Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μικροδουλειά ήταν Μιχάλη ...
Το δείχνω γιατί καλό μεν το νέο σύστημα που κουμπώνει αμέσως ...αλλά καμιά φορά ξεκολλάει ... ενώ αν ήταν με ροδέλα βίδα ...

Το δισκακι που βλεπω Νικο ειναι πολλων ετων και ταλαιπωρημενο. Εχω παρομοια δισκακια πανω απο πεντε ετων που ειναι πια πεθαμενα απο τη πολυ χρηση. Κανενα προιον δεν ειναι αθανατο.
Το νεο συστημα δεν ειναι μονο βολικο στο βαλε βγαλε, αλλα λογω των ανοχων της κεφαλης σου συγχωρει και καποια λαθη στο μη καθετο κρατημα μειωνοντας την πιθανοτητα σπασιματος του δισκου.

Πρεπει να εχω χρησιμοποιησει πανω απο 20 τετοια δισκακια και τετοια αστοχια δεν ειχα ποτε. Δε λεω οτι δεν μπορει να συμβει, ιδιως σε ενα παλιο και πολυχρησιμοποιημενο δισκακι.

Δεν ηξερα οτι η Κnipex βγαζει και ακροδεκτες!!

d6eee41b3db29d5a5f6ee640a40bc2b4d998a183.jpg

https://www.amazon.de/-/en/97-99-90...pex+aderendhülsen&qid=1604828670&s=diy&sr=1-9

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όλα είναι σχετικά .....μετά από 3 λεπτά χρήση......

View attachment 174791
:chinscratch:

Νικο, πολυ περιεργο αυτο που συνεβη
αυτο το δισκακι, στα ζορια "πατιναρει" ... τοτε πρεπει να το σηκωσεις και να πας πιο σιγα

Ευχαριστώ παιδιά, είπα να επενδύσω την διαφορά χρημάτων (απο το Parkside στο Dremel) σε ποιοτικά αναλώσιμα προκειμένου να κάνω καλύτερα το χόμπυ μου.
Αν παρόλα αυτά δεν βγει καλό το parkside έχασα 16 και πάω για το αυθεντικό και ποιοτικό έχωντας πλέον τα αναλώσιμα.
Είδομεν

Παρελαβα το δώρο της συζυγου μου για τα Χριστουγεννα!!!
IMG-20201109-080940.jpg

Δε βλέπω την ώρα να ερθει ο Δεκεμβρίος να ανοίγω τα πορτακια!!!

Με την πολυτιμη βοήθεια του Νίκου ακα Amsen τον οποίο ευχαριστώ!

Πωπω καλορίζικο!

Να μας πεις και τι θα πάρεις εσύ στη σύζυγο, κάτι καλό θα έχεις τάξει για να την έπεισες να σου πάρει το Wera 😎

Πωωω τι είναι αυτά, κοσμήματα στην κυριολεξία. εγώ πάντως αν τα είχα δεν θα τα δούλευα.
Θα τα έβλεπα κάθε μέρα και θα τα χάζευα μέχρι που να τα βαριόμουνα.

Παρελαβα το δώρο της συζυγου μου για τα Χριστουγεννα!!!

Δε βλέπω την ώρα να ερθει ο Δεκεμβρίος να ανοίγω τα πορτακια!!!

Με την πολυτιμη βοήθεια του Νίκου ακα Amsen τον οποίο ευχαριστώ!

Από εδώ αγοράστηκε αλλά βλέπω δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Καλορίζικο Κυριάκο και μην νομίζεις ο Νοέμβρης σχεδόν έφυγε :BDGBGDB55:

καλοδουλευτα! ξερει η κυρά τι κανει...
σου λεει κατσε να του παρω κατι καλο, να το βρει ο διαδοχος κατι δεκαετιες μετα ;)

Η γνωστή μικρή ηλεκτρονικη (πρέπει να την έχει αγοράσει η μισή Ελλάδα).. Είναι, η δεύτερη που παίρνω, την πρώτη που ειχα προλάβει να χρησιμοποιήσω την χάρισα σε φίλο...

και μια Τσιμπίδα (η ηλεκτροκολληση δεν εχει μέσα δική της, ούτε τη γείωση) ... Εντωμεταξύ η τσιμπίδα είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ... 520Α ελεγε, που να φανταστώ....28 πόντους μηκος

40 ευρα κόστισε περίπου η ηλεκτοκολληση από Bangggod, από Τσεχια η αποστολή (μέσω DHL παρακαλώ), 10 ευρα η τσιμπίδα από γνωστό μαγαζί στην Αθηνα.. Και ένα ταληρο η τσιμπίδα γείωσης.. Τα καλώδια από Καυκα τα περιμένω.....

Attachments

• IMG-b49e7dde9fcde35deabb534030e6f4e0-V.jpg
    IMG-b49e7dde9fcde35deabb534030e6f4e0-V.jpg
    48.5 KB · Views: 249
  • IMG-18e76afb9886a3e1d97cf6254a990ce1-V.jpg
    IMG-18e76afb9886a3e1d97cf6254a990ce1-V.jpg
    75.4 KB · Views: 248
  • IMG-17925c59387ab51369a4c7ac619a0ea8-V.jpg
    IMG-17925c59387ab51369a4c7ac619a0ea8-V.jpg
    73.1 KB · Views: 248
Μινιμαλιστική κατασκευή. ελπίζω να είναι οκ. μεγάλο το ρίσκο να αγοράζεις τέτοιου είδους μηχανήματα απ το εξωτερικό. δεν ξέρεις πως τα μεταχειρίζονται στις αποθήκες και κατά την μεταφορά τόσα χέρια που τις πιάνουν.

Καλές κολλήσεις.