Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι ειναι πολυ συμπαγες οταν ειναι ανοιχτο, ειναι οντως πιο βαρυ απο το αντιστοιχο του Leroy καθως ζυγιζει 3.5 κιλα και τα ροδακια ειναι απο καουτσουκ, οχι το φτηνο σκληρο πλαστικο.
Θα τα πω αναλυτικα αργοτερα στο νημα με τα εργαλεια χειρος και θα ανεβασω καποιες φωτο. Εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο καροτσι που μπορεις να βρεις σε τετοια τιμη.

IMG_4224.jpgIMG_4222.jpg

Είναι αποδεκτό από μια εταιρία σαν την knipex να παράγει πένσες με τόσο κακή επαφή; Δεν έχω ξαναψωνίσει εργαλεία της συγκεκριμένης εταιρίας και θα ήθελα την γνώμη σας. Συνεκτιμήστε πως μιλάμε για entry level μοντέλο 200mm κάτω από 20 ευρώ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 165655View attachment 165656

Είναι αποδεκτό από μια εταιρία σαν την knipex να παράγει πένσες με τόσο κακή επαφή; Δεν έχω ξαναψωνίσει εργαλεία της συγκεκριμένης εταιρίας και θα ήθελα την γνώμη σας. Συνεκτιμήστε πως μιλάμε για entry level μοντέλο 200mm κάτω από 20 ευρώ.

Δες τις λεπιδες κοπης..
That’s the way it works

Τι να τις κάνει τις λεπίδες κοπής ...πένσα αγόρασε όχι κόφτη .... αλλά ή θρησκεία είναι θρησκεία ...:flipout:

Mια χαρα ειναι η πενσα σου. Και στις πιο ακριβες knipex η οδοντωση ειναι η ιδια.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα την εντύπωση πως η οδόντωση θα είχε perfect fit στις ακριβές πένσες.

perfect fit πρέπει να είναι στον κόφτη της πένσας, γιατί εκεί κόβει, όταν μετα απο χρόνια φαγωθεί ο κόφτης πάλι θα κόβει γιατι θα βρισκει ένα σημείο να ακουμπάει λόγο αυτης της ανοχής
έτσι είναι όλες οι κάλές πένσες,
επίσης το εργαλείο που λέμε εμείς «πένσα» αγγλιστί λέγεται combined pliers, είναι ενα πολυεργαλείο, και όταν έχεις ένα πολυεργαλείο, κάνει πολλά πράγματα αλλά όχι τόσο καλά όσο καθε ξεχωριστό εργαλείο
πχ στην πένσα έχεις αυτή την ανοχή για να δουλευει ο κοφτης μετα απο πολλή χρήση, και έχεις τον κόφτη εσωτερικά που δεν μπορείς να εισάγεις συρματα που είναι δεμένα σφιχτά

Συμφωνω με τον Mouziko, και συμπληρωνω οτι οταν φαγωθει η' κανει καποιο δοντι στον κοφτη και θα χρειαστει να τροχιστει με την λιμα,αυτα τα δεκατα του χιλιοστου θα του επιτρψουν να μπορει να κλεισει καλα,αλλιως θα "χτυπαγε" στα δοντια και θα αφηνε κενο στον κοφτη.

Αυτο το κενο δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα μιας και ειναι τοσο μικρο που δεν θα χρειαστει να πιασεις κατι λεπτοτερο με την πενσα

Και κλεινωντας, συγχαρητηρια για το εργαλειο μιας που η Knippex ειναι απο τις καλυτερες μαρκες στον κοσμο σε πενσοειδη,

Εχω το "κοφτακι" της το Cobolt που κοβει αλυσιδες μεχρι και λουκετα μικρα https://www.youtube.com/watch?v=sNwZPpW_Z4g 5,6 χρονια και ακομη κοβει τελεια

Παραλαβη απο το ταχυδρομειο απο bangood και μια χτεσινη δια χειρος Mπαμπη.

49012019821_d68ea3b273_h.jpg

Περιποιημενο 24αρι Forstner παραγγελια μελους https://www.banggood.com/15-24mm-Wo...html?rmmds=myorder&ID=513678&cur_warehouse=CN
Deburring tool (απογρεζωτής?) https://www.banggood.com/Drillpro-S...p-1365621.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Kαι μπαταριες 18650 λιθιου ετοιμες φορτισμενες, με αυτακια για τα μαστοροπειραματα μου, ευγενικη χορηγια του Θαναση (Σωφρον). Τhanks alot man!! :grinning-smiley-043

Mανωλη αναμενω τις εντυπωσεις απο το Deburring tool γιατι ειναι στη (ατελειωτη ) λιστα μου , με τα μελλοντικα μου εργαλεια

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mανωλη αναμενω τις εντυπωσεις απο το Deburring tool γιατι ειναι στη (ατελειωτη ) λιστα μου , με τα μελλοντικα μου εργαλεια

Μιχαλης η Χιωτης ειναι το ονομα, διαλεγεις και παιρνεις :))

Ναι Γιωργο, σκοπευω να το δοκιμασω στην πρωτη ευκαιρια αν και λογω χαμηλης τιμης (φτηνου ατσαλιου) νομιζω οτι δεν θα ειναι για πολλα πολλα.

Από τοπικά καταστήματα.
Φαρμακευτικό Παραφινέλαιο & Καβίλιες Οξυάς (διάφορα φ).

Καλορίζικα όλα Κώστα. και τα δραπανοκατσάβιδα σε παράταξη...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Με γεια τα αναλώσιμα Μιχάλη.
Τις μπαταρίες με τα αυτάκια που τις χρησιμοποιείς ;

Thanks George!
Κυριως σε συσκευες οπου οι αντιστοιχες μπαταριες τους εχουν πεθανει. Επισης σε συσκευες που δουλευουν με 3χΑΑ/ΑΑΑ (4.5βολτ) μπορεις να βαλεις μια τετοια λιθιου 18650. Επισης οπου αλλου χρειαστει :)

Mε πατεντες αναλογα την περιπτωση. Οι μπαταριες παραμενουν εσωτερικα και υπαρχει υποδοχη βυσμα οπου φευγουν καλωδια και πανε στον φορτιστη.
Σε ενα σκουπακι που παρουσιασα προσφατα, εβαλα μπαταριες pack απο μια σειρα εργαλειων που δεν χρησιμοποιω συχνα. Αυτες τις φορτιζω με βυσμα απο το σκουπακι και καλωδια μεχρι με τον φορτιστη της μπαταριας.
Σε μια παλι προσφατη επισκευη αλλαξα την μπαταρια λιθιου του κολλητηριου parkside με αλλη μπαταρια λιθιου. Εκει δεν χρειαζεται φορτιστης καθως το εργαλειο επαιρνε τις ιδιες επαναφορτιζομενες λιθιου που εβαλα.

Καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και για καθε περιπτωση υπαρχει λυση. Παιχνιδι να γινεται για να περναει η ωρα :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

...

Kαι μπαταριες 18650 λιθιου ετοιμες φορτισμενες, με αυτακια για τα μαστοροπειραματα μου, ευγενικη χορηγια του Θαναση (Σωφρον). Τhanks alot man!! :grinning-smiley-043

να εισαι καλα Μιχαλη, αφου εφτασαν στα χερια σου μια χαρα !
αρκει να κανεις δουλειά