Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εφτασε και η τελευταια ραγα της Βοsch απο το κεντρο βιδας με το φορτηγακι τους, μετα απο 3 βδομαδες αναμονη καθως υπηρχε ελλειψη.

50221203516_63a427cdb0_b.jpg

Καλοριζικη στον ευτυχη κατοχο και οποτε μπορεσει ας ερθει να την παραλαβει με 49 ευρω στο χερι συν 1 ευρω το μπαξισι στον υπαλληλο του κεντρου βιδας :)

Καλορίζικη Κώστα :ernaehrung004:
Θα την είχα πάρει και εγώ αν έκανε για το GKS 190
Για την ώρα βολεύομαι με πατέντες και τους σφιγκτήρες του Lidl :a0210:

Το περιβοητο κομπρεσσερακι του Lidl περιμενει τον κατοχο του.

Ηταν το προτελευταιο απο το Lidl κοντα στη σταση του μετρο Δουκισσης Πλακεντιας
50236674576_9d67885d62_b.jpg

Καλοριζικο Κωστη!

πες μου αν θες να το ανοιξω να το δοκιμασω...:)))

Ευχαριστω....!!
Φυσικα και να το ανοίξεις...!!!
Εξάλλου στις δοκιμές και στις διερευνήσεις εργαλειων είσαι αυθεντία...!!!

Αφού σου έδωσε το ΟΚ ο μέλλον ιδιοκτήτης είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνει το review, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό* παρακαλώ.....!!!!! :drool1::drool1: :SFGSFGSF:

* you know better... -bye-

χαχαχα, το πλουσιο φωτογραφικο υλικο και το ζορισμα το κανω μονο στα δικα μου εργαλεια Κωστα, οχι στα ξενα :)))

Παντως ευτυχως που το ανοιξα καθως, οπως εγραψα και στο νημα του Lidl, ειχαν κλεψει απο μεσα τα καλεμια και ειχαν αδειασει το γρασσο!!
Αυτο που επρεπε να τσεκαρω ηταν το εργαλειο να δουλευει και οντως δουλευει μια χαρα.

Αγόρασα ένα καπακι-κλειδι φίλτρου λαδιου για το Λεον μου σήμερα καθώς τα κλασικά με αλυσίδα δεν χωράνε και με το λουρί μου έσπασε τα νεύρα...
BETA στα 14 ευρώ για απροβλημάτιστες αλλαγές φίλτρου.

20200818-110539.jpg

Έχουν κάνει μια χαζομάρα οι Γερμανοί και έχουν βάλει μια ανεπιστροφη βαλβιδα η οποία αν κάνεις το λάθος να το ξεσφιξεις όντας ζεστό το μοτέρ μένει πανω στο μπλοκ.....
Και η επόμενη του νέου δεν βγαίνει αν δεν εχεις μέγγενη να πεις ότι αφήνεις την παλιά.....

Last edited:
Καλορίζικο μάστορα.Για βλαβες περισσότερο...αν βαρύνει δεν κουβαλιέται.Μπορεις να τη βάλεις σε μικρό καροτσάκι και να την πιάνει με λάστιχα...
Τις έχω δουλέψει πολλά χρόνια και όλο στη μασχάλη την κράταγα λόγω βαρους.

Σήμερα πήγα στο leroy Βασ. Σοφίας για κάτι άσχετο και έπεσα πάνω σε κάποια κατσαβίδια facom που έχουν σε προσφορά με 50% έκπτωση.
Έδειξα χαρακτήρα και αντιστάθηκα... πήρα μόνο 3 κομμάτια :earmuffs:
Στα 11,80 όλα μαζί, τσάμπα πράμα λέμε

Ανεβαίνω κατηγορία :BDGBGDB55:

Καλοριζικα τα facom!

Ευτυχως που βρηκες και ενα σταυροκατσαβιδο γιατι τα ισια πια μονο για να ανοιγουμε κανα κουτι μπογια ειναι :))

++++++

Παρελαβα και εγω σημερα με ΕΛΤΑ courier συστημενο πακετακι (!) 2 μικρα παχυμετρα απο το Banggood.
https://www.banggood.com/ANENG-0-10...34.html?rmmds=myorder&ID=229&cur_warehouse=CN

50246890653_eb76bf1a72_b.jpg

Ειναι παρα πολυ βολικα αυτα τα μικρα των 100μμ, ασυγκριτως βολικοτερα και πιο ευκολοχρηστα απο τα μεγαλα των 150μμ.
Επειδη λοιπον 9 στις 10 μετρησεις που κανω δεν μου χρειαζονται τα μεγαλα, επενδυω πλεον σε μικρα :)

Ειναι ακριβη, τεσταρισμενα με φιλερ, και μετραει μεχρι δεκατο του χιλιοστου (πχ. 1.5 χιλιοστα και οχι 1.54 χιλιοστα).
Οποιος θελει ακριβεια εκατοστο του χιλιοστου, παει αλλου.

Καλορίζικα παιδιά παραλαβή και εγώ το bosch gro μόνο σώμα από dotpower στα 72 ευρώ το πρόλαβα στο τσακ προσφορά για λίγες ώρες μόνο
0dfc9c290e2d6dcfb0eaa9fe42d96c26.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καταπληκτικο εργαλειο, το πιο δυνατο στην κατηγορια του, καλοριζικο Ανδρεα!

Εχει ροπη ηλεκτρικου εργαλειου, εχει και φωτακι, εχει και ποιοτητα κατασκευης ανταξια των μπλε bosch.

Απο τα καλυτερα 12βολτα της Bosch κατα τη γνωμη μου.