Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Κώστα
Ναι απο Κανταρζογλου
Δυστηχως δεν εχει παντα ολα τα μεγεθη ειδικα τα μικροτερα νουμερα

Μπολικο πράμα βλέπω George, να τα χαίρεσαι

οι 18 μέρες από Ελλάδα είναι πολλές, ακόμα και με τις άσχημες αυτές συνθήκες.
Από Amazone αλήθεια πόσες μέρες έκαναν ;

ευχαριστω Γιώργο
Speedex apo Ρόδο 18 μέρες :firstprize:
ACS ΑΠΟ Κιλκίς 15 μέρες :furious3:
Από Γερμανία ήρθαν σε 13 ημέρες :SFGSFGSF:
Αλλα περιμενω και μία παραγγελία ακομα μικρής αξίας που έδινε παραλαβή μέχρι 18 Απριλίου και μετα απο επικοινωνια με τον αγοραστη μου ζήτησε να περιμένω 10 ημέρες ακόμα
Ειναι οπως κάτσει καί μαζί με το covid και τις εταιρίες courier τά πηρε και τα σήκωσε

Μου διέφυγε Παύλο, ευχαριστώ. Τιμές; Ευχαριστημένος;
Ναι τιμές χαμηλές, τις δικές μου τις παίρνω γύρω στα 10 το πολύ αν θυμάμαι. Όταν πήγα από εκεί τον Νοέμβρη είχα πάρει δύο και μου τις άφησε 7 την μία, βέβαια χωρίς απόδειξη. Δουλεύω την πρώτη ακόμη και την έχω βγάλει την πίστη με ξερά ξύλα και πάει μια χαρά ακόμη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικα συναδελφοι!!

Κωστη εβγαλε επιτελους η Bosch το 12βολτο GSB με brushless moter! :)
20-25% παραπανω χρονος λειτουργιας με την ιδια μπαταρια εναντι του συμβατικου μοτερ, ειναι μεγαλη υποθεση.

++++

Moυ εφερε και μενα η ACS ενα ψαλιδι Facom γενικης χρησης και ενα μικρο κοπιδι της Facom.

49808711953_300824695c_b.jpg

Eιναι νομιζω απο τα τελευταια εργαλεια χειρος Facom που αγοραζω καθως τα περισσοτερα ειναι απλησιαστα σε τιμες :)

Eκει που νομιζα οτι εχω εξαντλησει το θεμα ψαλιδιων αναφορικα με την ποιοτητα, ερχεται το Facom για να παρει τα πρωτεια απο το Milwaukee, σε ολα τα επιπεδα!!
49809265916_7a26fabb61_b.jpg

Αν και θα κανω συντομα μια συγκριση μεταξυ των δυο, να πω οτι το FACOM υπερτερει στα παντα, ξεκινωντας απο την λεπτομερεια της συσκευασιας, την ποιοτητα ατσαλιου και πλαστικων, την σαφως καλυτερη εργονομια και γενικως την ανωτερη ποιοτικη αισθηση που σου δινει.

Το δε κοπιδακι δεν εχει μονο το καλυτερο πιασιμο/εργονομια απο ολα τα Αμερικανικα, Γιαπωνεζικα και Γερμανικα επωνυμα που εχω, αλλα υπερτερει και σε καποιες αλλες λεπτομερειες που το κανουν να ξεχωριζει πραγματικα! Θα τα δουμε λεπτομερως στα reviews των εργαλειων χειρος.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Γιώργο γείτονα,Νεκτάριε,Κωστή,καί Μιχάλη

Σήμερινη παραλαβή "τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα" Ετσι γιά νά "βουρλιστή" ο φίλος καί γείτονας Αγρότης !! :grinning-smiley-043

x110.jpg

Καλοδούλευτες παιδιά οι παραλαβές σας.
Μιχάλη για το Milwaukee στο είχα πεί οτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες παιδιά οι παραλαβές σας.
Μιχάλη για το Milwaukee στο είχα πεί οτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!!

Εαν δεν ειχα δει το Facom σημερα, θα θεωρουσα το Milwaukee το καλυτερο ψαλιδι γενικης χρησης για μαστορεματα. Οι διαφορες δεν ειναι τοσο στο κοψιμο αλλα κυριως σε ολα τα υπολοιπα.

Και εδω που τα λεμε το Milwaukee μια χαρα ψαλιδι ειναι και μαλιστα δοκιμασμενο απο επαγγελματια ραφτη που του το πηγα για να τσεκαρει την ποιοτητα κοπης σε πολυ λεπτα υφασματα και αλλα υλικα που πολλα ψαλιδια δεν μπορουν να κοψουν σωστα!

++++

Eυχαριστω συναδελφοι!! Γιωργο Αγροτη χρονια πολλα!

Καλοριζικα Δημητρη τα ποιοτικα αναλωσιμα :)
Γιωργο δεν καταλαβα τι ειναι αυτα τα πρωτα που πηρες αλλα χρονια πολλα για τη γιορτη σου :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!!

Εαν δεν ειχα δει το Facom σημερα, θα θεωρουσα το Milwaukee το καλυτερο ψαλιδι γενικης χρησης για μαστορεματα. Οι διαφορες δεν ειναι τοσο στο κοψιμο αλλα κυριως σε ολα τα υπολοιπα.

Και εδω που τα λεμε το Milwaukee μια χαρα ψαλιδι ειναι και μαλιστα δοκιμασμενο απο επαγγελματια ραφτη που του το πηγα για να τσεκαρει την ποιοτητα κοπης σε πολυ λεπτα υφασματα και αλλα υλικα που πολλα ψαλιδια δεν μπορουν να κοψουν σωστα!

Εγώ το έχω γύρω στα 2-3 χρόνια αλλά το περίμνα καλύτερο.