Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα με ένα γρήγορο ψάξιμο ένας makita με 2 5άρες μπαταρίες και φορτιστή πάει στα 471 + 5 ευρώ μεταφορικά
Ναι 3 τροχοι μπαταριας ακουγονται καπως :flipout:
Βασικα ο παλιος Ryobi και αυτος με το αλυσοπρίονο ειναι μονιμα στο χωριο

Συγουρα θα πήγαινε πιο πάνω... πληρωνεις τον ρυθμιζομενο κατι τις συν...όχι τόσο όμως καθώς υπήρχε εναλλακτική..
Η παραπάνω τιμη(280) με φορτιστή και μια 3αρα συν αλλά 65-70 μια 5ah makita θα πήγαινες στα 350 το πολύ...
Θα μου πεις δεν θα είχες 2 5αρες...Αλλά την δουλειά σου μια χαρά θα την έκανες...
Τεσπα...Όλα καλά....

Μια χαρα σε βλεπω τοτε Γιωργο, ποτε δεν εβλαψαν τα πολλα και καλα εργαλεια!:grinning-smiley-043

Κωστα, νομιζω οτι υπαρχουν ανθρωποι και με περισσοτερους τροχους μπαταριας...:flipout:

Ενας τροχος με ρυθμιζομενες στροφες πιστευω οτι πρεπει να ειναι ρευματος για να μπορει να εχει μεγαλη ροπη στις χαμηλες στροφες και να μην φρεναρει στο ζορι μια συρματοβουρτσας πχ.

Εσύ είσαι συλλέκτης...αλλη κατηγορία..!!!χαχαχαχαχα...
Φυσικά δεν ξέρω εαν ο Γιώργος εχει αποφασισει να μπει στο εν λόγω club...!!!

Οπωσδήποτε είναι καλυτερα ένας ρυθμιζόμενος γωνιακος τροχος να είναι ρεύματος αλλά το είπα επειδή ήταν ο τρίτος του τροχος....!!!

Συλλέκτης δεν ξερω χχμμμ.... μάλλον είναι αυτός ο newmodeltool virus :drool1:
Ο επόμενος ηλεκτρικός θα είναι σίγουρα ρυθμιζόμενος πάντως αν και ο Stanley των 34 ευρώ δείχνει πολύ die hard :2thumb22sup:

Όταν και εάν θα αποφασίσεις για ρυθμιζόμενο θα πας εδώ...
https://www.skroutz.gr/s/10922520/Dewalt-DWE4257-1500W.html
Το αγοραζεις με κλειστά τα μάτια για μια ζωή...το έχω 1 χρόνο και απλώς δεν υπάρχει...

Ο Stanley που έχεις ποιος είναι μπας χτυπήσω έναν sper ακόμη...;
Έχω έναν burger και έναν του Lidl αλλα ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα σε αφήσουν..

Πάντως άλλος είναι για κόψιμο άλλος για τριψιμο/ λείανση οπότε θέλω 2 για την κάθε μία δουλειά...

παιδια τον εχω και εχει αρκετους κραδασμους. ισως και να ετυχε, αλλά καλο ειναι να τον δοκιμασετε πριν τον αγορασετε
στα συν του το μεταλλικο κιβωτιο

Γιωργο από 31 ευρώ τον βρίσκεις στο skrouz...

Nικολα που το έχεις χρησιμοποιήσει σε κόψιμο...;..Γιατί για αυτό κύριος θα το πάρω....

Πάντως στην χρηματική περιοχή 30-35 ευρώ δεν βρίσκεις premium γωνιακό τροχό...και αξίζει η αγορά...

και σε κοψιμο και σε λειανση. σε κοψιμο ενταξει εχει λιγο λιγοτερους, πιθανα επειδη οι τροχοι λειανσης ειναι αζυγοσταθμιτοι και βαριοι. μην φανταστεις ομως μεγαλη διαφορα. αρα οι κραδασμοι του δεν πρεπει να ερχονται τοσο απο τον αξονα του δισκου, οσο απο το μοτερ του
ομως και παλι οι κραδασμοι του ειναι περισσοτεροι απο τον παρκσαιντ μπαταριας ο οποιος ειναι σαν να μην δουλευει!
και παλι εχει περισσοτερους απο εναν bulle ενος φιλου αρκετα ακριβοτερο του βεβαια.

δεν λεω οτι δεν αξιζει η αγορα του. ισα-ισα κατω απο 35 ευρω και με αλουμινενιο κιβωτιο ειναι λουκουμι.
αυτο που λεω ειναι να δοκιμασετε αν ειναι δυνατον το κομματι που θα παρετε γιατι ισως ειναι καποιο προβληματικο με περισσοτερους κραδασμους καθως γενικα δεν εχω ακουσει παραπονα για τους κραδασμους του.
πιθανα σε μενα να ετυχε. ή να ειμαι τοσο "ψειρας" γιατι αρχικα μου φανηκε σχετικα φυσιολογικο μεχρι που αγορασα τον parkside 20v.
και παλι το δικο μου δεν το λες τρακτερ, εχω πιασει τροχους με περισσοτερους κραδασμους απο αυτον και απο ονοματα πχ μπλε μπος οχι ομως καινουριους και οι οποιοι κραδασμοι τους να οφειλονται στην χρηση που τους ειχε γινει.
αυτο ομως που μου αρεσει στον στανλεη ειναι η χειρολαβη του!
εχω μεγαλες παλαμες και με βολευει πολυ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες....
Όλοι αυτοι γενικότερα σε αυτο το μπατζετ πιστεύω ότι έχουν κραδασμους και επιβαρύνονται ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιήται με πολλαπλές ιδιότητες συνχρονος(κόψιμο,λειανση,τριψιμο με πιεση) και έχουν θέματα εποιτα από 5-6 φορές χρήσης...
Στην ουσία μόνο εαν τον πιάσω στα χέρια μου και το δουλέψω σε σχέση με ό,τι έχω τώρα θα καταλάβω τι γίνεται...
Έχω του lidl ρεύματος,αυτόν με τις ρυθμιζόμενες στροφές και τα 1200w,και είναι απόλυτα ευχαριστημενος...Ίσως αξίζει και αναμονή και για αυτόν που έχει 30 ευρώ μιας και δεν βιάζομαι τόσο για αγορά το άμεσο προσεχές διάστημα...

ναι λογικα οι φτηνοι θα εχουν κραδασμους. και θα το θεωρουσα σιγουρο για ολους αν δεν ειχα δουλεψει τον παρκσαιντ 20V (μονο ομως σε κοψιμο)
τον στανλεη τον εχω δουλεψει και κοψιμο και λειανση και βουρτσισμα, οπότε ισως παιζει ρολο και αυτο

εγω περιμενω ποτε θα βγαλει τον δικο σου τον ρευματος, ιδιαιτερα τωρα που λες οτι εισαι ευχαριστημενος. μακαρι να δουλευει σαν τον αντιστοιχο μπαταριας.
ετσι κι αλλιως σαν ερασιτεχνης, ποσο να τον δουλεψω?
ηδη εχω 3 Φ125 (2 ρευματος, 1 μπαταριας) και εναν Φ230

Όταν και εάν θα αποφασίσεις για ρυθμιζόμενο θα πας εδώ...
https://www.skroutz.gr/s/10922520/Dewalt-DWE4257-1500W.html
Το αγοραζεις με κλειστά τα μάτια για μια ζωή...το έχω 1 χρόνο και απλώς δεν υπάρχει...

Ο Stanley που έχεις ποιος είναι μπας χτυπήσω έναν sper ακόμη...;
Έχω έναν burger και έναν του Lidl αλλα ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα σε αφήσουν..

Πάντως άλλος είναι για κόψιμο άλλος για τριψιμο/ λείανση οπότε θέλω 2 για την κάθε μία δουλειά...
Οτι καλύτερο.. Μου τον φάγανε μαζί με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά εργαλεία μου χωρίς να προλάβω να τον χαρώ καλά καλά..
😢

κριμα... μονο και μονο για το συστημα ασφαλειας που εχει περαν της ποιοτητας του και των ρυθμιζομενων στροφων του, ειναι ενα κοσμημα σε καθε εργαστηριο!

Ο Makita μπαίνει στην wishlist
Σημερινή παραλαβή από eBay
Μικρό στο μάτι αλλά
d054c3113ae35ec5ead13860450209b4.jpg

cc130e63140a98dcfdb9fe0fe5c9fb90.jpg

739ca579fd7a7d1fcc8ef3ef3cd17346.jpg

76b5c18108ef92b3b3c2a4f1bba5719c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πανέμορφη και σίγουρα αποτελεσματική ως Knipex, αλλά από την άλλη, και 20 ευρώ να την πήρες, έδωσες άλλα 15 ευρώ ταχυδρομικά για Ελλάδα, οπότε βγήκε στα 35...

Last edited by a moderator: