. Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο για Axminster.
Έγραψα ότι η Unimac θα φέρει τσοκ όπου με το γύρισμα του κλειδιού θα κλείνουν ταυτόχρονα όλες οι σιαγονες. Τώρα τι μάρκα ή τι ποιότητα θα είναι, δεν το γνωρίζω.
Εχει φερει axminister.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μερικά αναλώσιμα Stihl,μεσηνέζες - λάδι αλυσίδας.

sd110.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια Δημήτρη, χάθηκες..

Καλορίζικα τα καλούδια Δημήτρη...

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.
Γιώργο δεν ξέρω άν διάβασες τό ανάλογο νήμα,είχες ενδιαφερθεί γιά τήν δοκιμή τόυ επαναφορτιζόμενου αλυσοπρίονου Stihl.

Δημήτρη όχι δεν το είχα δει μιας και δεν μπαίνω σε αυτό το νήμα συχνά.
Πολύ ενδιαφέρουσα δοκιμή πάντως και πρέπει να είναι φοβερό εργαλείο.
Περισσότερα στο ανάλογο νήμα..-bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Δημητρη!
Σετ καρυδακια ειναι στη μπλε κασετινα κατω απο τα Proxxon?

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη.
Ναί καρυδάκια είναι 1/2 αγορασμένα τό σωτήριον έτος 1998 !! μού είχαν φανεί ακριβά τότε πού τά αγόρασα,από μάρκα δέν γνωρίζω,αλλά σάν Γερμανικα διαβάζω στήν ετικέτα.

kar10.jpg

Δημήτρη όχι δεν το είχα δει μιας και δεν μπαίνω σε αυτό το νήμα συχνά.

Αγρότης σού λέει μετά ο άλλος,καί δέν μπαίνει στόν νήμα κήπος-αγρός,απαράδεκτος !! :flipout::flipout:-bye-

Αυτο ειναι τσοκ λεμε!!!!
Κωστα κανε μου μια χαρη.
Μετρα μου με τις σιαγωνες τερμα ανοιχτες τι διαμετρο εχει το bowl plate απο ακρη σε ακρη και απο στηριγμα σε στηριγμα εξω εξω.

Κυρ. βρήκα λίγο χρόνο απόψε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη.
Ναί καρυδάκια είναι 1/2 αγορασμένα τό σωτήριον έτος 1998 !! μού είχαν φανεί ακριβά τότε πού τά αγόρασα,από μάρκα δέν γνωρίζω,αλλά σάν Γερμανικα διαβάζω στήν ετικέτα.

Αγρότης σού λέει μετά ο άλλος,καί δέν μπαίνει στόν νήμα κήπος-αγρός,απαράδεκτος !! :flipout::flipout:-bye-

συγνώμη κι όλας ε ; από τούδε θα το παρακολουθώ το νήμα έτσι γιατί μου την είπες και προσεβλήθην :smash:
παπ@ρια αγρότης είμαι, για παραλλαγή το έγραψα. :flipout:

=====================================================================

Καλά αχτίνες Χ έχουν τα μάτια σου Μάϊκ και βλέπεις το περιεχόμενο που έχουν οι κασετίνες ; :flipout:

Σημερινή αγορά ένα ακόμα κοντάρι τηλεσκοπικό 4 μέτρα Wolf garten ZM-V4,καί πριόνι Wold garten pro 370
Στήν τελευταία φωτογραφία στό μέσον τών 2 κονταροπρίονων wolf garten διακρίνεται τό αντίστοιχο τής Gardena.

w110.jpg

w210.jpg

w310.jpg

Καλοριζικα Δημητρη!

35 χρονια εγγυηση σε πτυσσομενο κονταρι δεν εχω ξαναδει!!
Πρεπει να ειναι εξαιρετικα καλοφτιαγμενο ωστε με τετοιες καταπονησεις που εχει ενα τετοιο κονταρι να σου δινει 35 χρονια!!.