Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ δυνατο εργαλειο ψηλε, θα το χαρει ο ανθρωπος!

Μονάχα πες του να προσεχει την ροπη στο βιδωμα να μην του γυρισει κανα χερι καθως δεν ειναι παλμικο κατσαβιδι, ειναι κρουστικο δραπανο.

Είμαι πιο πολύ των επισκευών θα έλεγα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια χαρα ειναι, και οι περισσοτεροι φιλοι απο εδω μεσα το ιδιο, επισκευες και μαστορεματα καθε ειδους!

Το χομπυ με τις μικροκατασκευες το απεκτησα πριν λιγα χρονια :)

Παραλαβη απο banggood μεσα σε τρεις εργασιμες...(απο την αποθηκη τους στην Αγγλια:)

Eνας πολυ περιποιημενος και μικρος μετρητης θερμοτητος υπερυθρων, με εγχρωμη οθονη, και μεγιστο οριο τους 800 βαθμους. Noμιζω ο καλυτερος απο τους τσιπικους.

Πολύ ωραία η εγχρωμη οθόνη!!! :guitarist:

Και εδώ και ένα πινακάκι με τη ρύθμιση του emissivity factor, για πολλά υλικά και επιφάνειες, για όσους δεν το έχουν ήδη...

Φρέσκια παραλαβη σημερα. Το dcd796nt solo ειναι το brushless κρουστικο. Ειναι δωρο για τον πεθερο που ως μαστορας εχει το παλμικο με μια 5αρα μπαταρια αλλα ειχε ενα βιδολογο παλιο και "ψοφιο"
0f86074293d8c6a81a52b51f7b601511.jpg
47693df2e95b3574ba5e7edc63ba1379.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτα ειναι δωρα λεμε!!!!
Καλοδουλευτο του μερακλη πεθερου να χαιρεται τον γαμπρο του!!!

Ξεχασα να βαλω την παραλαβη ενος διαφημιστικου Stihlανθρωπου μπρελοκ που μου εφερε ο Δημητρης το ΣΚ.

Θα αντικαστησει το ξυλινο τσεκουρακι στο διοραμα γιατι νομιζω οτι ταιριαζει καλυτερα σαν μεγεθος :)

49484038341_df66e28c01_b.jpg

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Κύριοι.

Ψηλέ, ωραίο και δυνατό εργαλείο . όπως είπε κι ο Μιχάλης να προσέχει τη ροπή μην του γυρίσει τον καρπό.
Ελπίζω μόνο κι ο πεθερός να εξηγείται αντίστοιχα το ίδιο ή και περισσότερο για τον γαμπρό.

Υ.Γ.
Το να βρεις καλή σύζυγο είναι να έχεις και το τυχερό σου που λένε. αν είναι και ο πεθερός καλός ε τότε έχεις χτυπήσει τζοκερ. αν είναι και η πεθερά ; τότε τζακ ποτ !!

Μιχάλη καλές μετρήσεις,θά αναμένω ένα συγκριτικό τέστ ακριβείας,μέ τό πράσινο τής Bosch PTD 1 πού έχεις.
Παρεμπιπτόντως ο Stihlάνθρωπος τού πάει γάντι εκεί στό σκηνικό.

Σημερινά ψιλολόγια,2 αλυσίδες Stihl γιά τό νεοαποκτηθέν αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl,ένα spray Stihl διαλυτικό ρητίνης,κορδονέτο καί κάτι κρίκοι.

dscn3110.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια σου Δημήτρη !!

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,κατάλαβες πιστεύω γιά τήν πατέντα πού χρειάζομαι το κορδονέτο καί τούς κρίκους ε ?

Μιχάλη καλές μετρήσεις,θά αναμένω ένα συγκριτικό τέστ ακριβείας,μέ τό πράσινο τής Bosch PTD 1 πού έχεις.
Παρεμπιπτόντως ο Stihlάνθρωπος τού πάει γάντι εκεί στό σκηνικό.

Που το θυμασαι βρε θηριο οτι εχω τον Bosch PTD1!!

Ο Βosch βεβαια ειναι κυριως θερμικος ανιχνευτης (thermal detector) ιδανικος για απωλειες θερμοτητας, θερμογεφυρες και υγρασιες με πολυ μικροτερο ευρος μετρησης.
Το αλλο ειναι φτηνο θερμομετρο με μεγαλο ευρος μετρησης που φτανει τους 800 βαθμους. Τωρα που θα αρχισω τις ασημοκολλησεις θελω ενα καταλληλο θερμομετρο για πειραματα.

ναι ξέρω, θα τρελαθείς στους κόμπους..

:grinning-smiley-043

Που το θυμασαι βρε θηριο οτι εχω τον Bosch PTD1!!

Ο Βosch βεβαια ειναι κυριως θερμικος ανιχνευτης (thermal detector) ιδανικος για απωλειες θερμοτητας, θερμογεφυρες και υγρασιες με πολυ μικροτερο ευρος μετρησης.
Το αλλο ειναι φτηνο θερμομετρο με μεγαλο ευρος μετρησης που φτανει τους 800 βαθμους. Τωρα που θα αρχισω τις ασημοκολλησεις θελω ενα καταλληλο θερμομετρο για πειραματα.

Μού είχε κάνει εντύπωση τότε,γιαυτό τό θυμάμαι !!
Επειδή τό βλέπω φτηνό μόλις 20 ευρώ τό νεοαποκτηθέν ir thermometer,γιαυτό θα είχε ενδιαφέρων άν έχει αξιόπιστες μετρήσεις.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με ενδιαφερουν οι ακριβεις μετρησεις. Με ενδιαφερει η συγκριση, η αναλογικοτητα και η σταθεροτητα στις μετρησεις.

Δηλαδη αν τους 600 βαθμους μου τους λεει 550, δεν με πειραζει αρκει καθε φορα μου τους λεει 550. Ιf you know what i mean :)

Ένα μικρούλι για να κάνει παρέα στα μεγαλύτερα. Πιο πολύ σαν γκατζετάκι παρά σαν εργαλείο, αφού εκεί θα χρειαστώ άλλα χαρακτηριστικά. Μπορεί όμως να φανεί κι αυτό χρήσιμο.

17kTZct.jpg

Είναι μικρούλι και σχετικά αδύναμο, 3W. Δεν το έχω δουλέψει και καθόλου, αλλά ισχύει η κλασική ιστορία με την οπτική επαφή για τα VHF/UHF. Φαίνεται να ανοίγει κανονικά πάντως τον ραδιοερασιτεχνικό αναμεταδότη στον Χορτιάτη, απόσταση ~30km. Όταν θα κάνω κάποιο άλλο πείραμα μπορώ να ενημερώσω κιόλας. Δεν περιμένω τα ίδια με το άλλο φορητό των 200 , αλλά για εφεδρικό θα την κάνει την δουλειά του.