Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το κουτάκι μου. Μακράν η ακριβότερη μέχρι σήμερα αγορά μου που θα την ξεπεράσει μόνο μηχανουργικός τόρνος (αν ποτέ κάποτε...). Το πλάνο είναι να ενσωματωθεί κάποια στιγμή σε παγκο μαζί με το ρούτερ αλλά προς το παρόν έχει πολύ μελέτη για το πως το δαμάζουμε όπως είναι - άντε και με κάνα σλεντ.

20201110-155504-1.jpg

Πωπωπωπωπωππωπωπωωωωω!
Καλοδουλευτο Δημήτρη με ασφάλεια!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

α ξέχασα έχω και δύο λάστιχα ποτίσματος Flex Comfort τα οποία είναι πολύ καλά και γερά. στο χωριό έχω τόσο πολύ πίεση στο δίκτυο που ότι λάστιχο και να έβαζα και σταμάταγα τη ροή από το πιστόλι, μετά από λίγο διαστέλλονταν τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα σκάσουν. το Gardena δεν μασούσε..
ο χρόνος θα δείξει πόσο θα αντέξει..

Νίκο όπως τα λες είναι !
Σε εμένα, σε καταστάσεις αντίστοιχης ψηλής πίεσης το λάστιχο βγαίνει από τους αντάπτορες ή τους τινάζει μακριά...
Καρούλι, αντάπτορες και ακροφύσια της gardena. Το λάστιχο βέβαια δεν είναι, αλλά υποτίθεται πως είναι της ίδιας διατομής με το gardena, δε νομίζω να φταίει αυτό...

Να χαίρεστε τις παραλαβές σας παληκάρια....
Δημήτρη καλοδούλευτο το μηχάνημα, περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Χτες το επεξεργάστηκα λίγο χωρίς να το έχω βάλει ακόμα μπρος. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα απλό κουτί από μελαμίνες με ενίσχυση πηχάκια στις ενώσεις για να το ακουμπήσω σαν προσωρινή λύση. Τώρα το έχω πάνω σε ένα πάγκο, αλλά δεν βολεύει καθόλου επειδή ύψος πάγκου+ ύψος παγκοπρίονου βγαίνει πολύ ψηλά.

Δημητρη καλα κοψιματα, φιλε πηρες το τελειο απο ολες τις αποψεις

το εργαλειο να το βαλεις ενθετο σε παγκο, που παραλληλα θα μπορεις να τον χρησιμοποιεις και για αλλες δουλειες

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη καλα κοψιματα, φιλε πηρες το τελειο απο ολες τις αποψεις

το εργαλειο να το βαλεις ενθετο σε παγκο, που παραλληλα θα μπορεις να τον χρησιμοποιεις και για αλλες δουλειες

Αυτό είναι το πλάνο Θανάση. Θα ενημερώσω όταν το μελετήσω λίγο ακόμα (και μαζέψω και την τρύπα που άφησε η αγορά).

Σημερινη παραλαβη απο banggood σε λιγοτερο απο ενα μηνα, ενα πολυμετρακι μινι αυτοματο, χωρις επιλογεα.

50590769438_fbd32d7167_b.jpg

Διαθετει και φακουδακι αλλα και ανεπαφο αισθητηρα ρευματος! Αλλα κυριως η μετρηση του βολταζ που γινεται πλεον χωρις να επιλεγεις AC/DC αλλα ουτε και κλιμακα των βολτ, ειναι μεγαλη ευκολια.

Στο λινκ υπαρχει αναλυτικοτατη περιγραφη και φωτογραφιες του πολυμετρου https://www.banggood.com/ANENG-AN30...19.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN

Στο πακετακι του Banggood εχει κολληθει νεα ετικετα απο την Speedex η οποια και παρεδωσε το δεμα στην πορτα μου.
50590769648_fbf3c7757a_z.jpg

Υπαρχει φαινεται συνεργασια της Speedex με το Banggood με αυτα τα 2 ευρω μεταφορικα που πληρωνουμε πλεον στις περισσοτερες παραγγελιες απο Κινα.
Αυτο ειναι καλο γιατι τουλαχιστον δεν τρεχουμε στο ταχυδρομειο καθως το δεματακι ερχεται με courier σε μας.

Καλές μετρήσεις
Πως και δεν πήρες αυτό, που έχει περισσότερες μετρήσεις; και κυρίως οθόνη με 8ρια
https://www.banggood.com/ANENG-AN30...Digital-Multimeter-ACDC-Tester-p-1307383.html

Επειδή θέλω ένα μικρο, όταν το τεσταρεις γράψε εντυπώσεις

H αληθεια ειναι οτι το δικο μου εχει ειδικο κουμπι για MAXH οπως σοφα διαπιστωσε ο συναδελφος, το αλλο δεν εχει :))

Περα απο το γεγονος οτι το αλλο ειναι 50% ακριβοτερο και η ακριβεια που προσφερει σε τριτο δεκαδικο δεν μου χρειαζεται γιατι δεν μου λεει απολυτως τιποτα στις μετρησεις που κανω.

Η αισθηση του πολυμετρου τωρα ειναι πολυ τσιπικη για να παμε και στο ουσιαστικο μερος ομως το μικρο του μεγεθος και το αυτοματο συστημα ειναι αυτο ακριβως που ηθελα. Ελπιζω να ζησει λιγα χρονια :)

εχω αυτό πάνω από 30 χρόνια. Σκυλί και με έχει βολέψει αφάνταστα. Αλλα δεν έχει auto off και το ξεχνώ συνέχεια ανοικτό.

Χμμμ. Μετά από τόσα χρόνια παρατήρησα ότι είναι made in Japan......
pocket_dmm_3020_1487379.jpg

Για μικρό/φτηνό να προτείνω κι εγώ το Uni-T UT-20B. Το χω 10 χρόνια+ και ήταν το πρώτο που είχα πάρει (5 τότε). Δεν έχει auto-range αλλά είναι τίμιο για entry-level πολύμετρο και η Uni-T είναι από τις γνωστές/παλιές μάρκες του χώρου.

Καλοριζικα Κυριακο...
Να μας πεις εντυπωσεις απο τις μυτες απο το σετακι...!!!
Το οτι ειναι καρβιδιου οι λαμες τα λεει ολα...!!!

Εγω ετοιμαζομαι για το lock down. και για τις επομενες μικροκατασκευες μου. Ευτυχως εχω καμποσο #15 κ.π. σημυδα και #4, #8, #18 MDF να με βγαλει μεχρι τα Χριστουγεννα.

βελκρο 125 σε διαφορα μεγεθη. Μεσα στο lock ετοιμαζω κουτι οργανωσης γυαλοχαρτων.
20201113_122421.jpg

bd plate.jpg

Έχω το B&D ΤΡΙΒΕΙΟ ΚΑ220Ε απο το 2002 (made in England) με 2 βασεις. Παιρνει στρογγυλα βελκρο 125 και αυτο το περιεργο σχημα που δεν βρισκω βελκρο παρα μονο κατι κινεζικα και το bd με 1 ευρω το κομματι σε P120 και πιο χοντρο μονο. Οποτε παρηγγειλα και διμετρα κομματια 120mm πλατος διαφορα νουμερα για να κοψω και να τρυπησω μονος μου αυτο το σχήμα.