Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εχω εδω και ενα χρονο και ειναι παρα πολυ καλο! Ειδικα αν εχεις τρυπανια σε ιντζες στα μετατρεπει σε χιλιοστα αμεσως!
Εντυπωση μου ειχε κανει η προμηθεια και ανταλλακτικης μπαταρίας!
Μπραβο τους.
 
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη απο banggood ενα παχυμετρο που μετραει και ιντσες σε κλασματα. https://www.banggood.com/150mm-Stai...p-1373616.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Μου εχει χρειαστει καποιες φορες και ειπα να το παρω μιας και το βρηκα σε καλη προσφορα μαζι με ενα κουπονακι κατω απο 10 δολλαρια!

Ερχεται πλαστικη σε κασετινα με 2 εξτρα μπαταριες.


Πολυ καλη κατασκευη, δεν το περιμενα με τοσο λιγα χρηματα, και εντυπωσιακα ακριβες οργανο!! Το τσεκαρα με φιλερ.

Εδω η μετρηση ιντσων σε κλασμα.


Και εδω μια συγκριση με ενα κοινο παχυμετρο το οποιο ειναι λιγοτερο ακριβες καθως το αλλο εχει περισσοτερα δεκαδικα.

Καλώς τα δέχτηκες Μιχάλη.
Μετά τα πρόσφατα νέα για επιβολή τέλους εκτελωνισμού 15 σε όλα τα δέματα, ακόμη και σ' εκείνα με αξία CIF κάτω από 22 , σε βλέπω να παραγγέλνεις μόνο με PDM.
 
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο καί καλές μετρήσεις Μιχάλη.
 
Παντως, λογικα, η Amazon θα φτιαξει/βαλει αποθηκες και εκτος UK, αν εχει λιγο μυαλο. Ασε που κατι ακουσα οτι "ερχεται στην Ελλαδα η Amazon".
Αυτο για τα τελη τι ειναι παλι; Αν ισχυει, πανε τα χιλιαδες κοκοψινια που αγοραζα απο Κινα (απο 0,50 εως 3-4 ). :(
 
Μόλις μου το έστειλε φίλος . Δεν πάνε καλά . Δηλαδή για ένα αντικείμενο των 2.5 θα χρεωθώ ΦΠΑ και 15 .
Άρα μεγάλες παραγγελίες και μέσω ευρωπαϊκής χώρας με τις ειδικές αποστολές από τα κινεζομαγαζα πλέον .
Θα γεμίσει το wishlist μου...
 
Τα ΕΛΤΑ εχουν απο καιρο πτωχευσει και κρατούνται με το ζορι στη ζωη. Αρα ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να μαζέψουν αμεσα ζεστο χρημα;
*Τα ΕΛΤΑ πριν καναδυο χρονια ειχαν και ενα σκανδαλακι σαν της Hellas power-energa και θάφτηκε

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
αυτο το 3αρακι ειναι λιγο ζορικο αν δεν το προγραμματισεις με ΗΥ.. το εχω, αλλα μακαρι να μπορουσα να αγορασω το 3αρακι της yaesu που εχει ευρεια ληψη...

προσεξε λιγο την επαφη φορτισης του καλωδιου, δινουν το θετικο στο εξωτερικο!
73 de SV2MKL

Πιο πολύ σαν μπιχλιμπίδι το πήρα, υπάρχουν Wouxun 9D+, kenwood D7-F7, παίζω μια στο τόσο με VX8 και φυσικά υπάρχουν και τα mobile. Δεν είχα κάποιο θέμα με το προγραμματισμό λίγο που έπαιξα, αλλά πήγα κατευθείαν στο chirp φυσικά. Όσο για το καλώδιο, ούτε καν το έχω βάλει να φορτίσει ακόμη, δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο θέμα. Τώρα που το ανέφερες όμως, θα το κοιτάξω σίγουρα.

---

Μιστερ Χιώτης, thanks για το λινκ του παχυμέτρου, σήμερα σκεφτόμουν να πάρω ένα!
 
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα ΕΛΤΑ εχουν απο καιρο πτωχευσει και κρατούνται με το ζορι στη ζωη. Αρα ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να μαζέψουν αμεσα ζεστο χρημα;
*Τα ΕΛΤΑ πριν καναδυο χρονια ειχαν και ενα σκανδαλακι σαν της Hellas power-energa και θάφτηκε

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


όπως τη ΔΕΗ ας πούμε ... :smash:
 
Περίπου, τη ΔΕΗ την χαντακωσε το χαράτσι του Βενιζέλου και το κοινωνικό "δωρεαν" ρευμα του ΣΥΡΙΖΑ μαζι με τους δεν πληρώνω. Τα ΕΛΤΑ ειναι κλασσική ΔΕΚΟ που ενας δουλευει και 3 κάθονται

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Ήταν τότε που πληρώναμε τον ενφια μαζί με τους λογαριασμούς ρεύματος και τα ΕΛΤΑ απλά Τον καβατζωνανε
Και επειδή για τα ΕΛΤΑ ο λόγος σήμερα παρακολουθώντας μια αποστολή από Ali είδα το δεματάκι μου ότι παραδόθηκε επιτυχώς !! μόλις 200 χιλιόμετρα πιο πέρα στην Κόρινθο !!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Και επειδή για τα ΕΛΤΑ ο λόγος σήμερα παρακολουθώντας μια αποστολή από Ali είδα το δεματάκι μου ότι παραδόθηκε επιτυχώς !! μόλις 200 χιλιόμετρα πιο πέρα στην Κόρινθο !! [emoji35

Κανε ΑΜΕΣΩΣ dispute. ειναι τυπικη κομπινα των πωλητων στο aliexpress. μου συνεβη 2 φορες. χρησιμοποιουν ενα νουεμρο για πραγματικη αποστολη και το δινουν και σε αλλους πελατες, ειδικα αν εχουν το ιδιο προιον.
Μπες στο ξενογλωσσο σαιτ των ΕΛΤΑ και κανε screen save την διαδορμη του πακετου. Για το dispute εγω εβαλα χαρτη της ελλαδας με τα δυο σημεια σημειωμενα.
Στην μια περιπτωση μαλιστα ο ταχυδρομος μας μιλησε με τον ταχυδρομο της κερκυρας, ο οποιος βρηκε και τον παραληπτη εκει 9με το αυθεντικο νουεμρο)

Πιο πολύ σαν μπιχλιμπίδι το πήρα, υπάρχουν Wouxun 9D+, kenwood D7-F7, παίζω μια στο τόσο με VX8 και φυσικά υπάρχουν και τα mobile. Δεν είχα κάποιο θέμα με το προγραμματισμό λίγο που έπαιξα, αλλά πήγα κατευθείαν στο chirp φυσικά. Όσο για το καλώδιο, ούτε καν το έχω βάλει να φορτίσει ακόμη, δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο θέμα. Τώρα που το ανέφερες όμως, θα το κοιτάξω σίγουρα.

μπα δεν νομιζω, περα οτι να εχεις την φαση το ρευματος εκτεθειμενη ειναι κακη ιδεα γενικως!
(οτι χρειαστεις για το 3αρακι για οποιο θεμα, πες μου. Εχω πληρες αρχειο τεχνικων πληροφοριων κτλ κτλ, και ειμαι και στην ομαδα για το 3αρακι στο yahoogroups)
 
Last edited by a moderator:
Kospap ευχαριστώ έγινε το dispute!

Τουλάχιστον ήρθαν κανονικά τα καλύτερα

1d0c3a1ad2d3ddcc92ebebe80b4af333.jpg
976bff4abb43cc62e3db06e57ed9d5ca.jpg
ef6a6b629b871db5aed6e948369ac9f2.jpg
8b90a62136dabe084a33e63f10195941.jpg
d71e7603fa12084c7a031bf10194a487.jpg

Ωραία λεπτομέρεια το ανταπτορακι που το αποθηκευεις στη θήκη της μπαταρίας
Από ότι λέει κάνει για εξαρτήματα Bosch και Dremel



Επειδή τα εξαρτήματα που έχει είναι τα απολύτως βασικά για το ξεκίνημα σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια ακόμα αλλά ψάχνοντας στη θήκη του παλιού CEL που είχα βρήκα αυτό !!
805601ec6b8280f052edf9c67b1107a9.jpg

Έτσι ταιριάζουν όλα τα παλιά εξαρτήματα και γλύτωσα κάποια ευρώ

Αυτά ήρθαν από eBay και μάλλον είναι τα τελευταία χωρίς το 15αρι
c559338493d01372519c8f684d96ce43.jpg
2db36fdc43aeab0728a2fb3c164bd40c.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk