Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Γιωργηδες!

Πραγματι τα κοπτικα τα εχω παραγγειλει απο 12 Δεκεμβριου και εχω και αλλες παραγγελιες απο περυσι και αρχες του χρονου που δεν εχω παραλαβει.
Τα αλλα δυο τα ειχα παραγγειλει στις 17 και 21 Ιανουαριου αντιστοιχα.

Καλοριζικο Μπαμπη, το CNC προσαρτημα ειναι αυτο?

Δυο κλαδευτηρια τρυγου για εμενα απο φυτωρια Αντεμισαρη με 7 ευρω εκαστον!

Πολυ χρησιμα στην διαμορφωση δυο μπονσαι που εχω καο το κλαδεμα μικρων τριανταφυλλιων.

20200225-144455.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα κυριοι.
Μιχάλη καλοδούλευτα μέ πολλές καί καλές δημιουργίες !!

Δύο έξτρα μπαταρίες τής επαγγελματικής σειράς Stihl ΑP 300 S

Ρε Δημητρη, ποσα εδωσες γιαυτες τις μπαταριες?:FSGSFGS4:

Last edited by a moderator:
Καλορίζικα παιδιά παραλαβή από eshop στα 22.90 ανταπτορας γωνιακος DEWALT για παλμικα κατασαβιδια και δράπανα μεγάλη ευκολία για στενά μέρη
18bf28af2615d6b680a3d83c3ff85e12.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυο κλαδευτηρια τρυγου για εμενα απο φυτωρια Αντεμισαρη με 7 ευρω εκαστον!

Πολυ χρησιμα στην διαμορφωση δυο μπονσαι που εχω καο το κλαδεμα μικρων τριανταφυλλιων.

20200225-144455.jpg
Καλά κοψίματα, αλλά καρπών. Αυτό το ψαλίδι είναι για τρύγο όπως λέει. Για αυτό είναι έτσι το σχήμα του. Δεν είναι και ότι καλύτερο για κλάδεμα. Εκτός αν δεν έχει ξυλοποιηθει αρκετά το κλαδί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με γεια Ανδρέα τον αντάπτορα. ολίγον γκουμούτσα φαίνεται στην εικόνα ή είναι η ιδέα μου ; το θέμα βέβαια είναι να κάνει δουλειά.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλορίζικες οι μπαταρίες Δημήτρη. δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια..

Νικο συντεκνε να σαι καλα!!!

Καλά κοψίματα, αλλά καρπών. Αυτό το ψαλίδι είναι για τρύγο όπως λέει. Για αυτό είναι έτσι το σχήμα του. Δεν είναι και ότι καλύτερο για κλάδεμα. Εκτός αν δεν έχει ξυλοποιηθει αρκετά το κλαδί.

Φανη ειναι οπως λεει το ονομα του ψαλιδι τρυγου.
Η χρηση του θα ειναι γία λεπτοδουλειες και μικρες διατομες οπως ανεφερα σε bonsai και μικρες τριανταφυλλιτσες με κλαδακια 2-3 χιλιοστα μεγιστη διαμετρο.

Παραλαβη απο Bangggood μεσω Γερμανιας και παραδοση με DHL. Επιλογη της αποστολης απο banggood ηταν το European priority line με κοστος μολις 4.8 ευρω.

Laser engraver με μπολικη ισχυ 3000mw και επιφανεια κοπης/γραφης 8 χ 8 εκατοστα.
https://www.banggood.com/3000mW-USB...p-1338648.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Εδω το πακετακι που το παρελαβα απο μια κοντινη Shell καθως δεν με βρηκαν χτες. Διαστασεις περιπου 20χ20χ20 cm.
49587157942_8d0f31491a_c.jpg

Πολυ καλο και ασφαλες πακεταρισμα με φελιζολ. Γυαλια προστασιας δεν υπηρχαν μεσα στη συσκευασια, αλλα μου ηρθαν προχθες με αλλη παραλαβη.
49587157747_b12202d9c7_c.jpg

Εντυπωσιακη ποιοτητα κατασκευης, παρα πολυ προσεγμενο φινιρισμα, στικακι USB με το software and the drivers και εγχρωμο manual στα Αγγλικα!!! Αφωνος..!! :))

Eδω ο μηχανισμος απο κατω
49586418268_85bd8663f8_b.jpg

Απλη και ελαφρια κατασκευη που δεν θελει συναρμολογηση, εκτος απο το μπροστα φιμε τζαμακι για την ακτινοβολια που μαλλον δεν θα το βιδωσω. Τα γυαλια ειναι αρκετα.

Το βασικο ομως πλεονεκτημα αυτης της συσκευης -εναντι της προηγουμενης παρομοιας που εχω αλλα και αλλων laser- ειναι οτι δεν σε περιοριζει που θα εκτυπωσεις.
Επειδη ειναι ανοιχτο απο κατω, μπορεις να το βαλεις πανω σε οποιαδηποτε επιφανεια θελεις να εκτυπωσεις. Ειτε αυτη ειναι ενα τεραστιο τραπεζι ειτε μια μικρη κατασκευη, πχ ενα ζαρι!!
O μονος περιορισμος ειναι στις διαστασεις της εκτυπωσης που σε περιοριζει στα 8χ8 εκατοστα.

Παω να διαβασω το μανουαλ με μεγιστη χαρα, οπως διαβαζαμε τα Μικυ Μαους μικροι, και μετα να αρχισω τις δοκιμες και τις συγκρισεις με το αλλο laser engraver.

Καλορίζικο Μιχάλη !
Κάλο διάβασμα το μικυ μαους :chinese:
Τι μου θύμισες τώρα... μέχρι να γυρίσω σπίτι είχα διαβάσει σχεδόν όλο τον Μπλέκ !! :ridinghorse:

Ευχαριστω Γιωργο και Κωστη!
Δυστυχως το μικυ μαους τελειωσε σε χρονο μηδεν, ειναι παρα πολυ απλη η λειτουργια του laser engraver, ειτε εκτυπωνεις φωτογραφιες ειτε γραμματα. Αυτο εινα βεβαια στα υπερ του μηχανηματος.

Μπλεκ, Ζαγκορ, Μικρος Ηρως και Ομπραξ, τα αγαπημενα μου δρασης με αυτη την σειρα. Ποσο με εντυπωσιαζε ο Ομπραξ (εξπερ στις μεταμφιεσεις) που μεταμορφωνοταν σε οτι ηθελε, πχ απο γιγαντοσωμος που ηταν σε ζαρωμενη γριουλα :flipout:
Μικυ Μαους, Σεραφινο, Τιραμολα, Ποπαυ τα αγαπημενα μου Μικυ Μαους με αυτη τη σειρα. Καθε βδομαδα αγοραζα Μικυ μαους και Μπλεκ και αν ειχα εξτρα μπαξισι καποια απο τα υπολοιπα, αναλογα το εξωφυλλο:). Τα αλλα με ανταλλαγες.

Και φυσικα τα Κλασσικα εικονογραφημενα οποτε ξανατυπωνονταν απο παλαιοτερες εκδοσεις, ειτε μεταχειρισμενα.
3ce0da4a59bea07ad88796185b7d12d8_1547500528-b.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

με γεια Ανδρέα τον αντάπτορα. ολίγον γκουμούτσα φαίνεται στην εικόνα ή είναι η ιδέα μου ; το θέμα βέβαια είναι να κάνει δουλειά.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλορίζικες οι μπαταρίες Δημήτρη. δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια..
Ευχαριστώ πολύ δεν είναι πολύ μεγάλο για την δουλειά που κάνει

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω Γιωργο και Κωστη!
Δυστυχως το μικυ μαους τελειωσε σε χρονο μηδεν, ειναι παρα πολυ απλη η λειτουργια του laser engraver, ειτε εκτυπωνεις φωτογραφιες ειτε γραμματα. Αυτο εινα βεβαια στα υπερ του μηχανηματος.

Μπλεκ, Ζαγκορ, Μικρος Ηρως και Ομπραξ, τα αγαπημενα μου δρασης με αυτη την σειρα. Ποσο με εντυπωσιαζε ο Ομπραξ (εξπερ στις μεταμφιεσεις) που μεταμορφωνοταν σε οτι ηθελε, πχ απο γιγαντοσωμος που ηταν σε ζαρωμενη γριουλα :flipout:
Μικυ Μαους, Σεραφινο, Τιραμολα, Ποπαυ τα αγαπημενα μου Μικυ Μαους με αυτη τη σειρα. Καθε βδομαδα αγοραζα Μικυ μαους και Μπλεκ και αν ειχα εξτρα μπαξισι καποια απο τα υπολοιπα, αναλογα το εξωφυλλο:). Τα αλλα με ανταλλαγες.

Και φυσικα τα Κλασσικα εικονογραφημενα οποτε ξανατυπωνονταν απο παλαιοτερες εκδοσεις, ειτε μεταχειρισμενα.
3ce0da4a59bea07ad88796185b7d12d8_1547500528-b.jpg

Τι ειπες τωρα ρε ανθρωπε! Μπλεκ. Ομπραξ. Μικρο Ηρωας. Τιραμολα. Σεραφινο. Ποπαυ.
Και, ναι, κλασσικα εικονογραφημενα (για σοβαρο διαβασμα, στο φαι συνηθως). Ααααααχ, τι μου θυμισες... :)