Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλορίζικο !
Για το τρυπητήρι τώρα μου ήρθε και εμένα σε πλαστικό σακουλάκι
Δυο από τις σγρομπιες είχαν αυτό το μπλε χαρτάκι αλλά εκεί που ασφαλίζει ήταν οκ
2d1fb2beea8e69911ed4cde9d65c4090.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαλλον πρεπει να ειναι απο το εργοστασιο ετσι, για να δειξει οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει. Ειναι χαρτι ουτως η αλλως αυτο το μπλε υλικο, οποτε μαλλον ετσι θα ερχονται ολα τα τρυπητηρια της Knipex.

Προφανως δεν το ξερουν ουτε στα καταστηματα καθως σημερα με πηραν τηλεφωνο για να να την στειλω πισω με δικα τους εξοδα και να μου στειλουν αλλη. Αποφασια ομως να την κρατησω και να βγαλω το μαγαζι απο τη μαυρη λιστα :)

Απο που την αγορασες? Βαλε κανα λινκ. Καλοριζικη Γιωργο !

Καλησπερα παιδια σημερα το πρωι παρελαβα αυτο https://www.skroutz.gr/s/18794852/Makita-DTD171ZJ-18V-Solo.html (θα εβαζα και φωτο αλλα δεν ξερω πως) το εργαλειο ειναι σολο αλλα μαζι ηρθε ως δωρο ο γρηγορος φορτιστης της makita και μια μπαταρια 3ah.... Το εργαλειο ειναι αρκετα ελαφρυ αν οχι το πιο μικρο ενα απο τα πιο μικρα 18v παλμικα εχει 4 επιλογες ταχύτητας και 4 αυτοματες λειτουργίες οποιος θελει να μαθει περιαοτερα μπορει να δει αυτο το βιντεακι των 4 λεπτων https://youtu.be/Wlc8xYrAZpw ειναι πολυ γρηγορο και πολυ δυνατο μπορω να πω οτι ειναι ανώτερο απο το gdr 200c και οτι καλυτερο εχω παρει των τελευταίο καιρο συγνώμη αν σας κουρασα απλα καποιος ζητησε να του πω εντυπώσεις...

Καλοριζικο Νεκταριε πρεπει να ειναι το πιο εξελιγμενο παλμικο που υπαρχει.

Δεν κουραζεις καθολου φιλε καθε αλλο μαλιστα, σε φορουμ εργαλειων ειμαστε και οι λεπτομερειες πανω σε εργαλεια, και δη καινοτομα οπως αυτο, ειναι οχι μονο χρησιμες αλλα και επιβεβλημενες!

Παντως πολλες ηλεκτρονικες ρυθμισεις βλεπω και δεν με ενθουσιαζουν πολυ. Ειναι χρησιμο βεβαια που εχει αρκετες βαθμιδες ρυθμισης ροπης.

Αναφορικα με την δυναμη που λες, η ροπη στο Bosch στα χαρτια δειχνει μεγαλυτερη, αλλα το Μακιτα εχει περισσοτερες μαξ. στροφες, το οποιο μου αρεσει καθως κανει την διατρηση πιο ευκολη καποιες φορες.

Και εμενα πριν καποιο διάστημα δεν με ενθουσιαζαν ολα αυτα τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια αλλα ολα αυτα μας κανουν την καθημερινη μας ζωη ποιο ευκολη εξάλλου η τεχνολογια προχωράει και οσο παιρνανε τα χρονια ολο και πιο πολλα ηλεκτρονικα θα μπαινουν στα εργαλεία πιστευω η μακιτα πηγε ενα βημα μπροστα με αυτες τις εξρα λειτουργειες που προσφερει(σημερα κυριολεκτηλα δεν το αφηνα απο τα χέρια μου χαχαχα) δεν εχω κατι εναντι των bosch ισα ισα τα εχω σε μεγάλη εκτίμηση (αν δεν ειχα 18v μακιτα παλι bosch θα επαιρνα) οντως το bosch στα χαρτια δινει μεγαλυτερη ροπη απλα το μακιτα με φανηκε πιο σβελτο σε βιδωμα ξεβιδωμα λογο περισσότερων στροφών... Απο βδομαδα εχω κιαλες αφίξεις ερχονται και τα 12v τις bosch...

Ααα και κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι το τσοκ κραταει τις μυτες παρα πολυ καλα ελαχιστα εως καθολου κενα πραγμα που το κανει πιο σταθερο...

Last edited by a moderator:
Καλορίζικο και καλοδούλευτο Νεκτάριε. ( αποκτήσαμε και δεύτερο - τουλάχιστον στην παρέα αυτή που μιλάμε - με το ίδιο όνομα )

Κατά τη γνώμη μου πάντως όλα αυτά τα ηλεκτρονικά καλούδια που βάζουν στα εργαλεία είναι περιττά.
Το εργαλείο είναι στη φύση του να δουλεύεται μερικές φορές σκληρά, ακόμα και από τους ερασιτέχνες. Θα σκονιστεί, θα λερωθεί, θα χτυπηθεί, και γενικά μπορεί να μας φύγει από το χέρι και να πέσει κάτω με ότι αυτό συνεπάγεται.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπερα παιδια σημερα το πρωι παρελαβα αυτο https://www.skroutz.gr/s/18794852/Makita-DTD171ZJ-18V-Solo.html (θα εβαζα και φωτο αλλα δεν ξερω πως) το εργαλειο ειναι σολο αλλα μαζι ηρθε ως δωρο ο γρηγορος φορτιστης της makita και μια μπαταρια 3ah.... Το εργαλειο ειναι αρκετα ελαφρυ αν οχι το πιο μικρο ενα απο τα πιο μικρα 18v παλμικα εχει 4 επιλογες ταχύτητας και 4 αυτοματες λειτουργίες οποιος θελει να μαθει περιαοτερα μπορει να δει αυτο το βιντεακι των 4 λεπτων ειναι πολυ γρηγορο και πολυ δυνατο μπορω να πω οτι ειναι ανώτερο απο το gdr 200c και οτι καλυτερο εχω παρει των τελευταίο καιρο συγνώμη αν σας κουρασα απλα καποιος ζητησε να του πω εντυπώσεις...

Καλο-δούλευτο :)
Πολύ ωραία τα ηλεκτρονικά και χρήσιμα κατα τη γνώμη μου όταν μιλάμε για εργαλεία που τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται οι μέγιστες στροφές και η μέγιστη ροπή (το οποίο είναι και συνάρτηση των στροφών)

οκ ένας επαγγελματίας έχει μάθει να μή τα χρειάζεται, αλλά πόσες φορές θα του κλωτσήσει μία βίδα για τον χψ λόγο?
αφού μιλάμε για ένα κουμπάκι μόνο - άρα και απλό - νομίζω ότι οι μερακλήδες θα το εκμεταλλευτούν

Παραλαβη και των υπολοιπων χρωματων ανιλινης της Clou και αγορα απο τον Σκλαβενιτη αλλων 8 γυαλινων μπουκαλιων με 70 λεπτα το ενα.

50174038578_5968cf163b_b.jpg

Βρηκα στον Σκλαβενιτη και εναν μικρο πυροσβεστηρα με 6.5 ευρω(!) και τον πηρα σαν συμπληρωματικο του μεγαλου 6κιλου που εχω στο εργαστηριο.
Απο εδω οι ανιλινες https://www.toolman.gr/shop/chroma-domisi/fakelakia-anelines-clou/

Καλορίζικα και αυτά Μιχάλη...!!!
Οι πυροσβεστήρες αχρειαστοι να είναι αλλά καλό είναι υπάρχουν σε τέτοιους χώρους...

Σημερινή παραλαβή από τον Κουνελη
Στα 279 (δωρεάν μεταφορικά) ευρώ μακράν η φτηνότερη τιμή με διαφορά ακόμη και από εξωτερικό
Πχ στο Amazon χτυπάει και πάνω από τα 330 χωρίς τα μεταφορικά
cf9104feb026bf23dad673bdf6838960.jpg

65c5b7d931b72760c489f6f7be088da7.jpg

https://kounelis.com.gr/dewalt-dcg405p2-qw-18v-xr-brushless-125mm.html
9e9bd34c62a0c3a90214aeacc48821ac.jpg

Το Stanley mini ήταν δωράκι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοριζικο Γιώργο το θηρίο...!!
Πράγματι ο Κουνελης το έχεις σε καταπληκτική τιμή.. !!!

Καλοριζικο, ωραιο εργαλειο φαινεται, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν προτιμησες σε solo τον νεο πανισχυρο Ryobi brushless (~128 euro) η τον κανονικο Ryobi που ειναι μια χαρα στα ~60 ευρω. Αφου εχεις τις μπαταριες και τους φορτιστες!

2897-9_ryobi-r18ag7-0-aku-uhlova-bruska-bezuhlikova-one-18v--125mm--bez-aku-a-nabijecky.jpg

Μιχάλη ευχαριστώ
Με την αγορά του Dewalt είμαι στον τρίτο τροχό μπαταρίας και ένα low budget Stanley ηλεκτρικό
Έχω τον απλό Ryobi που αναφέρεις και έναν b&d που έχει μόνιμα επάνω το πρόσθετο για αλυσοπρίονο
https://www.banggood.com/Drillpro-11_5-Inch-Chainsaw-Bracket-Changed-100-125-150-Angle-Grinder-Into-Chain-Saw-p-1253484.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Δεν ήθελα εναν δεύτερο Ryiobi ακόμα και ήταν νεότερο μοντέλο και η προσφορά του Dewalt ήταν unbeatable με 2 original 5άρες και φορτιστή
το μόνο που θα ήθελα να χει επί πλέον είναι ο ρυθμιστής στροφών όπως είπε και ο Κυριάκος