Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το έχω εδώ και κανένα εξάμηνο.
Δεν μένεις άφωνος από αποροφητικη δυναμη αλλά την δουλειά του την κανει.
Ευχάριστη προσθηκη το κυκλώνουν συστημα που έχει και η ευκολία του αδειασματος του καδου.

Ευχαριστω παιδες...!!!

Κυριακο δεν το πηραμε για να μαζευουμε μπαζα και πετρες αλλα σκονη και ελαφρυ πριονιδι...θεωρω οτι για την δουλεια αυτη ειναι μια χαρα...!!!

Καλοριζικο (ξανα:) το σκουπακι Κωστη! Eιναι το πιο αρχοντικο σκουπακι της κατηγοριας του!

Ξεχασα προχτες να το συγκρινουμε με τα 18βολτα Ryobi, με το ανεμομετρο!

tjfmSQUl.jpg

Βαζεις το ανεμομετρο μπροστα απο την σωληνα και καταγραφεται η ταχυτητα ρουφηγματος :)

Κυριακο δεν ειπα αυτο....εννουσα οτι δεν το πηραμε για τετοιες δουλειες.....οπως λες για οικιακη χρηση ιδανικο....

8 παρά 10 το πρωϊ ήμουν έξω από το Lidl και είχε 20 άτομα ουρά..

IMG-0921.jpg

Φαίνεται ποιοτική κατασκευή με πολλές δυνατότητες. για να δούμε..
Άραγε μπορώ να φορτίσω 12 βολτη μπαταρία χωρίς να είναι πεσμένη τελείως ; τι λέτε ;

Φίλε AGROTISS η απορία σου απαντήθηκε απο τον Κυριάκο παραπάνω και ισχύει φυσικά!

Πάντως σήμερα που ήμουν στο νεο κατάστημα λιδλ πήρα στα χέρια μου τον μικρότερο φορτιστή των 5Amp και διάβασα στην συσκευασία του οτι φορτίζει μπαταρίες με τάση απο 7,5V και πάνω οπότε η δουλειά σου θα μπορούσε να γίνει και με τον μικρότερο και φθηνότερο φορτιστή. Επιπλέον με βάση τα γραφόμενα στην συσκευασία είναι και συντηρητής, δηλαδή το αφήνεις στο ρεύμα και συνδεδεμένο στην μπαταρία για καιρό και την φορτίζει όσο και όποτε χρειάζεται ώστε να είναι σε καλό επίπεδο.
Βέβαια με αυτόν που πήρες θα κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα και θα μπορείς να φορτίζεις και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες π.χ. απο τρακτέρ όπως και 24V μπαταρίες!

Οι δικές μου αγορές/παραλαβές σήμερα απο το νεο κατάστημα και σε καλές τιμές

Ενα πιστόλι θερμού αέρα στα 9, γιατί στο παρελθόν το είχα χρειαστεί αλλά δεν το είχα. Οπότε με τόσο χαμηλή τιμή δεν αντιστάθηκα

Και ενα εργαλείο λείανσης, είχα στο πρόγραμμα το κλασικό dremel αλλά επειδή ειπώθηκε οτι τα αναλώσιμα της dremel ταιριάζουν σε αυτό και οτι είναι της προκοπής το χτύπησα στα 16. Εαν αποδειχθεί άξιο θα "επενδύσω" την διαφορά χρημάτων στα αξεσουάρ της dremel

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Βλεπω οτι το ροταρυ του λιντλ ερχεται και με προσαρτημα λεντ φωτισμου!!
160w με μπολικα χρησιμα αλλα προσαρτηματα και αξεσουαρ μονο 16 ευρω...!!!

Για το πιστολι θερμου αερα και τα εξαρτηματα που εχει, δεν υπαρχει η τιμη των 9 ευρω!!!

Λειτουργημα και αγαθοεργιες κανει το Lidl μου φαινεται, πρεπει να βγαζει και κερδος τουλαχιστον 30%.. :))

Μιχάλη να σκεφτείς οτι επιπλέον λόγω εγκαινίων στο parking του καταστήματος κέρναγαν πρωινό με κρουασανάκι, χυμό, νεράκι κλπ και όλα αυτά γύρω στις 12:00 το μεσημέρι!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα τι ερωτηση ειναι αυτη Γιωργο?
Αυτη ειναι η δουλεια του.
Το θεμα ειναι αν αναγεννα οπως λεει πεσμενες 12αρες μπαταριες που εχουν πχ ταση 7η 8 βολτ.

Ερώτηση με λάθος διατύπωση Κυριάκο. ''Άραγε μπορώ να φορτίσω 12 βολτη μπαταρία όταν είναι πεσμένη τελείως ;'' δηλαδή να μην κάνει τσικ όταν γυρνάς το διακόπτη.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

-------------------------------------------------------------------------
anastasg το πιστόλι θερμού αέρα το έχω δύο χρόνια και είναι μια χαρά για τα λεφτά του.δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πάρα πολύ βέβαια αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. με γεια.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ερώτηση με λάθος διατύπωση Κυριάκο. ''Άραγε μπορώ να φορτίσω 12 βολτη μπαταρία όταν είναι πεσμένη τελείως ;'' δηλαδή να μην κάνει τσικ όταν γυρνάς το διακόπτη.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

-------------------------------------------------------------------------
anastasg το πιστόλι θερμού αέρα το έχω δύο χρόνια και είναι μια χαρά για τα λεφτά του.δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πάρα πολύ βέβαια αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. με γεια.
Διάβασε το μανουαλ..
Από μια ματιά που του έριξα γράφει μέχρι δύο νολτ νομίζω

Μιχάλη θα ταιριάζει λες στη βάση του dremel που πηρα από εσένα????

Δεν νομιζω να ταιριαζει ο λαιμος του parkside στη βαση ρουτερ του dremel.
Με αλλα λογια δεν εχουν ιδια διαμετρο λαιμο τα δυο εργαλεια (parkside και dremel). Toυλαχιστον πριν απο καποια χρονια που τα ειχα τσεκαρει.
19 χιλιοστα ειναι η διαμετρος του dremel αλλα πολυ πιθανον να εχει ΚΑΙ διαφορετικο σπειρωμα, πιο αραιο η πιο πυκνο απο το σπειρωμα του λαιμου του Parkside.

Βρε παιδιά με τον Μπάμπη στην παρέα ολα αυτά ξεπερνιούνται εύκολα.
Μόλις το δει ο Μπάμπης θα κάνει τα μαγικά του με το μηχάνημα του διαβόλου που έχει και σαν θαυμα θα φτιάξει μια αντίστοιχη βάση :BDGBGDB55:

Μπαμπηηηηηη δώσε πόνο

Καλοριζικα σε όλους...

Αυτές είναι οι δύο σημερινές αγορές μου....

Θα σας αναφέρω και ένα περιστατικό που μου συνέβη.

Μόλις άνοιξα το κουτί από το καθισματακι για να κάνω την συναρμολόγηση, παρατήρησα στη σφραγισμένη συσκευασία που είχε μέσα τα ροδάκια, αντί να ήταν 6 τα τεμαχια ήταν 5.

Πήρα το πακέτο όπως ήταν, το επέστρεψα και μου έκαναν αμέσως αλλαγή.

IMG_20201105_191354.jpg