Καλώς ήρθες στην οικογένεια ξανα μετα το εξαιρετικο κατσαβιδακι.
Μια χαρα ποιοτικότερα ειναι.
Αμάν αυτό το παράπονο.
Και η θήκες T-stack σούπερ ειναι δεν υστερούν πουθενά από τις Lbox ίσα ίσα έχουν και μεταλλικά κυκλώματα έναντι τις πλαστικουρας των Bosch.
Eυχαριστω πατριωτακι, λες και ειναι το πρωτο Dewalt που αγοραζω...
Τη ξερω την μαρκα καλυτερα απο σενα βρε και τα παραπονα ειναι παλαια και διαχρονικα, οχι καινουρια!
Παντως αν επιανες τα δυο εργαλεια στα χερια σου Κυριακο, το ιδιο θα ελεγες. Η διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης ειναι κατι παραπανω απο εμφανης!
H βαλιτσα ΤSTAK επισης δεν ειναι του γουστου μου, θα την βγαλω στο σφυρι κατα τα Χριστουγεννα μαζι με αλλα εργαλεια. 20 ευρουδακια αν ενδιαφερεσαι να την κλεισεις απο τωρα
Το εργαλειο ομως, για να λεμε τη αληθεια, φαινεται δυνατο και μαζι με τη προσιτη τιμη νομιζω οτι αξιζει την επενδυση.
Ηδη μπηκε διπλα στο πιστολετο και τα αλλα δραπανακι της Ryobi, ταιριαζει χρωματικα, σαν αδερφακια
Άντε να βάλω και εγώ μια σημερινή παραλαβή .Το καινούργιο DWE7485 της Dewalt
, και εδώ μια μέτρηση της καθετότητας του Δίσκου με γωνία Unior
Ακριβό ,αλλά μαζεμένο , με δίσκο 210 mm , το περίμενα πολύ καιρό από την Dewalt .Οπότε το κορυφαίο 745 μάλλον πάει για πούλημα ,αφού το μέγεθός του ήταν μεγαλύτερο από τις διαστάσεις του μικρού χώρου που έχω για εργαστήριο.
Αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα ,με τη γνωστό μέθοδο της μηνιαίας αποταμίευσης , χαχα .
Καλοδούλευτα τα κιτρινόμαυρα παιδιά!
Πολύ μου αρέσει που κιτρινίζει η οθόνη μου από τις φωτογραφίες σας.
Βέβαια από την άλλη με βάζετε σε σκέψεις για αγορές και έξοδα
Καλοδούλευτο Βαγγέλη, καλές κατασκευές σου εύχομαι!
Όταν μπορέσεις γράψε και κάποιες εντυπώσεις, δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχει απ’ το 745. Είναι πιό μικρό;