Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα σας παιδιά καλοδουλευτα σε όλους παρέλαβα και εγώ χθές από techstore την compact συλλογή της wera την w1 στα 97 ευρώ θα την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο λόγω μεγέθους

Και αυτη η μοδα ειναι με το ενθετι στο γαλλικο κλειδι?

Καλημέρα σας παιδιά καλοδουλευτα σε όλους παρέλαβα και εγώ χθές από techstore την compact συλλογή της wera την w1 στα 97 ευρώ θα την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο λόγω μεγέθους
2a16f5da9cf8eb24ea6b6225c4b44ad9.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΑΨΟΓΟΣ !!! :drummer:

Κοσμημα η κασετινα της wera και οχι μονο αυτη αλλα οι περισσοτερες που εχει βγαλει, καλοριζικη Ανδρεα!!

Τωρα να παρεις την wera check plus για το σπιτι, αλλο καταπληκτικο και πληρεστατο σετακι αυτο. Εχει και μυτες PZ3/PH3 που συνηθως σπανιζουν.

Κυριακο καλοριζικα, αλλα το λειζερ που παρηγγειλες θα σου ερθει ουτως η αλλως με γυαλια προστασια μεσα.
Καπου διαβασα οτι ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να το κανουν οι πωλητες που πουλανε laseroειδη.

Κοσμημα η κασετινα της wera και οχι μονο αυτη αλλα οι περισσοτερες που εχει βγαλει, καλοριζικη Ανδρεα!!

Τωρα να παρεις την wera check plus για το σπιτι, αλλο καταπληκτικο και πληρεστατο σετακι αυτο. Εχει και μυτες PZ3/PH3 που συνηθως σπανιζουν.

Κυριακο καλοριζικα, αλλα το λειζερ που παρηγγειλες θα σου ερθει ουτως η αλλως με γυαλια προστασια μεσα.
Καπου διαβασα οτι ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να το κανουν οι πωλητες που πουλανε laseroειδη.
Ευχαριστώ πολύ πολύ ωραία όντος δεν σου κάνει αίσθηση να την χρησιμοποιήσεις μόνο να τα θαυμάζεις

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θεώρησα δύσκολο να κολληθεί χωρίς ηλεκτροπόντα. Αν ξέρει κανείς κάποιο τρόπο ας μας ενημερώσει. Είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρονται κι αλλοι φίλοι που διαθέτουν το δραπανάκι αυτό.

δεν σε ξεχασα αλλα και δεν ημουνα σιγουρος αν πρεπει να σου πω...το να θερμαινεις με ενα κολλητηριι μια μπαταρια Λιθιου δεν ειναι καλη ιδεα, και θα πρεπει να το εχεις λιγο με τα κολλητηρια. Πρεεπι να μπορεις να κανεις την κολληση στην στιγμη (με γανωμα απο πριν).
και επειδη οι αρχαριοι το πρωτο λαθος που κανουν ειναι να κραταν πολυ την θερμανση, δισταζω να πω πως

Kαλοριζικο το εργαλειο Κωστα, φαινεται super!! Πες δυο λογια αμα το δοκιμασεις με το καλο!

Οι πιο ενδιαφερουσες παραλαβες συμβαινουν οταν ειμαι εκτος Ελλαδος...

Να τι ηρθε σημερα!

49399112946_f982c924bb.jpg

ευχαριστω πολυ Μιχαλη..
Καλοριζικες και οι δικες σου παραλαβες να και δε μας ειπες τι παρελαβες...
Με τη πρωτη ευκαιρια θα κανω μια παρουσιαση στο μηχανημα

παντως για να σας πειραξω (γενικως) φατσες δεν ξερω να σας ξεχωριζω... Αλλα απο τα χαλιά σας θα ξερω σιγουρα σε ποιου σπιτι μπηκα!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

παντως για να σας πειραξω (γενικως) φατσες δεν ξερω να σας ξεχωριζω... Αλλα απο τα χαλιά σας θα ξερω σιγουρα σε ποιου σπιτι μπηκα!

χα χα χα καλό.
...αρκεί βέβαια να πας σύντομα πριν τα ξεστρώσουν. :flipout:

-------------------------------------------------------------------------
από ξεχονδριστήρες δεν κατέχω αλλά σαν όνομα είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς τι εστί. καλά μαστορέματα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιχάλη πολύ πράμα βλέπω. άντε να τα δούμε και χωρίς το περιτύλιγμα !! το ryobi βέβαια κάνει μπαμ από μακριά.

Μerci guys!

Θα τα ανοιξω οταν γυρισω, την Δευτερα. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι καθως εχω παραγγειλει και αλλα πραματα.
Βεβαια το Ryobi ειναι εμφανες, ενας 18βολτος ταινιολειαντηρας. Και το μεγαλο πακετο νομιζω οτι ειναι παπουτσια Sketchers που τα πετυχα κοψοχρονια σε μια προσφορα.