Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα όλα
Κώστα το εργαλείο παίρνει κάποια προέκταση όπως το flexible shaft που παίρνουν τα Dremel ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστω παιδες....!!!!

Γιωργο δεν το γνωριζω αυτο...ο Μιχαλης ισως μας βοηθησει σε αυτο...
Αλλα μπαινει προεκταση σε μπαταριας...;

Nαι το 12βολτο Bosch GRO παιρνει και επεκταση και ολα τα αξεσουαρ και προσαρτηματα που παιρνει και το Dremel.

Για την ακριβεια, εχουν τις ιδιες βολτες στον λαιμο, οποτε ο,τι μπαινει στο Dremel μπαινει και στο αλλο.

Προεκταση μπαινει ανετα Κωστη, δεν παιζει ρολο που το εργαλειο ειναι μπαταριας.

Καλορίζικα παιδιά και καλοδούλευτα να είναι!

Κωστή το έριξες στα μπλε τώρα τελευταία βλέπω!
Τέλος στα κιτρινόμαυρα;
Για κάνε και ενα review/test για αυτό το rotary.
Σε σύγκριση με το κλασικό dremel ρευματος είναι αξίσου δυνατό ή υπολείπεται σε δύναμη;

Eυχαριστω Γιωργο...

Τα κιτρινομαυρα(Stanley) εχουν ενα μικρο ευρως γκαμας σε εργαλεια οποτε ειναι λογικο να στραφεις αλλου....

Review θα γινει εν καιρο....δεν ξερω να σου πω σε συγκριση με το ρευματος dremel(δεν το εχω στην κατοχη μου))αλλα από ενα βαρελακι γυαλοχαρτο και ενα δισκο σιδηρου ez που χρησιμοποιησα σε 2 δουλιτσες μονο σε δυναμη δεν υστερει....μια χαρα μου φανηκε...

To μονο ηλεκτρικο Dremel που εχω, το Dremel 4000, το εχω μονιμα τα τελευταια χρονια στην βαση ρουτερ της Dremel.

Aυτο με απλα λογια σημαινει οτι η δυναμη του δεν μου ελειψε ποτε καθως το Bosch GRO αλλα και το Dremel 8200 (και τα δυο 12βολτα) με καλυπταν παντα και στις πιο απαιτητικες εργασιες, που συνηθως ειναι οι κοπες μεταλλου.

Το Bosch GRO πρεπει να ειναι περιπου 20-30% πιο ισχυρο απο το αντιστοιχο Dremel μπαταριας, το 8200 και πιστευω οτι δεν υστερει σε καμμια εργασια απο το Dremel ρευματος.

Μιχάλη με βάση τα γραφόμενα σου και εάν ταιριάζουν ολα τα αναλώσιμα και εξαρτήματα του dremel στο Bosch τότε δεν αξίζει καθόλου να πάει κάποιος σε dremel αφου το Bosch είναι δυνατότερο, μπαταριας, έχει Lbox και είναι και φθηνότερο.

Το μόνο σημειο που υπερτερεί, για εμένα, το dremel είναι ότι αν επιλέξει κάποιος μηχάνημα που συνοδεύεται από πολλά εξαρτήματα & αναλώσιμα θα πάρει και ενα βαλιτσάκι που θα τα έχει όλα μέσα τακτοποιημένα.

https://avclub.gr/forum/showthread....ταρίας?p=1057374233&viewfull=1#post1057374233

Πραγματι η αλουμινενια βαλιτσα που συνοδευει την ακριβη εκδοση του Dremel 8200 και 4x00 ειναι ολα τα λεφτα, μοναδικη στην πιατσα και με τεραστια ευχρηστια. Κριμα που δεν πουλιεται ξεχωριστα.
Εχει και ενα πολυ χρησιμο γαντζο για να το κρεμας. Εδω ομως σταματανε τα πλεονεκτηματα σε σχεση με το μπλε Bosch.

Το μόνο σημειο που υπερτερεί, για εμένα, το dremel είναι ότι αν επιλέξει κάποιος μηχάνημα που συνοδεύεται από πολλά εξαρτήματα & αναλώσιμα θα πάρει και ενα βαλιτσάκι που θα τα έχει όλα μέσα τακτοποιημένα.
Οντως εμφανισιακα και απο πλευρας μαζεμενης χρηστικοτητας εινα πιο ωραιο και κυριλε το dremel...ισως να το επελεγα σε περιπτωση που δεν ειχα 12v σειρα Bosch...
.αλλα και με το lboxx γινεται να τα εχεις τακτοποιημενα..ειναι και τι βολευει τον καθεναν...

Ενα λεπτο ρε παιδια.
Εχει το bosch ολα τα παρελκομενα που εχει το Dremel??
Βασεις κοπης, λοξοκοπης, συγκρατησης, κοπης κυκλων, μετατροπης σε κολωνατο, μετατροπης σε ρουτερ????????????????

Κυριάκο και εγώ αυτό έπαθα μόλις το άκουσα
Αν δεν είχα ήδη το 8200 και δυο κινέζους ρεύματος θα το χτύπαγα
Τα παρελκόμενα υπάρχουν σχεδόν όλα από ένα παλιό 3000 που τα έφτυσε

Το βάρος είναι σχετικό γιατί εάν υπάρχει το flexible shaft και το βασικό εργαλείο μπορεί να κρεμαστεί τότε είναι πολύ πιο βολικό τουλάχιστον για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια
Έχει το Bosch gro κρικάκι για κρέμασμα;

Oχι δεν εχει κρικακι που πραγματι ειναι παρα πολυ βολικο.

Παντως δεν βλεπω κανεναν ιδιαιτερο λογο για αγορα του Βosch GRO εαν εχει καποιος ηδη εχει το Dremel 8200.

Το σκεφτόμουν μόνο για το ότι υπάρχουν αρκετές μπαταρίες για την 12v σειρά της Bosch
Σκέψου το Gro με μια 6ah μπαταρία

Το βάρος είναι σχετικό γιατί εάν υπάρχει το flexible shaft και το βασικό εργαλείο μπορεί να κρεμαστεί τότε είναι πολύ πιο βολικό τουλάχιστον για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια
Έχει το Bosch gro κρικάκι για κρέμασμα;

Ουτε flexible shaft δεν έχει.
Με της dremmel το δίνουν σε κάποια "πακετα".

Και θα πρέπει να γίνει πατέντα για να το κρατήσεις σταθερό και να μη χοροπηδάει πάνω στον πάγκο αν το δουλέψεις με το shaft αφού δεν έχει κρίκο για κρέμασμα

Παιδες σας διαφευγει ισως οτι το Bosch ειναι επαγγελματικο εργαλειο για αυτο και τα μηδενικα αξεσουαρ. Kαι ετσι πρεπει.

Οποιος θελει βαση ρουτερ/κολωνατου/αξονες/εξαρτηματα ειτε τα αγοραζει ξεχωριστα για το bosch ειτε αγοραζει το ερασιτεχνικο Dremel σε καποια πλουσια εκδοση.

Το Bosch επισης δεν ειναι βαρυτερο απο το Dremel!
Ειναι μεν ελαχιστα πιο μεγαλο σε μηκος και αναφορικα με το βαρος τα βρισκω ακριβως τα ιδια, με η χωρις μπαταρια, αντε να ειναι 3-4 γραμμαρια ελαφρυτερο το Bosch!

Οπως ολα τα επαγγελματικα εργαλεια ομως, ετσι και το Bosch GRO δυσκολα θα ζεσταθει σε μια χρονοβορα εργασια, ειτε σε εργασια που εχει ζορι και θελει μπολικη ροπη.