Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδούλευτα σέ όλους τά νέα σας αποκτήματα κ.κ συνάδελφοι.

Iμάντες πρόσδεσης,βοηθητικά καραμπίνερ Petz caritool small-large.

sx410.jpg

Μια ποικιλία knippex και ένα κρουστικό περιστροφικο πιστολετο makita HR5212C.
Όλα για την δουλειά.
6df61fdb6858fc07d093e0ee4b25460d.jpg
a90ee2555b990fe18c0f47620d55cf82.jpg

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Knipex Makita...... ποιοτικότατες παραλαβές..... :drool1: :a0210: Καλορίζικα και καλοδούλευτα.... Ειδικά το mini bolt cutter της Knipex, μια σταλιά μαϊτζέβελο, και για το μέγεθός του κόβει ... παπάδες !!!

Ήρθαν για τα Αγιοβασιλακια δώρα μου

Μίνι πολύμετρο, ματζιβελο δείχνει αλλά λίγο ψεύτικο σαν κατασκευή. Χωράει στη τσέπη, οπότε δεν περιμένουμε νομίζω απόλυτη στιβαρότητα.
Το μετριδι είναι xiaomi φασον ή κάτι τέτοιο. Πολλές λειτουργειες, δεν το έχω τσεκαρει για ακρίβεια ακόμη. Δεν μου ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο αλλά για τη τιμή του από banggood, ότι πρέπει και αυτό για τη τσέπη.

Kαλοριζικα παιδια ολα τα καλα και χρησιμα εργαλεια και αναλωσιμα!

Πολυ ωραιο αλλα και πολυ ευχρηστο λογω μεγεθους το μικρο coboltάκι. Δεν θυμαμαι να υπηρχε παλαιοτερα σε τετοιο μεγεθος οπως αρκετα αλλα εργαλεια, πρεπει να ειναι σχετικα καινουριο.

Nεκταριε, η κολλα spray μυριζει βενζινοκολλα? Ειναι βενζινοκολλα? Τι γραφει επανω? Το αριστερο σπρευ ειναι σπρευ αερος? Καθαριστικο δηλαδη?

Το συγκεκριμενο πιστολετο sds max της Μακιτα πρεπει να ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο στην μεγαλη αυτη κατηγορια.

Δημητρη αναβαθμιζεις τα καραμπινερ με καλυτερα? Θυμαμαι ειχες αρκετα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ ωραιο αλλα και πολυ ευχρηστο λογω μεγεθους το μικρο coboltάκι. Δεν θυμαμαι να υπηρχε παλαιοτερα σε τετοιο μεγεθος οπως αρκετα αλλα εργαλεια, πρεπει να ειναι σχετικα καινουριο.

Nεκταριε, η κολλα spray μυριζει βενζινοκολλα? Ειναι βενζινοκολλα? Τι γραφει επανω? Το αριστερο σπρευ ειναι σπρευ αερος? Καθαριστικο δηλαδη?

Το συγκεκριμενο πιστολετο sds max της Μακιτα πρεπει να ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο στην μεγαλη αυτη κατηγορια.

Να σου πω δεν θυμαμαι καποια εντονη μυρωδια. Οποτε μαλλον δεν μυριζει βενζινοκολλα, με επιφυλαξη. Λευκο ειναι αυτο που ψεκαζει.
Το αλλο σπρευ ειναι πεπιεσμενος αερας.

Ωραια τα ηλεκτρονικα γκατζετακια Νεκταριε!

Kαι εγω λογω χαμηλης τιμης και υψηλης γκατζετοειδους αξιας, πηρα το μετρητηρι της xiaomi :)

Να σαι καλά Μιχάλη,αυτά τά καραμπίνερ είναι από πλαστικό,δέν είναι γιά αναρρίχηση είναι βοηθητικά,στέκονται όρθια γιά να κρεμάω στό μποντριέ (ζώνη ασφαλείας) εύκολα μέ το ένα χέρι βάλε-βγάλε τό κλαδευτικό αλυσοπρίονο,ιμάντες,σχοινιά κ.τ.λ.Τά μεγάλα είναι γιά μέγιστο βάρος 15 κιλά,καί τά μικρά γιά μέγιστο βάρος 5 κιλά.

Ενα βίντεο γιά να καταλάβεις τήν χρήση τους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά είναι δύναμη το εργαλεία και πολύ στιβαρό στο χέρι παρόλο το μέγεθος του θα το έχω πάντα μαζί μου λόγο μεγέθους

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχάλη οι κόλλες σε σπρέυ είναι πολύ βολικές και οι περισσότερες (αν όχι όλες) είναι τύπου βενζινόκολας χαμηλής οσμής. Η Morris που ρώτησες είναι επίσης αυτού του τύπου. Την έχω επίσης δοκιμάσει.

Eυχαριστω Νικο, εχω κολλες σε σπρευ αλλα τις απλες που ειναι οντως πολυ βολικες για μικροπραγματα και χειροτεχνιες.
Βενζινοκολλα σε σπρευ ομως δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν τις θεωρω ισαξιες σε δυναμη με τις ρευστες. Δεν ειχα και ποτε ιδιαιτερη αναγκη για βενζινοκολλα σε σπρευ.

Eυχαριστω Νικο, εχω κολλες σε σπρευ αλλα τις απλες που ειναι οντως πολυ βολικες για μικροπραγματα και χειροτεχνιες.
Βενζινοκολλα σε σπρευ ομως δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν τις θεωρω ισαξιες σε δυναμη με τις ρευστες. Δεν ειχα και ποτε ιδιαιτερη αναγκη για βενζινοκολλα σε σπρευ.

Και εγώ αυτό έλεγα φίλε αλλά έκανα λάθος. Βολικές-βολικότατες και δυνατές (δουλεύουν είτε για μόνιμη είτε για προσωρινή συγκράτηση). Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις της ECO Service. Τελευταία μου τοποθέτηση ήταν να κολλήσω μοκέτα σε σιδερένια περιστροφική σκάλα (τόσο οριζόντια όσο και κάθετη τοποθέτηση της μοκέτας). Έκανε δουλειά.

ΥΓ. Αλήθεια, για πες μου καμιά απλή. Ακόμα και η UHU βενζινοκολλα δεν είναι???

Εχω κι εγω μια "logo" απλη σε σπρει, για χειροτεχνιες. Οταν μου εγραψαν (εδω) οτι για κολληση ταπετσαριας στο αυτοκινητο θα ηταν καλυτερη η βενζινοκολλα σε σπρει, πηγα να παρω απο τα leroy. Ειχε μια bison πανακριβη (12 , αλλα και μεγαλη σε μεγεθος) και μια ακριβουτσικη mercola (6 ). Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι και οι δυο βενζινοκολλες, αλλα η bison ειναι "ουδετερη" και αρα κανει καλυτερη δουλεια, δεν "καιει" πλαστικα και δεν μουσκευει υφασματα.
Τελικα τσιγκουνευτηκα (κυριως λυπηθηκα τοση ποσοτητα της bison, για ενα ψεκασμα 5τ.εκατοστων που χρειαζομαι εγω) και πηρα τη φτηνη.
Οταν τη βαλω θα σας πω εντυπωσεις.

Εχω κι εγω μια "logo" απλη σε σπρει, για χειροτεχνιες. Οταν μου εγραψαν (εδω) οτι για κολληση ταπετσαριας στο αυτοκινητο θα ηταν καλυτερη η βενζινοκολλα σε σπρει, πηγα να παρω απο τα leroy. Ειχε μια bison πανακριβη (12 , αλλα και μεγαλη σε μεγεθος) και μια ακριβουτσικη mercola (6 ). Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι και οι δυο βενζινοκολλες, αλλα η bison ειναι "ουδετερη" και αρα κανει καλυτερη δουλεια, δεν "καιει" πλαστικα και δεν μουσκευει υφασματα.
Τελικα τσιγκουνευτηκα (κυριως λυπηθηκα τοση ποσοτητα της bison, για ενα ψεκασμα 5τ.εκατοστων που χρειαζομαι εγω) και πηρα τη φτηνη.
Οταν τη βαλω θα σας πω εντυπωσεις.

Δεν θα έχεις θέμα. Απλά για πιο αντοχη (μόνιμη κατάσταση) να ψεκάσεις και τις 2 επιφάνειες που θα κολληθούν (μην τα μουσκέψεις και τα 2....ίσα να πιάσει η κόλλα) και άφησε τες λίγο να στεγνώσουν πριν τις ενώσεις. Αν πάλι θες μια πιο "ημιμόνιμη" εφαρμογή, ψέκασε μόνο την μία επιφάνεια.

Πρίν τις γιορτές είχα παραγγείλει κάμποσα πράγματα από Banggood τα οποία έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να έρχονται.
Πολλές φορές βλέπουμε κάτι στη φωτογραφία και το παραγγέλνουμε αλλά, όταν το παίρνουμε στα χέρια μας, συνειδητοποιούμε οτι δεν ήταν αυτό που πιστεύαμα, το περιμέναμε καλύτερο. Την έχω "πατήσει" κάμποσες φορές.
Εδώ στις παραλαβές θα ανεβάζω αυτά που νομίζω οτι αξίζουν.
Ανοδιωμένο αλουμίνιο με μεταλικό χάρακα για εύρεση κέντρου σε κυκλικά αντικείμενα. Στα 11 πετίπου. Καμία σχέση με κάποια αντίστοιχα πλαστικά που κυκλοφορούν.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    139.8 KB · Views: 181
  • image.jpg
    image.jpg
    127.7 KB · Views: 180
Δεν θα έχεις θέμα. Απλά για πιο αντοχη (μόνιμη κατάσταση) να ψεκάσεις και τις 2 επιφάνειες που θα κολληθούν (μην τα μουσκέψεις και τα 2....ίσα να πιάσει η κόλλα) και άφησε τες λίγο να στεγνώσουν πριν τις ενώσεις. Αν πάλι θες μια πιο "ημιμόνιμη" εφαρμογή, ψέκασε μόνο την μία επιφάνεια.

Thanks, Νικο. Θα προσπαθησω. Ειναι ενα δυσκολο σημειο, στην ενωση ταπετσαριας και την ακρη της πορτας, οποτε ειναι σχετικα δυσκολο να ψεκασω ξεχωριστα, αλλα κυριως να τα αφησω να στεγνωσουν πρωτα. Ελπιζω απλως να κρατησει καποια χρονια ακομα.

Thanks, Νικο. Θα προσπαθησω. Ειναι ενα δυσκολο σημειο, στην ενωση ταπετσαριας και την ακρη της πορτας, οποτε ειναι σχετικα δυσκολο να ψεκασω ξεχωριστα, αλλα κυριως να τα αφησω να στεγνωσουν πρωτα. Ελπιζω απλως να κρατησει καποια χρονια ακομα.

Το στέγνωμα είναι εύκολο (το πολύ-πολύ φυσάς ή έχεις ένα σεσουαρ/πιστόλι θερμού αέρα) ή αφού ψεκάσεις τα κρατάς τα 2 κομμάτια/επιφάνειες ανοιχτές με τα δάκτυλα για 1 λεπτό ίσα να φύγουν οι "ατμοί". Αν τώρα δεν σου δίνει αρκετό χώρο για το άπλωμα ή χρησιμοποίησε ένα καλαμάκι κομένο, στο ακροφύσιο (δεμένο με ταινία ή έστω χαρτοπετσέτα για να μην στα κάνει όλα μπάχαλο) ή πάρε ένα λεπτό ξυλαράκι (σαν αυτά που έχουν οι ΩΡΛ) ρίξε κόλλα σε αυτό και άπλωσέ την μετά.

Το θέμα είναι, ότι από ότι κατάλαβα, λόγω έλλειψης χώρου πώς θα σφίξεις τα δύο υλικά ώστε να κρατηθούν. Ίσως με χαρτοταινία (???)

Και εγώ αυτό έλεγα φίλε αλλά έκανα λάθος. Βολικές-βολικότατες και δυνατές (δουλεύουν είτε για μόνιμη είτε για προσωρινή συγκράτηση). Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις της ECO Service. Τελευταία μου τοποθέτηση ήταν να κολλήσω μοκέτα σε σιδερένια περιστροφική σκάλα (τόσο οριζόντια όσο και κάθετη τοποθέτηση της μοκέτας). Έκανε δουλειά.

ΥΓ. Αλήθεια, για πες μου καμιά απλή. Ακόμα και η UHU βενζινοκολλα δεν είναι???

Οι απλες εννοω αυτες που αφαιρουνται ευκολα χωρις σημαδια και ειναι αυτες που αναγραφουν επανω "removable" η το αντιστοιχο Ελληνικο.
Δεν θεωρω απλες και 'removable' αυτες που λενε να βαλεις λιγη κολλα απο την μια μονο πλευρα και να κολλησεις αμεσως χωρις να περιμενεις να εξατμιστουν οι καταλυτες. Ειτε αυτες που αναγραφουν 'permanent'.

Eδω η μαρκα που χρησιμοποιω
49362096531_d7a53c3902_c.jpg

Εχω παρει απο Ρουμανια τετοιες κολλες, τις εχω εδω και εξι χρονια, ειναι μια χαρα και δεν μου εχουν τελειωσει.
Τις χρησιμοποιω κυριως να κολλαω σχεδια απο χαρτι στα ξυλα, ειναι ιδανικες.
Οταν τελειωσουν θα δω ποιες ειναι οι αντιστοιχες removable που υπαρχουν στην Ελλαδα.