Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω συναδελφοι,

Γιωργο, περιπου 30 ευρω το τεμαχιο στοιχησε.
Στην Ελλαδα η γνησια 5Ah μπαταρια κανει 150 ευρω..., στην Ευρωπη στοιχιζει απο περιπου 80 ευρω πλεον επειδη βγηκε στην αγορα η 6αρα και η 9αρα.

Νεκταριε δεν φανταζεσαι ποσο πολυ περιεργος ειμαν να δω τι λενε αυτες οι μαιμουδες :))

Με γεια Μιχάλη .

Γιατί τόσο ακριβές?

Ακριβες στην Ελλαδα, στο εξωτερικο ειναι οπως και οι αντιστοιχες υπολοιπες.
Πιθανολογω οτι ειναι ετσι τα πραγματα στην Ελλαδα επειδη δεν υπαρχει σοβαρος γενικος αντιπροσωπος καθως επισης και η χαμηλη αναγνωρισιμοτητα της μαρκας.
Μαλλον η ΤΤΙ δεν ενδιαφερεται να προωθησει την συγκεκριμενη μαρκα στη χωρα μας και προωθει περισσοτερο τις αλλες μαρκες του Group οπως η Milwaukee και ΑEG.

Γάντια, drill gauge & depth gauge από τον Εργαλειόγατο.

Δεν μεταφράζω τους δύο μετρητές για..... ευνόητους λόγους.

Ο depth gauge βοηθάει πολύ τους ξυλοταρναδόρους.

Mιχάλη καλοφόρτιστες,καί μέ ικανοποιητική ενέργεια νά είναι οι νέες σου μπαταρίες !

Σημερινή αγορά 2 βάσεις λίμας μέ στρογγυλή λίμα Stihl μέ βάση 3/8 P καί .325,καί 2 οδηγοί γιά βάση λίμας Stihl FF1 3/8 P καί .325

lim110.jpg

lim210.jpg

lim310.jpg

lim510.jpg

lim610.jpg

Kαλοριζικα συναδελφοι!

Δημητρη ευχαριστω! Οι λιμες αχαρη αγορα απο την μια αλλα χρησιμοτατη απο την αλλη.

Θυμαμαι οτι ειχες ξαναπαρει κατι λιμες/οδηγους και παλαιοτερα, κανω λαθος? Το μικρο χουσβαρνακι ειναι μια σκετη γλυκα :)

Καλορίζικα παιδιά τα νέα σας καλούδια...!!
Με γεια οι νέες μπαταρίες Μιχάλη...!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή.

Kαλοριζικα συναδελφοι!

Δημητρη ευχαριστω! Οι λιμες αχαρη αγορα απο την μια αλλα χρησιμοτατη απο την αλλη.

Θυμαμαι οτι ειχες ξαναπαρει κατι λιμες/οδηγους και παλαιοτερα, κανω λαθος? Το μικρο χουσβαρνακι ειναι μια σκετη γλυκα :)

Ετσι ακριβώς άχαρη αγορά μέν αλλα χρησιμότατη δέ.
Καλά θυμάσαι μιχάλη,έχω 6 αλυσοπρίονα μέ διαφορετικό βήμα αλυσίδας,είχα πάρει λίγο παλαιότερα τά ίδια σέτ αλλά σέ βήμα 1/4 P
Τά νέα καλούδια είναι σέ βήμα 3/8 P καί .325
Τό αγαπημένο μου κλαδευτικό είναι αυτό όντως,τίς προάλλες έκοψα Gold Crest φέτες από πάνω πρός στά κάτω σταδιακά σκαρφαλωμένος ,κοντά στά 25 cm διάμετρο,οριακά η λάμα σέ οριζόντια κοπή καί το έκοψε φούλ γιά τα κυβικά του.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mιχάλη καλοφόρτιστες,καί μέ ικανοποιητική ενέργεια νά είναι οι νέες σου μπαταρίες !

Σημερινή αγορά 2 βάσεις λίμας μέ στρογγυλή λίμα Stihl μέ βάση 3/8 P καί .325,καί 2 οδηγοί γιά βάση λίμας Stihl FF1 3/8 P καί .325

με γεια τα αναλώσιμα Δημήτρη.
Το Husqvarna καινούργιο είναι ;;;;;;

χθες ημουνα κοντα στο john Art στη θεσσαλονικη και θυμηθηκα οτι εχει καλη συλλογη απο λιμες νικολσον
τσιμπησα και μια μινι καστανια naro (εχω ηδη μια) και ενα φθηνο κατσαβιδι ζουμπας.
οι λιμες ειναι 8 ιντσων στρογγυλη bastard, 6 και 4 ιντσες τριγωνικη
https://www.johnart.gr/Catalogue/in...th=1_116_119&zenid=4m9rrnempv0ookdhojrfb1cme3

42206d4638b02cbfe4bbbb4e76480e08.jpg

Γάντια, drill gauge & depth gauge από τον Εργαλειόγατο.

Δεν μεταφράζω τους δύο μετρητές για..... ευνόητους λόγους.

Ο depth gauge βοηθάει πολύ τους ξυλοταρναδόρους.

Με γεια Κώστα, καλές και μερακλίδικες εργασίες -bye-

========================================================================

Καλορίζικα Κώστα.
Για τις λίμες έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια.να τα χαίρεσαι

Καλοδούλευτα kospap.
Αύριο περιμένω αρκετά πράγματα από τον φίλο μου τον Γιάννη.
-------------------------------------------
Σε Ευχαριστώ G.

Καλορίζικα όλα κύριοι.

Σέ ευχαριστώ Πάνο.

με γεια τα αναλώσιμα Δημήτρη.
Το Husqvarna καινούργιο είναι ;;;;;;

Σέ ευχαριστώ Γιώργο.
Θά σέ "μαλώσω",δίνεις καθημερινά τό παρών στό νήμα καί τό ξέχασες,8 μήνες περίπου τό έχω. -bye-

εμ γι αυτό το είπα. 8 μήνες και γυαλίζει, τι στο καλό...

Αν δέν ήμουν μέ τά πανιά καί τά καθαριστικά ανα χείρας μετά τό πέρας τών εργασιών,θά είχε γίνει μαύρο από τά ρετσίνια κ.τ.λ -bye-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σέ ευχαριστώ Πάνο.

Σέ ευχαριστώ Γιώργο.
Θά σέ "μαλώσω",δίνεις καθημερινά τό παρών στό νήμα καί τό ξέχασες,8 μήνες περίπου τό έχω. -bye-

εμ γι αυτό το είπα. 8 μήνες και γυαλίζει, τι στο καλό...

Αυτο το john art εχει του κοσμου τα λαχταριστα πραματα!! Καλοριζικα Κωστα.

Για δες σε αυτη την καστανιτσα, απο περιεργεια, το μεγιστο υψος με ενα bit μεσα ποσο φτανει?
Εχει βγαλει μια τετοια μικρη καστανια η γιαπωνεζικη Engineer οπου το υψος της καστανιας με μια μυτη μεσα ειναι μολις 20μμ!!

Οι λιμες αυτες αν τις εχεις αποκλειστικα για ξυλο, θα ειναι παντα κοφτερες σαν καινουριες και 40 χρονια να περασουν.

Ευχαριστω συναδελφοι,

Γιωργο, περιπου 30 ευρω το τεμαχιο στοιχησε.
Στην Ελλαδα η γνησια 5Ah μπαταρια κανει 150 ευρω..., στην Ευρωπη στοιχιζει απο περιπου 80 ευρω πλεον επειδη βγηκε στην αγορα η 6αρα και η 9αρα.

Νεκταριε δεν φανταζεσαι ποσο πολυ περιεργος ειμαν να δω τι λενε αυτες οι μαιμουδες :))

Δεν υπάρχει περίπτωση οι μαϊμούδες να σκασουνε?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν υπάρχει περίπτωση οι μαϊμούδες να σκασουνε?

Αστοχια υλικου μπορει να συμβει σε ολες τις μπαταριες.
Οι περιπτωσεις ομως να 'σκασει' κυριολεκτικα μπαταρια λιθιου ειναι στατιστικα απειροελαχιστες μπροστα στους δεκαδες χιλιαδες τονους μπαταριες λιθιου που παραγονται καθε χρονο.

Αστοχια υλικου μπορει να συμβει σε ολες τις μπαταριες.
Οι περιπτωσεις ομως να 'σκασει' κυριολεκτικα μπαταρια λιθιου ειναι στατιστικα απειροελαχιστες μπροστα στους δεκαδες χιλιαδες τονους μπαταριες λιθιου που παραγονται καθε χρονο.

Άρα αυτές οι μπαταρίες αξίζουν... Ευχαριστώ Χιώτη...

Το προβλημα με αυτες τις μπαταριες ειναι οτι ειναι πιθανον να μην ανταποκρινονται στην αναγραφομενη χωρητικοτητα. Δηλαδη τα 5Αω που γραφει η μπαταρια, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι αρκετα λιγοτερα.
Αυτο αναφερεται σαν κυρο προβλημα στις κριτικες που βλεπουμε για αυτες τις μπαταριες.

Θυμαμαι τοτε που αγοραζαμε φτηνες μπαταριες 18650 απο Κινα για τους φακους μας και εγραφαν επανω πχ. 3000μΑω αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειχαν ουτε τα μισα. Δουλεια εκανες βεβαια, αλλα οτι πληρωνες επαιρνες.