Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίο το laserάκι φίλε Χιώτης. Ενα παρόμοιο είχα πάρει και εγώ μπρελόκ, αλλά με βάση απο κάτω, και αυτό ήταν πρόβλημα. Εσένα αφήνει δυνατότητες αρκετές με το ύψος.:2thumb22sup:

Μεγγενούλα ακριβείας για το ρουτεράκι, για κανένα μικρό κομματάκι. Άνοιγμα 100 mm. Όχι παραλαβή.... αγοράστηκε ιδιοχείρως..:music-smiley-005:

IMG_20200226_154835.jpg

Ευχαριστω συναδελφοι!

-Αυτες οι βασεις ακριβειας ειναι και πολυ ακριβες..Ποσο πηγε Γιαννη?
-Kαλοριζικη η αφθονη ενεργεια Δημητρη!! Και η βαση του κονταροπριονου που επρεπε να ειναι standard βεβαια και οχι extra.
-Πατριωτακι ωραια και χρησιμα αυτα τα κλαδευτηρακια ακριβειας!

Οντως ειναι πολυ βολικο να μην υπαρχει βαση, τυπωνεις οπου θες. Ειναι και παρα πολυ μικρο σε διαστασεις, πιο μικρο απο το αλλο.
49588484937_8898181a91_c.jpg

-Kαλοριζικη η αφθονη ενεργεια Δημητρη!! Και η βαση του κονταροπριονου που επρεπε να ειναι standard βεβαια και οχι extra.

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτο το laser εκτυπωτικό.
Απόλυτα σωστός στό δεύτερο σκέλος.

Καλορίζικο το laser Μιχάλη, εύχομαι να δούμε σύντομα έργα σου!

Eυχαριστω Νικο, ειναι ενα ενδιαφερον παιχνιδακι το laser engraver αλλα εχει δυο-τρεις παραμετρους που πρεπει να ρυθμιζονται διαφορετικα καθε φορα, αναλογα το υλικο, για να παρεις μια καλη εκτυπωση.

Ακομα και στο ιδιο υλικο, παιρνεις καλυτερη εκτυπωση εαν ρυθμισεις διαφορετικα την ενταση οταν καις μια λεξη με γραμματα υψους μολις 2μμ απο μια υψους 8μμ.

Το παλιο λεϊζερακι που εχω, διαθετει μονο μια ρυθμιση της εντασης και καθαριζες. Δεν εχω δει καποια διαφορα στην ποιοτητα εκτυπωσης.

Καλοδουλευτος Aνδρεα!

Βεβαια το μικρο μεγεθος σε πριτσιναδορο μπορει να μην βοηθαει και τοσο, ειδικα για το καρφωμα των μεγαλυτερων σε διαμετρο πριτσινιων.

Αντρέα καλοριζικος
Και κάτι δικά μου με UPS φυσικά γιατί από ΕΛΤΑ ακόμη περιμένω

Ένα πολυκατσαβιδι από eBay.uk
Αν και έχω και το Wiha μόλις το πιάνεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις διαφορά και όχι μόνο από το βάρος!
6154a21640c53dd827eaf59bcfa8546a.jpg
2a0f02082026ae484063f1c87b06b75d.jpg
2a936181c9f25ccdfdecfc3353b04255.jpg

Και δώρο το ανοιχτήρι !!
Και εδώ κάτι για ένα φίλο από το χωριό
4b0a358649abef9033a924a7d23cd059.jpg
ad8eafd02b5aa4439b8e4c4d8c4e4e06.jpg
7a0a57a1ea40d7bd5ce171f997c3b5b0.jpg
3741ac4199a423e3da7e4732dfb9b8bc.jpg

Αν και έχω ένα Scheppach κολωνατο και κάνω τη δουλειά μου αυτή η μέγγενη με έκανε να ζηλέψω τα δαπέδου!!

Και κάτι τελευταία αγορά από Παυλάτο μιας και βρέθηκα από Δάφνη μεριά και πήγα να χαζέψω λιγάκι
0b3ac49731a4162d1f15def0a785cbed.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kαλοριζικα Γιωργο!!

Το αντικραδασμικο μονοκοματο σφυρακι/βαριοπουλα των 1.3kg βλεπω οτι το εφερε επιτελους ο Παυλατος.

Makita duc254cz
Από toolspot.gr
Ιδιας δυναμικότητας με το husqvarna t425. Λάμα carving 25cm 1/4.
Πιο ελαφρύ, πιο μικρό.
Κοβει ότι κόβει και το βενζινοκίνητο. Λιγάκι πιο αργά και ίσως κολλήσει σε μεγάλα ξύλα. Βγάζει αρκετά κοψίματα, αλλά αν είναι χοντροί κορμοί θέλει μπαταρίες! Τρώει αρκετά και ζεστενεται η μπαταρία.
Το δοκίμασα όμως σε συνεχές κόψιμο ξυλείας όμως οπότε λογικό. Σε κλάδεμα θα μεσολαβεί χρόνος μεταξύ κόπων οπότε θα είναι ακόμη καλύτερα.

Ευχαριστώ παιδιά καλοδουλευτες και οι δικές σας παραλαβές

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραία. Οπότε θα το δουλεύεις περισσότερη ώρα χωρίς να κουράζεσαι.
Το ότι ζεσταίνεται η μπαταρία σε συνεχόμενη χρήση με ανησυχεί λιγάκι από θέμα διάρκεια ζωής.
Με κάποια μικρά διαλείμματα κατά την διάρκεια των εργασιών δεν θα έχεις θέμα. άλλωστε είναι Makita όχι.. άντε μην το πω και θεωρηθώ κακός