Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και μια σημαντικη λεπτομερεια, το κοκκινο ειναι για τους ερασιτεχνες καθως εχει παιχνιδιαρικο αρωμα 'καρπουζιου' ενω το μπλε ειναι πιο επαγγελματικο καθως εχει αρωμα 'ωκεανου', που φερνει στη κλασσικη σοβαρη οινοπνευματι μυρωδια.

Ωραια ιδεα :)
Μηπως ομως ειναι πολυ μικρα στα 29ml;
Ενταξει, αν τα εχεις "για ωρα αναγκης" και εχεις αλλο, σε τσαντα κτλ οταν εισαι εξω για δουλειες ok.
Αλλα για "κυριο" εκτος σπιτιου...Εγω χαλαω 29ml σε μια βολτα στο supermarket 😛

Ναι ειναι λιγα τα 29μμ αλλα μπορεις να το γεμιζεις οποτε θες. Αλλη βεβαια η χρηση των μεγαλυτερων συσκευασιων και αλλη του μικρου που μπαινει και στα κλειδια.

Χθεσινομεσημεριανη παραγγελια, πρωινη παραδοση!!!

Ανιλινες Clue απο το καταστημα Τοοlman στη Θεσσαλονικη που εχει πολυ καλες τιμες γενικοτερα.
50147140261_09db1152ab_b.jpg

Με 2.20 ευρω το φακελακι μου φαινεται η φτηνοτερη τιμη και μαλιστα οχι μονο στην Ελλαδα. Εχει και PayPal οποτε πληρωνεις μονο 3 ευρω τα μεταφορικα.

https://www.toolman.gr/shop/chroma-...elakia-anelines-clou/?attribute_pa_colour=173

Που τα ανακαλυψες βρε δαιμονα!! :a0210:

Παντως μικρη η διαφορα των 30 λεπτων απο το Jumbo που δεν ειναι αδεια αλλα εχει και ζωμο μεσα που ουτως η αλλως θα βαλεις. Και δεν θα περιμενεις κανα μηνα να τα παραλαβεις.

ντεν εχουνε ολοι τζαμπο κοντα τους καρντια μου....:drool1:

ασε τη που βενζινη που θα καψει κανεις για να παει στο κοντινοτερο

Παρέλαβα σήμερα το υδροψυκτο δυνατό "πιτσιρικι".
Karcher K4 Compact.

Το έχει κανείς από την παρεα;
9007a737d47a5779c9d99ce6828b2a70.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστω Βασιλη!

Απο οτι βλεπω σε ενα site της Bosch αναφερει οτι συμβατα ειναι τα εξης δισκοπριονα:

GKS 65 G/GCE
GKS 85 G
GKS 18v 57 G (cordless)
GKT 55 GCE (plunge saw)

To μικρο 12βολτο GKS ταιριαζει στις ραγες εαν βαλεις αναποδα τον οδηγο που ερχεται μαζι του. Οπως στη φωτο παρακατω
50151008348_b0790eea03_b.jpg

Καλοριζικος και απο εδω Μιχαλη.!!!Ωραιο φαινεται το 12v δισκοπριονακι πανω στο εργαλειο...ετοιμο για δραση..!!!

Οσο αφορα τα σφικτηρακια επειδη το Lidl δεν ξερουμε ποτε θα τους βαλει τους σφικτηρες της Powerfix σαν αυτους της Irwin η της Vorel μας κανουν για την πατεντα...;

Last edited by a moderator:
Αααα...εισαι πρωτος...!!!
Δεν εχω προβλημα ποιον θα κρατησω αρκει να γινεται η δουλεια...!!!

Παρέλαβα σήμερα το υδροψυκτο δυνατό "πιτσιρικι".
Karcher K4 Compact.

Το έχει κανείς από την παρεα;

Καλοδουλευτο Γιώργο!
Ειναι εργαλείο.
Κ4 Έχω κ εγώ αλλά όχι το compact

Last edited by a moderator:
Καλοδουλευτο Γιώργο!
Ειναι εργαλείο.
Κ4 Έχω κ εγώ αλλά όχι το compact
Ευχαριστώ πολυ! Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι στα καλα καθούμενα, οταν δεν το δουλεύω, ξεκινάει η τρόμπα για κλάσματα του δευτερολεπτου και μετα σταματαει. Αυτό δείχνει κάποια εσωτερική διαρροη;

Ναι . Καλά είναι να κλείνεις τον διακόπτη και να πατάς μια φορά την σκανδάλη για εκτόνωση , εάν πρέπει να κάνεις παύση πάνω από λεπτό.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολυ! Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι στα καλα καθούμενα, οταν δεν το δουλεύω, ξεκινάει η τρόμπα για κλάσματα του δευτερολεπτου και μετα σταματαει. Αυτό δείχνει κάποια εσωτερική διαρροη;

Δεν είναι απαραίτητο να είναι εσωτερική η διαρροή, μπορεί να χάνει ελάχιστα και το πιστόλι...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νομίζω πως σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την πίεση της εισαγωγής, έχανε ελάχιστα το ρακόρ εισόδου, μόλις το έφτιαξα παρατήρησα ότι μετά που αφήνω το πιστόλι χωρίς να το δουλευω, πρεσάρει σύνολο 2, max 3 φορές ανά 10-15 δευτερόλεπτα. Μετά σταματάει για όση ώρα και αν το αφήσω. Ευτυχώς γιατί αν έχανε από το μοτέρ θα είχα τρεχάματα μέρα δώθε με την αντιπροσωπεία.