Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη πενσας Knipex για τρυπημα λουριων απο το ηλεκτρονικο καταστημα Tool Market
https://www.tool-market.gr/gr/product/8453/εργαλεία-χειρός/πενσοειδή/knipex-τρυπητήρι-λουριών-220mm

Δυστυχως η πενσα που παρελαβα ηταν εμφανως μεταχειρισμενη..
50158268666_56141560e0_b.jpg

Οι πεντε απο τις εξι σγρομπιες ηταν γεματες απο αυτο το μπλε υλικο.

Επισης η περιοχη του κλειδωματος φαινεται χρησιμοποιημενη.
50158268486_332289ffb6_c.jpg

Επικοινωνησα με το καταστημα με το που παρελαβα και μου ειπαν να στειλω φωτογραφιες γιατι δεν μπορουν να ειναι σιγουροι εαν χρησιμοποιησα εγω το εργαλειο... Τελος παντων, καταλαβαινω οτι αυτη ειναι η διαδικασια.
Θα δουμε πως θα προχωρησει το θεμα αλλα δυστυχως δεν μπορω να δοκιμασω την πενσα και να την συγκρινω με αλλες που εχω μεχρι να μου την αλλαξουν, που ελπιζω να γινει αμεσα.

Κρίμα να γίνονται τέτοιες κινήσεις....
Το κατάστημα οφείλει να ελέγχει το προιον πριν την αποστολη στον πελατη...
Δεν θα πω περισσότερα γιατί όλοι πάνω/κατω καταλαβαίνουμε...

Ελπίζω να βρεθει ακρη Μιχαλη και να παραλάβεις σωστό προϊόν. ..

Καλά και με τις φωτογραφίες θα καταλάβουν αν όντως το χρησιμοποίησες ή όχι ;

Πολύ περίεργο και άσχημο αυτό. Άντε τώρα να σε πιστέψουν.

Μήπως όμως ήταν δοκιμή από τη γραμμή παραγωγής ;

Δεν ειναι απιθανο να ειναι δοκιμη απο την γραμμη παραγωγης. Αυτα τα μπλε ειναι χαρτι δεν ειναι δερμα, οποτε ειναι πιθανον.
Αν δεν επικοινωνησουν μαζι μου θα το αφησω ετσι το θεμα, δεν θα κανω κατι, καθως οι σγρομπιες μου φαινονται σε αριστη κατασταση.

Μιχάλη η συσκευασία ήταν εύκολα ανοιγομενη...;
Εάν δεν είχε και κλείσιμο και με ται-ραπ είναι εύκολο να έχει ανοιχτεί και να ξανακλείσει από τον έμπορο...το έχω πάθει για αυτό το λέω...

Χυμα εντελως ηρθε το εργαλειο μεσα στον πλαστικο φακελο της ΑCS, ουτε ταϊ ραπ, ουτε συσκευασια, ουτε παραστατικα ουτε τιποτα..

Ουτε απαντηση στο email που τους εστειλα απο το πρωι με τις φωτογραφιες, οπως μου ζητησαν. Δεν πειραζει μικρο το κακο απλα το μαγαζακι το βαζω πλεον στην μαυρη λιστα μου :)

Καλησπερα παιδια και απο μενα.Εδω και πανω απο δυο χρονια εχω βαλει στο ματι αυτο το εξαιρετικο ρουτερ της triton https://www.yandles.co.uk/triton-dual-mode-precision-plunge-router-tra001-free-gift/p13953.
Στις 21 ιουλιου λοιπον εγινε η παραγγελεια του εργαλειου απο αυτο το site https://www.yandles.co.uk/ οπου εκτος απο την καλυτερη τιμη της αγορας εχει και δωρο ενα σετ κοπτικων 1/2 ιντσας.
Συνολικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα 332 ευρω.
Σημερα λοιπον με παιρνει τηλεφωνο η acs και μου λεει το δεμα εφτασε.
Η χαρα μου απεριγραπτη καθως ηταν και η πρωτη παραλαβη εργαλειου απο τον ιανουαριο οπου και ειχα παρει εναν ξεχονδριστηρα.
Ανοιγω το δεμα και βλεπω μεσα αντι για το triton tra001 μου ειχαν βαλει μεσα αυτο https://www.yandles.co.uk/triton-compact-precision-plunge-router-jof001/p13954.
Δηλαδη το μικροτερο ρουτερ της triton.
Παιδες η απεριγραπτη χαρα μετατραπηκε σε απεριγραπτη ξενερα..
Τραβηξα και καποιες φωτο ετσι για την τιμη των οπλων,καθως το εργαλειο δεν το εβγαλα απο τη συσκευασια του.
Μηπως μπορει να μου καποιος πως να κινηθω αν εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια με λαθος παραλαβη?IMG_20200727_182957.jpgIMG_20200727_182627.jpgIMG_20200727_182924.jpgIMG_20200727_182935.jpg

Kριμα, απο τετοιες απροσεξιες καποιων καταστηματων ταλαιπωρειται αδικα ο κοσμος.

Πρεπει να δεις τι θα σου πει η εταιρεια αφου της στειλεις mail με το συμβαν. Κανονικα πρεπει να σου στειλουν αυτο που ζητησες και να σου πληρωσουν τα μεταφορικα που θα πληρωσεις για να στειλεις το λαθος εργαλειο πισω.
Ειναι καλο εαν εχεις πληρωσει με Paypal καθως εαν ζορισουν τα πραγματα κανεις ενα claim στο Paypal και θα βρεις το δικιο σου.

Προσωπικα μια περιπτωση μου εχει τυχει με λαθος αποστολη αλλα αυτη ηταν στο Amazon το οποιο με πιστωσε και πληρωσε τα εξοδα επιστροφης.

Μιχαλη δυστυχως δεν εχω πληρωσει με paypal..θα στειλω mail το βραδυ μολις γυρισω απο τη δουλεια.Ελπιζω να αναγνωρισουν το λαθος τους και να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα..Αν ολα πανε καλα και μου πουν να το ξαναστειλω,τοτε το μοναδικο εμποδιο θα ειναι η acs,η οποια εδω στον πυργο ειναι ενα μικρο κεφαλαιο απο μονη της..
Παντως ρε παιδια οσα λαθη μου εχουν τυχει σε παραλαβες κυριως απο την εγχωρια αγορα,αλλα οπως αποδεικνυεται και απο αυτη του εξωτερικου,ειναι αποκλειστικα εις βαρος του καταναλωτη..

Δεν ειναι απιθανο να ειναι δοκιμη απο την γραμμη παραγωγης. Αυτα τα μπλε ειναι χαρτι δεν ειναι δερμα, οποτε ειναι πιθανον.
Αν δεν επικοινωνησουν μαζι μου θα το αφησω ετσι το θεμα, δεν θα κανω κατι, καθως οι σγρομπιες μου φαινονται σε αριστη κατασταση.

Την δικιά μου την είχα πάρει κάπως έτσι. Βέβαια από Αγγλία ή Γερμανία (δεν θυμάμαι τώρα). Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ, και δεν μπορώ να την τσεκάρω τώρα γιατι την έχω στο εξοχικό, αλλά έχω την αίσθηση ότι σε όλες τις τρύπες είχε κάτι υπολλείματα (άσπρα, γκρί???) αλλά ήταν σφραγισμένη όπως στην φωτο.

Εδώ Αθήνα είχα πάρει την Kreator, την οποία και τσέκαρα σήμερα και στο πιο μικρό κοπτικό (το οποίο 2000% δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) είχε μαύρα υπολλείματα. Πιθανόν λοιπόν να γίνεται τεστ από το εργοστάσιο ή αυτά τα υπολλείματα να υπάρχουν για κάποιο λόγο.

g291531023.1.jpg

Νίκο έτσι ακριβώς ήταν Και η δικιά μου!
Απλά δεν ειχε τρυπήσει καθόλου.

Μιχαλη δυστυχως δεν εχω πληρωσει με paypal..θα στειλω mail το βραδυ μολις γυρισω απο τη δουλεια.Ελπιζω να αναγνωρισουν το λαθος τους και να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα..Αν ολα πανε καλα και μου πουν να το ξαναστειλω,τοτε το μοναδικο εμποδιο θα ειναι η acs,η οποια εδω στον πυργο ειναι ενα μικρο κεφαλαιο απο μονη της..
Παντως ρε παιδια οσα λαθη μου εχουν τυχει σε παραλαβες κυριως απο την εγχωρια αγορα,αλλα οπως αποδεικνυεται και απο αυτη του εξωτερικου,ειναι αποκλειστικα εις βαρος του καταναλωτη..

Το Yandles το εχω σε εκτίμηση όποτε θα βρείτε άκρη.
Δεν ειναι απαραίτητο να το στείλεις με acs αλλά να είσαι προετοιμασμένος να έχεις κανένα 50αρικο πάνω σου τα οποία βέβαια θα ζητήσεις να σου επιστρέψουν.

ενα καλο μπιμπλικι περι τα 12 ευρω.
χρησιμο για κοπες διαφορων σχηματων σε λαμαρινες και οχι μονο.
δεν εχει δοκιμαστει ακομα σε σιδηρο, εχει ομως δυο ακρες κοπης (η μια μεσα στο χερουλι) και δοκιμαστικα εκοψε μια χαρα κατι σκληρες πλαστικες επιφανειας απο συσκευασιες, με το δραπανανοκατσαβιδο μπαταριας.

μεχρι το 1mm λαμαρινας που το θελω, (και περισσοτερο στο 0.7 mm που χρησιμοποιειται για περιβληματα) πιστευω να τα παει μια χαρα σε οτι σχημα και αν θελησω

https://www.banggood.com/Double-Hea...p-1021135.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Aν το εχεις αγορασει Νικολα δοκιμασε το αν μπορεις σε αλουμινιο 2μμ που γραφει οτι ειναι το οριο του στο αλουμινιο.

Το εχω δει εδω και καιρο αλλα πιστευω οτι δεν θα κοβει αυτα που ισχυριζεται σε λαμαρινα (1.8μμ) και αλουμινιο (2μμ) και καθυστερω την αγορα του.

To λεω αυτο γιατι το 12βολτο λαμαρινοψαλιδο της Bosch δινει μικροτερα παχη κοπης για λαμαρινα ( max 1.3μμ) και 2μμ για αλουμινιο. Οποτε μου ειναι δυσκολο να πιστεψω τον ισχυρισμο του κινεζου..:)
Βεβαια το Bosch κοβει παραπανω απο οτι λενε oi προδιαγραφες του εργαλειου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

το ειχα παραλαβει στο χωριο τη προηγουμενη βδομαδα, αλλα τωρα ειμαι πατρα. εκει ομως δυσκολα να βρω δυαρι αλουμινιο.
το σκεπτικο του εργαλειου (που το πηρα μεχρι να φερει η παρκυ το δικο της) ειναι να κοβει περιβληματα διαφορων σχηματων, για αυτο πιστευω οτι θα την κανει τη δουλεια αυτη, καθως στα περιβληματα να χρησιμοποιηθει το πολυ ντεκαπε λαμαρινα ενος χιλιοστου. επιπλεον στο ανoξειδωτο και λογω κοστους, οσο πιο λεπτα φυλλα, τοσο πιο καλα. αρα νομιζω οτι δυσκολα καποιος ερασιτεχνης θα χρειαστει να κοψει πανω απο ενα χιλιοστο ανοξειδωτο με αυτο το εργαλειακι
το συγκεκριμενο κι εγω νομιζω οτι δεν θα τα καταφερει καλα ουτε σε μαυρη λαμαρινα 1.5 mm. ισως αυτο να ειναι και πανω απο το οριο του.

ομως η ντεκαπε λαμαρινα (αυτη που λενε ψυχρης ελλασης) προτιμαται να χρησιμοποιειται οπου εχουμε σχηματα που ξεφευγουν απο το επιπεδο επειδη στρωνει πιο ευκολα. για το λογο αυτο ειναι και πιο μαλακη απο τη μαυρη (θερμης ελλασης) και πιο ακριβη.
ετσι, για χοντρυτερες λαμαρινες απο το 1-1,25 mm, οπου σπανια θα χρειαστουμε τοσο κλειστες καμπυλες ή περιπλοκα σχηματα, λογικα βαζουμε σεγα με λεπτη λαμα οπου εκει μπορουμε να κοψουμε πολυ χοντρυτερα φυλλα σε πιο ανοικτες βεβαια καμπυλες.

και ενταξει ειναι και φτηνο, οποτε τι απαιτησεις να εχει κανεις? για μενα, παρτο και βλεπεις στη πορεια αν σου κανει.

Θα το αγοραζα ανετα εαν δεν ειχα ηδη το 12βολτο Βosch που ειναι αστερι.
Το μονο μειον σε καποιες περιπτωσεις ειναι το μεγεθος του οπου εκει υπερτερει το προσαρτημα, καθως ειναι πιο ευελικτο, και γι αυτο το σκεφτομαι.

θεριό!! ;)
και πανακριβο!
παρτο κι αν δεν σου κανει, το κανεις δωρο να σου εχουν και υποχρεωση :Banane0:

Nαι το πηρα, ετσι για τη χαρα, ελπιζω να μην κατσει στο ραφι με τα υπολοιπα κινεζικα προσαρτηματα δραπανου που εχω αγορασει κατα καιρους. Αλλα και να κατσει στο ραφι, δεν πειραζει, αφου αυξανεται η συλλογη εργαλειων :)

Αν ψωνισει καποιος απο Banggood, μπορει να βαλει και το κουπονακι BGAFF10OFF για 10% εκπτωση.