Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη η ηλεκτροκολληση! Ειναι γκατζετ, απιστευτα μικρο μεγεθος!!

+++++++

Σε χρονο μηδεν εφτασε η παραγγελια απο eUNICUT στη Θεσσαλονικη!
https://www.e-unicut.com/site/product/Μαύρη-Πριονοκορδέλα-6mm-x-6-tpi-?prdId=105-1-001G&extLang=

Μια κορδελα για την μικρη πριονοκορδελα Proxxon μηκους 1065μμ, σαν την αλλη που εφτιαξα πριν λιγες μερες, μονο που αυτη ειναι λιγο πιο λεπτη στα 0.65μμ αντι 0.8μμ.
vHM68c7h.jpg

Θα ηθελα και μια κορδελα πλατους 3.5μμ αλλα ο μαστορας κοντα μου δεν μπορεσε να κολλησει τοσο λεπτη κορδελα, προσπαθησε 3 φορες, και ο eUNICUT δεν διαθετει τετοιο πλατος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη η ηλεκτροκολληση! Ειναι γκατζετ, απιστευτα μικρο μεγεθος!!

+++++++

Σε χρονο μηδεν εφτασε η παραγγελια απο eUNICUT στη Θεσσαλονικη!
https://www.e-unicut.com/site/product/Μαύρη-Πριονοκορδέλα-6mm-x-6-tpi-?prdId=105-1-001G&extLang=

Μια κορδελα για την μικρη πριονοκορδελα Proxxon μηκους 1065μμ, σαν την αλλη που εφτιαξα πριν λιγες μερες, μονο που αυτη ειναι λιγο πιο λεπτη στα 0.65μμ αντι 0.8μμ.

Θα ηθελα και μια κορδελα πλατους 3.5μμ αλλα ο μαστορας κοντα μου δεν μπορεσε να κολλησει τοσο λεπτη κορδελα, προσπαθησε 3 φορες, και ο eUNICUT δεν διαθετει τετοιο πλατος.
Μιχάλη έψαξα και εγώ για την πριονοκορδελα Parkside αλλά δεν μπόρεσα να βρω για 3,5ΜΜ πλάτος που θέλω.

Σε 2 καταστήματα που ρώτησα μου είπαν από 6ΜΜ και πάνω.

Για 3,5ΜΜ που αλλού να κοιτάξω;

Last edited by a moderator:
Δυστυχώς οσο εψαξα και εγω 3,5mm μονο στην tuffsaws ειχα βρει που μετα την πανδημία δε στελνει εκτος αγγλιας. Ισως στο ebay να βρεις

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα.
Αλλη μια ποιοτικη παραλαβη.

Μεχρις στιγμης πηγαινα με florabest, που καθε φορα που τα δουλευα, αφηναν και απο ενα κομματι στο κηπο. Ειχα και ενα bellota σκάπτικο με τριπλο ινι απο την αλλη οπως το ενα απο αυτα της gardena, αλλα στο πρωτο ετος χρονο καηκε η λαβη και εσπασε στη συνεχεια. Σε μετεπειτα χρονο αρχισαν να σπανε τα δοντια, τωρα ειμαι με ενα στη μεση. Επισης πολυ χονδροκομενο σαν κατασκευη που αφηνε υπονοιες αντοχης αλλα δεν επαληθευτικε. Τα εργαλεια τρωνε ζορι στα χερια μου, ας δουμε και τα νεα αποκτηματα.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το κουτάκι μου. Μακράν η ακριβότερη μέχρι σήμερα αγορά μου που θα την ξεπεράσει μόνο μηχανουργικός τόρνος (αν ποτέ κάποτε...). Το πλάνο είναι να ενσωματωθεί κάποια στιγμή σε παγκο μαζί με το ρούτερ αλλά προς το παρόν έχει πολύ μελέτη για το πως το δαμάζουμε όπως είναι - άντε και με κάνα σλεντ.

20201110-155504-1.jpg

Καλοριζικo το θηριο Δημητρη...!!!!
Ευχομαι καλες κοπες..!!!

Καλησπερα...Αλλη μια ποιοτικη παραλαβη.

Τα εργαλεια τρωνε ζορι στα χερια μου, ας δουμε και τα νεα αποκτηματα.

Καλοριζικα....μια χαρα και ποιοτικα ειναι τα Gardena...τα χερακια σου προσεξε....-bye-

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το κουτάκι μου. Μακράν η ακριβότερη μέχρι σήμερα αγορά μου που θα την ξεπεράσει μόνο μηχανουργικός τόρνος (αν ποτέ κάποτε...). Το πλάνο είναι να ενσωματωθεί κάποια στιγμή σε παγκο μαζί με το ρούτερ αλλά προς το παρόν έχει πολύ μελέτη για το πως το δαμάζουμε όπως είναι - άντε και με κάνα σλεντ.

ουαου!!
να´σαι καλα να το χαιρεσαι!

Kαλοριζικο το παγκοπριονο Δημητρη, εργαλειο για μια ζωη!

Χρονια πολλα Νεκταριε, καλοδουλευτα τα εργαλειακια της Gardena!
Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχω καμποσα απο αυτα πεταμενα απο δω κι απο κει στο κηπο, εκτεθειμενα στον καιρο αλλα παντα ετοιμοπολεμα.
Γερμανικη ποιοτητα φιλε, απο τα καλυτερα στο ειδος τους. Εχουν και 25 χρονια εγγυηση αυτα νομιζω.

Καλησπερα.
Αλλη μια ποιοτικη παραλαβη.

Μεχρις στιγμης πηγαινα με florabest, που καθε φορα που τα δουλευα, αφηναν και απο ενα κομματι στο κηπο. Ειχα και ενα bellota σκάπτικο με τριπλο ινι απο την αλλη οπως το ενα απο αυτα της gardena, αλλα στο πρωτο ετος χρονο καηκε η λαβη και εσπασε στη συνεχεια. Σε μετεπειτα χρονο αρχισαν να σπανε τα δοντια, τωρα ειμαι με ενα στη μεση. Επισης πολυ χονδροκομενο σαν κατασκευη που αφηνε υπονοιες αντοχης αλλα δεν επαληθευτικε. Τα εργαλεια τρωνε ζορι στα χερια μου, ας δουμε και τα νεα αποκτηματα.

Φωτογραφία δεν έχει ;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Μπράβο Δημητράκη !!! Το έκανες το βήμα ... καλοδούλευτο και καλή συνέχεια -bye-

Νίκο, θα έχει συνέχεια στο "Πάγκος για- Δισκοπρίονο-Ρούτερ-κατασκευή" (κάτσε να χωνέψουμε λίγο το έξοδο πρώτα).

Κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεις τόσο περισσότερο θα το χαίρεσαι!!καλορίζικο!! Χτυπά και ένα δίσκο και είσαι έτοιμος!

φυσικα, δεν την βλεπεις???

Φυσικά και δεν την βλέπω. ε είμαι και λίγο στραβούλιακας τι να κάνουμε.. :flipout:

Η αλήθεια είναι πως για κάποιο λόγο όταν έγραψα το σχόλιο δεν έβλεπα τίποτα. τώρα που ξανά μπήκα στο φόρουμ φαίνεται κανονικά.

Πάντως η ποιότητα των Gardena είναι εμφανής. είναι και πολύ κομψά σαν εργαλεία. τώρα από αντοχή στο χρόνο και στη σκληρή χρήση δεν έχω κάποια άποψη. ένα πιστόλι νερού έχω εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν φτάνει να την αξιολογήσω σαν μάρκα από θέμα αντοχής.

Super είναι η gardena σε ότι έχω πάρει (αντάπτορες, βρυσάκια, ψαλίδια, λάστιχα, πριόνια, σκαλιστήρια/φτυαράκια, πιστόλια νερού, ποτιστικό, κλαδευτήρια κλπ κλπ). Ακριβή αλλά πολύ καλή με προϊόντα αντοχής στην χρήση και στον χρόνο :guitarist:

α ξέχασα έχω και δύο λάστιχα ποτίσματος Flex Comfort τα οποία είναι πολύ καλά και γερά. στο χωριό έχω τόσο πολύ πίεση στο δίκτυο που ότι λάστιχο και να έβαζα και σταμάταγα τη ροή από το πιστόλι, μετά από λίγο διαστέλλονταν τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα σκάσουν. το Gardena δεν μασούσε..
ο χρόνος θα δείξει πόσο θα αντέξει..

Νίκο όπως τα λες είναι !