Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα κυριοι!
Μιχαλη, η το μιλγοκι ειναι μικρο, ή το φακομ μεγαλο. Τι συμβαινει απο τα δυο?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα κυριοι!
Μιχαλη, η το μιλγοκι ειναι μικρο, ή το φακομ μεγαλο. Τι συμβαινει απο τα δυο?

Ειναι και τα δυο περιπου του ιδιου μεγεθους.
Το Facom ειναι λιγο πιο μεγαλο στα 250μμ μηκος και το Milwaukee 230μμ. Το βαρος ειναι 210 και 180γρ. αντιστοιχα.

Επισης οπως ειπα, θα κανω συντομα ενα αναλυτικο review με αρκετες λεπτομερειες και των δυο ψαλιδιων.

Όταν δουλεύεις εσύ δουλεύει και η τύχη σου αυτές τις μέρες...
Εκεί που δούλευα στην ταράτσα το τορνάκι μου ακούω ένα αυτοκίνητο να σταματάει από κάτω...
-Ώπα, λέω, λές;
Μόλις τον είδα και φορτωμένο να πηγαίνει πρός την εξώπορτα τρία τρία τα κατέβηκα τα σκαλιά..
Είχα κάποια δεματάκια από Axminster (σε μια βδομάδα παράδοση :worshippy:) με στυλό θηκούλες κάποιοα pads 1500 grit και δύο τρόμπες για υγρό γυαλί αλλά αυτές μάλλον τις παρήγγειλα λάθος. Είναι για συγκεκριμένα μπουκάλια και είναι με ratio τραβήγματος 5:1. Καλά, αυτό λίγο το κακό, ούτως ή άλλως εγώ πάντα τις ζυγίζω τις αναλογίες μου.

Μόλις έφυγε το βανάκι της DHL "τσούπ"... έταιρος μουστερής...
Φίλος και συμφορουμίτης που τον αγκάρεψα να πάρει και να μου φέρει το αλυσοπριονάκι της Stihl GTA 26, με μια δεύτερη μπαταρία και δεύτερη αλυσίδα. Δεν σας λέω όνομα, αποκλείεται να τον μαντέψετε. -bye-
Στην αρχή τρόμαξα... μου δίνει μια κίτρινη τσάντα μπακατέλα και φοβήθηκα μήπως με πέρασε για τον Κυριάκο. :bang:
Γρήγορα όμως πήγε η καρδιά μου στη θέση της γιατί είδα οτι το κουτί έγραφε Stihl. Μόλις κοιτάζω μέσα και βλέπω και το σωστό εργαλειαρο-κατάλογο συνήλθα εντελώς!

Attachments

• DHL.jpg
    DHL.jpg
    242.6 KB · Views: 188
  • IMG_E5288.jpg
    IMG_E5288.jpg
    150.3 KB · Views: 188
  • IMG_E5289.jpg
    IMG_E5289.jpg
    221.9 KB · Views: 189
  • IMG_5287.jpg
    IMG_5287.jpg
    198.1 KB · Views: 190
  • IMG_5285.jpg
    IMG_5285.jpg
    151.2 KB · Views: 180
Εκεί που δούλευα στην ταράτσα το τορνάκι μου ακούω ένα αυτοκίνητο να σταματάει από κάτω...
-Ώπα, λέω, λές;
Μόλις τον είδα και φορτωμένο να πηγαίνει πρός την εξώπορτα τρία τρία τα κατέβηκα τα σκαλιά..
Είχα κάποια δεματάκια από Axminster (σε μια βδομάδα παράδοση :worshippy:) με στυλό θηκούλες κάποιοα pads 1500 grit και δύο τρόμπες για υγρό γυαλί αλλά αυτές μάλλον τις παρήγγειλα λάθος. Είναι για συγκεκριμένα μπουκάλια και είναι με ratio τραβήγματος 5:1. Καλά, αυτό λίγο το κακό, ούτως ή άλλως εγώ πάντα τις ζυγίζω τις αναλογίες μου.

Φίλος και συμφορουμίτης που τον αγκάρεψα να πάρει και να μου φέρει το αλυσοπριονάκι της Stihl GTA 26, με μια δεύτερη μπαταρία και δεύτερη αλυσίδα. Δεν σας λέω όνομα, αποκλείεται να τον μαντέψετε. -bye-
Στην αρχή τρόμαξα... μου δίνει μια κίτρινη τσάντα μπακατέλα και φοβήθηκα μήπως με πέρασε για τον Κυριάκο. :bang:
Γρήγορα όμως πήγε η καρδιά μου στη θέση της γιατί είδα οτι το κουτί έγραφε Stihl. Μόλις κοιτάζω μέσα και βλέπω και το σωστό εργαλειαρο-κατάλογο συνήλθα εντελώς!
Ωρε πραμα πχιοτητος που σαλευει!
Αλλα ως σωστος και κυμπαρης, παρολο που παρουσιαζει το stihl, οι σελιδες του καταλογου λενε makita!
ΥΣ. Οτι θες απο Makita καμε μου μια ερωτηση, δεν εχεις να χασεις.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:flipout::flipout:

Αυτές είναι παραλαβές κύριοι συνάδελφοι,χάρμα οφθαλμών όλα,καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι

Αυτή ή τσάντα τής Dewalt θά πρέπει να γίνει δώρο στόν Κυριάκο !!!
Αδεια βέβαια ...... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτές είναι παραλαβές καλορίζικα Μπάμπη
Τσαντα μπακατέλα :flipout:

Σ´ευχαριστώ Γιώργη...-bye-

:flipout::flipout:
Αυτή ή τσάντα τής Dewalt θά πρέπει να γίνει δώρο στόν Κυριάκο !!!
Αδεια βέβαια ...... :flipout:

Σ´αυτόν και πυρετό :flipout:να έχω δεν του δίνω...

χαχαχα φοβερη η φωτο με τον DHLανθρωπο να φερνει τα δωρα :)))

Eιναι το κατι αλλο αυτο το μικρο αλυσοπριονακι της Stihl, καλοριζικο Mπαμπη!!

Καλοριζικα Μπάμπη....

Αυτόν τον "διαβολεμένο" κατάλογο τον έχω στα χέρια μου και εγώ...
Άμα ανοίξουμε και εδω μέτωπο θα μας κυνηγήσουν...!!!

Τελικά πολύ παραλαβή σήμερα....να ναι καλά ο Αι Γιώργης...!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Γιώργο γείτονα,Νεκτάριε,Κωστή,καί Μιχάλη

Σήμερινη παραλαβή "τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα" Ετσι γιά νά "βουρλιστή" ο φίλος καί γείτονας Αγρότης !! :grinning-smiley-043

Όχι φίλε μου, δεν ασχολούμαι πλέον με την πάρτη σου. και ξέρεις γιατί ; έχω βαρεθεί το στυλ σου ! :flipout:

Άντε καλορίζικα και αυτά. έχω πάντως την εντύπωση ότι έχεις ξεπεράσει ακόμα και τις αγορές των proxxon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Ώπα, λέω, λές;.....

Καλά ρε θηρίο πότε πρόλαβες και έβγαλες φωτογραφία από την ταράτσα ; τον τόρνο δούλευες ή χάζευες με το κινητό ; :flipout:
Επίσης πες στο Φίλο σου και συμφορουμίτη, αφού κάνει παραδόσεις κατ οίκον να ανοίξει γραφείο courier. έχει τα προσόντα αλλά έχει και στυλ !! :flipout:

Άντε καλορίζικα και σε σένα.

-------------------------------------------------------------------------

Γείτονα Γιώργο με γεια τα ψιλικουλίνια σου.
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα μακρινάρια με τα ιερογλυφικά. μου θυμίζουν αυτά τα σιδερένια (δεν ξέρω την ονομασία τους ) που μπαίνουν σε ορισμένα πόμολα στις πόρτες.

----------------------------------------------------------------------------------

Μιχάλη ευχαριστώ για τις ευχές σου. να είσαι πάντα καλά και υγιής.

----------------------------------------------------------------------------------

Καλοριζικα Μπάμπη....
Τελικά πολύ παραλαβή σήμερα....να ναι καλά ο Αι Γιώργης...!!!

Εμένα πάντως δεν μου έφερε τίποτα. έτσι μου ρχεται να αλλάξω όνομα. προτιμώ το Βασίλης !!!

-Ώπα, λέω, λές;

Με γεια όλα Μπάμπη, αλλά κυρίως τα cortona....

Καλά ρε θηρίο πότε πρόλαβες και έβγαλες φωτογραφία από την ταράτσα ; τον τόρνο δούλευες ή χάζευες με το κινητό ; :flipout:
Επίσης πες στο Φίλο σου και συμφορουμίτη, αφού κάνει παραδόσεις κατ οίκον να ανοίξει γραφείο courier. έχει τα προσόντα αλλά έχει και στυλ !! :flipout:

Με γεια όλα Μπάμπη, αλλά κυρίως τα cortona....

Χρόνια σας πολλά παλικάρια... Με υγεία! -bye-