Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι σίγουρα θα προτιμούσα να είναι ευρωπαϊκός ο φορτιστής άλλα τι να κάνουμε δυστυχώς ότι έρχεται απο Αμερική είναι 120
Το αντιλήπτορακι θα μένει στην πρίζα όσο φορτίζει η μπαταριά και μετά θα βγαίνει και την περισσότερη ώρα είμαι εκεί
Πάντως φορτίζει πολύ γρήγορα την 4Ah που ήρθε μαζί σχεδόν άδεια την φόρτισε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά!

OK. Αυτό πίστευα και εγώ απλά ήθελα να το σιγουρέψω τι παίζει, τώρα που η Αγγλία είναι και πλέον επίσημα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ......

Kαλοριζικα τα καλουδια Γιωργηδες!!!

Ωραιο πραμα η ανανεωση του εξοπλισμου:)

Toσο ψιλο καλαϊ που το χρησιμοποιεις Γιωργο?

Για το Ryobi προσεξε τον φορτιστη. Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι 120/220ν αλλα μονο 120v, οποτε ενα απλο ανταπτορακι δεν κανει. Πρεπει να παρεις μετασχηματιστη και μαλιστα εναν που να σηκωνει τα watt του φορτιστη.
Ριξε μια ματια στο manual, κατι θα αναφερει. Κατα τα αλλα το νεο brushless κρουστικο της Ryobi ειναι ακομα πιο ισχυρο σε ροπη απο το προηγουμενο brushless των 60+Νm!! Kαλαβαινεις την δυναμη του με το που πατας την σκανδαλη!!

Toσο ψιλο καλαϊ που το χρησιμοποιεις Γιωργο?

Thanks. Βασικά κυρίως για καλώδια που φτιάχνω το θέλω και τα πήρα επειδή είδα κάποια πολύ καλά reviews στο utube. Δυστυχώς δεν είχε σε πιο μεγάλη διάμετρο. Βέβαια γίνεται να το κόψεις και να twist-άρεις 2-3 κομμάτια με ένα τρυπάνι για πιο "χοντρές δουλειές"

Μιχάλη όντως φαίνεται πολύ κτήνος
Περιμένω να πάω στο χωριό που έχει πολύ δουλειά με πέτρα να το τεστάρω
Για τον φορτιστή τώρα μάλλον δικό μου λάθος διατύπωσης λέγοντας ανταπτορακι
Είναι αυτό

10fceba34791e512aea55e91a41ec310.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν ο μικρος μετασχηματιστης εχει προδιαγραφες για 85w (85w αναγραφει ο φορτιστης Ryobi) εχει καλως, αλλιως πρεπει να παρακολουθεις τον μετασχηματιστη μηπως ζεσταθει κατα την χρηση.

Δεν ειμαι 100% σίγουρος αλλα νομίζω ειναι μικρος ο ανταπτορας που εχεις. 45va με cosφ 0.73 σημαινει 33watt περιπου, ουτε τα μισα απ'οσα ζηταει ο φορτιστης. Ισως καποιος γνωστης το διευκρινισει καλυτερα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικα θα κανει αλλα ξαναλεω ΔΕΝ ειμαι ηλεκτρολογος. Απο την αλλη παντα ολοι οι μετασχηματιστές ζεσταινοται οποτε και η θερμοκρασία δεν ειναι ασφαλες κριτηριο

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψηλέ τώρα που το λες έχεις δίκιο ήταν και λίγο ζεστός όταν τον έβγαλα
Αυτός πρέπει να κάνει ;

https://www.emimikos.gr/OEM-THG-300/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο σου λεω απο νωρις καθως την εχω πατησει.
Θελεις καποιον σαν αυτον που εβαλες τωρα για να δουλεψει με ασφάλεια.
Το ιδιο εκανα και εγω προ 15 ετη με το πρωτο μου DEWALT DW996 που εφερα απο Αμερικη με φορτιστη 110ν.

Παραγγέλθηκε από Μιμίκο
Τώρα που είπες για αμερικανικές συσκευές θυμάμαι ένα μιξερακι που μας είχαν στείλει από Αμερική μια σταλιά και είχε έναν μετασχηματιστή μπλοκι
Πρέπει να ζύγιζε 5 κιλά κι βάλε

Sent from my iPad using Tapatalk

Χαχαχα ετσι.
Αυριο θα σου βγαλω φωτο και απο το δικο μου.
Μεχρι που πηρα το πρωτο ευρωπαικο 220 σετ και χρησιμοποιώ εκεινον.
Βεβαια τον εχω και τον αλλον με τον μετασχηματιστή!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραγγέλθηκε από Μιμίκο
Τώρα που είπες για αμερικανικές συσκευές θυμάμαι ένα μιξερακι που μας είχαν στείλει από Αμερική μια σταλιά και είχε έναν μετασχηματιστή μπλοκι
Πρέπει να ζύγιζε 5 κιλά κι βάλε

Sent from my iPad using Tapatalk

φιλε το πακ (33W) που αγορασες ειναι μικρο για τον φορτιστη σου (85W). Ο συντελεστης ισχυος cosφ 0.73 σημαινει οτι το πακ δινει πραγματικη ισχυ 73%, αρα στα 45 VA δινει "πραγματικα" 33W, οπως εγραψε και ο psilos
Μην αγορασεις τον ογκωδεστατο μετασχηματιστη, γιατι χανεις την φορητοτητα. Καλυτερα να αγορασεις εναν φορτιστη για 220V της Ryobi ή noname.

Ανοιξε τον φορτιστη και δες μηπως εχει γεφυρες για μετατροπη απο 110V σε 220V. Εαν οχι και κατεχεις ορισμενα πραγματα με την αλλαγη του varistor στην εισοδο και το κοψιμο μιας νησιδας του pcb ωστε να ερθουν σε σειρα οι πυκνωτες εξομαλυνσης θα κανεις δουλεια.
Ψαξε στο internet κατι μπορει να βρεις, ειχα κανει αντιστοιχη μοντα σε φορτιστη Milwaukee με απολυτη επιτυχια.